11

Анонимен

преди 6 години

*** в домовете за изоставени и после пиши. Там само черни главички и тъмни личица се виждат..Защото белите не се задържат или не стигат до домовете.

10

Анонимен

преди 6 години

До *** *** в домовете за изоставени и после пиши. Там само черни главички и тъмни личица се виждат. Но дечицата не са виновни. Виновни са тези, които са ги създали.

9

Анонимен

преди 6 години

90% от изоставените деца са от бели българки, че е голям срам да родиш извънбрачно, за другите детето е източник на средства и не го изоставят. Другият проблем е, че самите служби подтикват и оказват натиск на белите да изоставят децата си защото прибират рушвети от бездетни които искат да осиновяват.

8

Бъдещ татко

преди 6 години

Дали да не си осиновя детенце?!Сам съм, женското материал е лош, много лош.Дали няма да е по-добре вместо да се занимавам с тия сюррунтии, да си взема изоставено дете и да си го изгледам. Богат съм, мога да си позволя помощничка.

7

Циганин

преди 6 години

И от българите си оставяте децата, особено ако е извънбрачно или бащата отказва да го припознае. Сигурен съм, че повечето са такива. *** си гледаме децата. И ги имаме. За разлика от вас.

6

аз-ът

преди 6 години

не че по темата, ама на това дете какво му има на ръката?

5

БПФ

преди 6 години

"Българчета"? И колко от изоставените НАИСТИНА са Българчета?Публична тайна, има го в нормативните документи, е, че ако някоя "майка" (99% ромова) заплаши, че ще изостави малкото си, веднага и дават пари, това е "превенцията" против изоставянията.Решението на проблема е само едно: премахване на професията "самотна майка", родителите имат ангажимент към децата и трябва да им поемат издръжката, дори с принудителен труд. За издръжка на едно "ромче" в приемно семейство се плаща 900 лв на месец.

4

Ицо

преди 6 години

Няма такива съдисти като братята шведи. За какво носиш на този свят дете, като знаеш че го обричаш на отвратителна мизерия. Обичали децата...друг път, обичат да ги правят. Трябва да закрият най-накрая тези домове.

3

Анонимен

преди 6 години

През 2012 г. социалните са работили с 4332 жени, желаещи да оставят хлапетата си на грижите на държавата.Да ги оставят, но преди това да ги стерилизират . Аман от дето друг да им гледа децата.

2

С.Стоилов

преди 6 години

Има такъв проблем?Опит и подход да вземем от велика русия.А неда гадаем какво да правим

1

zeus

преди 6 години

А статистика колко от изоставените са от мypгавите има ли?