172

4еpa

преди 6 години

DO OTKRIVANETO NA EVRO PRESEDATELSTVOTO KOMUNISTITE OT BSP 6TE SI ISTEBAT 4ERNITE OVCE . O4AKVAITE O6TE UBISTVA . TOVA SLU4AINO LI E. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

171

Анонимен

преди 6 години

Вчера писах под друга статия по повод убийствата в Н. Искър- Дано да спрат тези убийства и постът ми беше изтрит. С работа на парче няма да стане- вчера беше виновен един, днес- друг, обаче работата е по- дебела, отколкото си мислим.

170

>>>

преди 6 години

Хах постнах информация, че Бойко Борисов и ГЕРБ са тясно обвързани с демонстративно застреляния и поста ми беше изтрит. Свобода на словото в най-визша форма. Хайде трийте пак и успех ! ;)

169

Анонимен

преди 6 години

Първо Мишо Бирата ,сега Пешо Айряна ... мдаа... ГЕРБ е вреден за здравето!

168

Анонимен

преди 6 години

Да дойде Джак Ричард, веднага ще намери убиеца!

167

Възкресението на Рос

преди 6 години

До АнонименДа, Росен е! Росен продължава да убива безжалостно. Хитър и лукав, отлично подготвен тюлен и легионер, Той е възкръснал. Препасал е старата си флоберка, мъсти и трепе с познатия си неподражаем почерк 4 + 1 контрола, от любов към сиренето Лакрима, в което бил отчаяно влюбен!

166

Флобер

преди 6 години

Остава да е убит и с малокалибрен пистолет със заглушител с патрони тип флоберови, а иначе Браунинг.

165

Истината

преди 6 години

Червени бизнесмени... руски килъри...

164

бай х

преди 6 години

за утре знае ли се кой ще е следващия

163

Anon

преди 6 години

Изстреляни са 8 патрона? Как са изстреляни? С прашка? С карапулт? На патрона куршума се изстрелва... Гилзата остава в оръжието или се изхвърля автоматично от отката и/ или изгорелите газове...

162

Анонимен

преди 6 години

ОлучЕли или подлучели - друсания кебаб.

161

Анонимен

преди 6 години

Путин се опитва да ни прецака ?-председателството . Но няма да се поддадем.

160

Анонимен

преди 6 години

До ОмголучЕли..........хахахахахахахха

159

k

преди 6 години

Ясно значи от сега се знае убиеца се е самоубил...

158

3456

преди 6 години

Сега като намерят някой самоубил се,той ще е убиеца на бизнесмена

157

Бели птици

преди 6 години

Един коварен изстрел, червени рози отново сме на гроба нечий. Един коварен изстрел, ала чувам тропотдали смъртта за мене не дойде. Припев: Бели птици и куршуми, капки минават през нас. Бели птици ще останатняма да ги видим в този час. И ако някой ден ний остареем, дали ще има с кой да бъбреме. И ако някой ден ний бъдем бели старци на птиците ли ще се радваме

156

Гала и Милен

преди 6 години

Гала от на кафе и Милен Цветков от ... онова загубено в превода предаване в 00:00 часа.Държавата ще се оправи, ако Милен стане водещ на "На кафе", а Гала на ... онова загубено в превода предаване в 00:00 часа.

155

Кръстника

преди 6 години

Говори ми по-тихо и никой няма да ни чуеСамо аз и ти изживяваме такава любов.Никой не знае истината,дори небето, което ни гледа отгоре.Завинаги ще остана с теб, моя любов,и така ще бъде винаги.Говори ми тихо и ела по-близо до мен,искам да почувствам очите си вътре в теб...Никой не знае истинатаза една голяма любов,по-голяма никога не е съществувала.Завинаги ще остана с теб, моя любов,и така ще бъде винаги.

154

туберколоза

преди 6 години

всеки болен от туберкулоза утре в полицията на отчет

153

Анонимен

преди 6 години

БКП пак са поели курс на въоръжена борба на последния пленум...