16

хахаха шашш

преди 6 години

Бареков ще проверява кандидатите за това как владеят английски.

15

Анонимен

преди 6 години

70000 - ето това е вече напълно нормална годишна заплата!

14

маке

преди 6 години

случайно да се тражат пияници експерти

13

Анонимен

преди 6 години

До ИвоДа, в Китай заплащането отдавна е по-високо.

12

Споменът за 1997

преди 6 години

Днес се навършват 21 години от 10 януари 1997г. Събитията в парламента. 21 години по-късно тръгнали да търсят гардеробиерки...Тогава ние народа трябваше да ги изколим там в парламента, а следващите след това да си помислят много добре какви действия правят и вземат като решения.

11

евро либерал

преди 6 години

Във връзка със защитата на културните религиозни и полови малцинства, защита на европейските ценности в мултикултурна и мултиполова Европа и желанието на ЕС да приложи максимално бързо Истанбулската конвенция , с предимство ще бъдат назначавани за гардероберки бежанци или третополови. Ако няма достатъчно кандидати чак тогава ще се приемат и хетеросексуални бели мъже и жени.

10

Селянин

преди 6 години

Даже да ме позлатят на тия рептили не отивам да им разнасям палтата да си ги носят сами да не са сакати.

9

ХАХАХАХА

преди 6 години

Бoко да нарежда гербажиите да им слугуват хахахаха може и няколко *** да им турят да им правят изкуствено дишане уста в уста, нали си падат мулти-култи. Хахахаха.

8

Анонимен

преди 6 години

Големи чуруци сме. В брюксел могат да ходят на работа с градски транспорт, велосипеди, а у нас затварят пътища сякаш идва правителствена делегация на някоя държава, а не обикновенни евро-чиновници и прочие.

7

ББ

преди 6 години

До qwА срещу изискванията заплата 650 лева търсят постоянно наивници

6

qw

преди 6 години

Тези изисквания къртят мивки...Да са минали курсове за долекарска помощ и реакция в кризисни ситуации, изряден и представителен външен вид и облекло, с добро ниво на английски език и с много добри социални и комуникативни умения!Айде успех, дано Лилето намери такива кадри!Преди мен ги съветваха да вземат от младежкото ГЕРП, но там няма такива с английски език. Всичко е моно лингвист като вожда.

5

Анонимен

преди 6 години

А пък сутринта бяхя изкарали под строй 50 от лилавитеq облечени в червени гащеризони да метат около НДК-то. То бива слагане и подлагане, но чак толкова на нищо не прилича.

4

Анонимен

преди 6 години

Невероятно тия сега ли се сетиха, че трябват и такива! Тепърва ще ги търсят и наемат ха-ха, че то цялата дандания ще мине дорде ги подберат.

3

Анонимен

преди 6 години

Младежкото Герб да се нарежда всичкото за гардеробиерки! Тази Бокоугодна дейност после да си я пишат в CV-то, Боко ще ги забележи колко са били старателни и ще им намери място по топлите коридори на властта.

2

Ашак

преди 6 години

Толкова много изисквания а на края на ти парички за семки.

1

Мен

преди 6 години

Ивоо, страхотна логика! Първо, председателството е 6мес. И второ, ти в тази държава ли живееш? 70 бимберици за шефо на фирмата, а от там на граждански договор и заплащане на парче за конкретно мероприятие /те не са чак толкова много/. Руси виасаджийки и унсс студентки ще захлебят по някой лев за деня, това не е лошо...