121

FAQ DAT S*IT

преди 6 години

Аааааа, ние тия "бизнес интереси" ги знаем... - подкупи, корупция, пране на пари, дарителства към партии, предизборни кампании, следизборни кампании, документни измами и прочее "бизнеси".Всичко е точно.

120

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 118Свидетелски показания приема само св. Петър денонощно нон стоп.

119

Гарантирано от ГЕРБ

преди 6 години

Видими резултати

118

Анонимен

преди 6 години

аз мисля че ДНК еспертизата на килъра вече е готова. Знаят кой е и мотива също. Само че ще поизчакат ден два че да не се получи много съмнително. В Нови Искър избързаха и оплескаха нещата. Нищо сега ще се поправят и ще ни върнат доверието към тях . За малко да забравя - Родната Полиция Ни Пази !!!

117

МВР ТВ

преди 6 години

Убиеца Росен Ангелов застрелва бизнесмен в центъра на София на ул. 11 август и си признава на любимата Кети за лошата постъпка и убива още 6 човека за да заличи следите си два дни се прави на умрял самоубил се с пистолет в ръка, но днес убива и Петър. Сериалът продължава утре "търсим парите от банкомата"

116

Бож.

преди 6 години

У нас се води война между Българския бизнес,търсещ повече свобода и руско-съветската мафия,който иска да постави всичко под шапката (т.е.под оковите) на Путин!

115

Жибор

преди 6 години

На власт дойде червен президент и мутренските посегателства срещу нашенския бизнес,характерни за времето на агент Гоце веднага се възобновиха!

114

Дотам ни докараха

преди 6 години

27 години брадата седесарска демокрация и Иван Костовата приватизация.

113

Анонимен

преди 6 години

На тези от Европа на пристигане да им раздават на пристигане жилетки и каски че не се знае знае ли се.

112

АНТИ

преди 6 години

Не на Кабул,на Белфаст заприлича тук

111

Анонимен

преди 6 години

колеги искам съвет от вас. като свидетел къде да дам показания тук или в мвр. страх ме е да не си загубя работата или да не ме гръмнат и мен

110

Анонимен

преди 6 години

София заприлича на Кабул под "вещУто" Оправление на Тиквуня.

109

до 110

преди 6 години

Какъв важен за България момент?Някакво Европредседателство, голяма работа...Нещо хубаво да си видял от Европейския съюз? НИЩО!Тъкмо да видят европейците, че сме много далече от цивилизацията!

108

Горския човек

преди 6 години

Мене не ме закачайте, почеркът е на Градския човек.

107

Анонимен

преди 6 години

случая в нови искър - приключен , сега цял месец само за това тука ще говорят щото е в София а София е България всеки знае ...

106

Свирип

преди 6 години

Колко хорица е са умрели заради него!

105

Паркомаясто

преди 6 години

"Зад покушението срещу Петър Христов бизнес интереси?"НЕВЪЗМОЖНО!!

104

Игуана

преди 6 години

Тоя братчет гущера,не спря да си къса опашката...

103

Анонимен

преди 6 години

Изключително неадекватно поведение от страна на държавата респективно МВР. В един важен момент за България оставяш убийци да вършат пъклените си планове. Срам.

102

Минчо от фермата 4

преди 6 години

Убиеца е местен гражданин.Живял е 6 години в Сливен, родом е от Чирпан,където е и израснал. След нова година се мести в София-България където живее тихо и спокойно,това споделят съседите.На въпросната дата днес килъра е видян да се кара със бизнесмена.След скандала убиеца влиза в стария си опел кадет дава назад отваря джама и най нагло прострелва бизнесмена.За всеки случай слиза и го гръмва и между очите.Качва се в колата със сливенска регистрация и отпрашва за Дупница.Издирването продължава