6

Анонимен

преди 6 години

Не мога да видя пътя от тоя смог, значи сега по тоя път ще мога да се движа със таратайката и да си замърсявам какво точно променя това ? Важното е да борим нещо по-добре да борим корупцията и организираната престъпност управляват ни пълни некадърници.

5

zeus

преди 6 години

Чакайте да дойде застудяването след няколко дена и да видим как са вредните емисии ;)

4

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, борели се с мръсния въздух, то не се виждат....И утре на откриването ще е така смрад на въглища и гуми, това няма как да го сметат под килима. Какъв туризъм. Като пристигнеш с нощен полет имаш една алтернатива - такси, няма нощни линии, да не говорим на Т1 какво е, често пътувам, обиколил съм Европа такава мизерия няма никъде, чужденците като кацнат и немогат да се оправят половин час докато разберат че могат единствено копърка да ползват. Дет имаше една приказка толкова си можем....

3

Men

преди 6 години

HAHAHAHH Точно там, до летището е супер чист въздуха - *** се грижат да е така, щяла да спести вредни емисии ОХОХОХОХО вица на деня...

2

ЦГМ

преди 6 години

Новата отсечка е добър мотив да се повиши цената на билета до 2 лева, защото от година и половина не е била променяна, а и така ще бори задръстванията!

1

Анонимен

преди 6 години

Тя увери, че отсечката ще спести и допълнителни емисии, тема, по която говорим всеки ден - от снимките си личи резултатът, буквално е видим въздухът! Кога ще се пусне безплатен градски транспорт при силно замърсяване на въздуха?Оставка на тая б3здарница!