21

do 19

преди 6 години

Шегуваш се нали? Сметките ти са нелепи?

20

Анонимен

преди 6 години

До Ко?...Не!Ако има пари в банката, българинът днес има следния избор:да прави бизнес - не всеки го може, затова предпочита да работи на заплата;да ги държи в банката - начисляват ниска лихва, а може и да фалират;да купи апартамент и да взима наем /годишно носи 5-7% от цената на жилището, ако е в София/.Има още един вариант. Ако жена ти, тъщата или детето се похвалят,че имаш 50-100 000 евро в банката, пълчища роднини ще ти искатголеми заеми и я ги върнат след 20-30 години, я не!

19

Ко?...Не!

преди 6 години

Който купува жилище с инвестиционна цел, трябва да си направи следната проста сметка:да провери какви са наемите в този район за сходни жилища и да сметне за колко време средно ще се изплати.Смята се за добра инвестиция в имот, ако се изплаща за 15 години (аз не го одобрявам). Обикновено в бг-то сметката е около 30 г. Значи след 30 г. тепърва ще почнеш да печелиш и ще направиш 100% печалба след 60 г. Трябва да си адски *** за да се хванеш на това хоро !!!

18

куриловец

преди 6 години

До АнонименИнтересно кой ще купи "Къщата на ужасите" от Нови Искър ?Банката ще я вземе, като няма кой да плаща ипотеката. Купили са я преди година, има да се изплаща поне още 29;)

17

Казано е!

преди 6 години

На всеки ъгъл да сложиш по един гл.у.па.к , ъглите ще свършат, гл.упа.ци.те - НЕ !!!

16

Жорко

преди 6 години

В София не знам дали е балон, но апартаментите се продават като луди ! Не можеш да се вредиш от купувачи от цялата страна , което не е лошо но язно затова и цените са нагоре ! Между другото в София новото строителство много е намаляло , а търсенето явно е високо!

15

tonygl

преди 6 години

Скоро ще има ПУККККККК на балончетооо и след това ще има мноооого сълзи...

14

Ко?...Не!

преди 6 години

Абсолютна лъжа е това !!! Но върви пред пр.о.ст.ия народец...той като му падне някой излишен лев, бърза да го загроби в апартамент...това, че възвръщаемостта в бг-то е около 30 г. изобщо не го впечатлява, той няма акъл какво да прави с парите...т.нар. "брокери" сапуснали котлона и чакат балъците да скочат във врящата тенджера... Само трябва да се помисли малко и да се сравнят цените и предлаганото тук и по света и ще си наясно, че тук не струва....!!!

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Света - да. но от София почва и там ще свърши герберастията!

12

Анонимен

преди 6 години

Интересно кой ще купи "Къщата на ужасите" от Нови Искър ?!

11

Анонимен

преди 6 години

Зависи-къде!В Видин -как е ?Добра ли е ??Светът не започва и не свършва с София !!!

10

Анонимен

преди 6 години

Не са никак добра инвестиция. В света тепърва предстоят катаклизми и да купиш имот с инвестиционна цел е игра на хазарт дали ще оцелее и колко!

9

Анонимен

преди 6 години

Ами отпуснете пари за тази добра инвестиция,щото банките наблягат на ипотечните кредити,което по никакъв начин не прави жилището твое!

8

анонимен

преди 6 години

балоньт се надува

7

Вуте

преди 6 години

В София 24% от жилищата са празни т.е. 1/4. Като е толкова добра инвестиция защо ги държат празни? или идеално средство за изпиране?

6

шоп

преди 6 години

Брокерите изгладняха, та си пускат платени статии, да ловят балъци от селата, които искат да стават граждани.

5

циник

преди 6 години

и един мармот завиииииваа ли завива щоколад ............ продажната журналистика и мокрите сънища на строители и брокери , гарнирани с алчността на банкерите водят единствено и само до едно ПУК, след което газовете се изпускат и почва да мирише...

4

Някой

преди 6 години

Очаквам от месец февруари цените в БГ да тръгнат рязко надолу.... Просто няма логика да се задържат повече на това ниво

3

ЦЦ

преди 6 години

най-добрата инвестиция е да си геербераастимотету 6 броя идат тогаз

2

до 1

преди 6 години

Кои села? Германските ли? Или в Белгия, Холандия, Англия? Всеки имотен пазар си има своята строга индивидуалност. Не може да слагаш всеки един имот по света под общ знаменател, както и не може да се сравняват вложенията в акции - някои са печеливши, други са губещи. Толкоз.