77

Анонимен

преди 6 години

Защо няма българско знаме 0_о???

76

История даге

преди 6 години

Погледнете официалната карта от 1915г- България е двойно по -голяма от сега.По население е 2/3 от Турция.Следва първата световна война където губим над 51% от територията и 115 000 войника и офицери.Тогава с немци,австро-унгарци и турци сме в съюз.Така ,че за сегашното ни състояние най-малка вина имат точно турците....

75

Анонимен

преди 6 години

Всичко обсъдили двамата, само Лозанският договор пропуснали.И заради Св.Стефан скоро започпа сттроителството на най-голямата джамия на Балканите - в София, на бул. Дондуков и бул Васил Левски.

74

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ Е ДОМАШНИЯТ ЛЮБИМЕЦ НА ЕРДОГАН.

73

Анонимен

преди 6 години

За герберо- турските *** най-голямата обида е да ни нарекат руски ***. Стига сте ревали с крокодилски сълзи за Турция и Ердоган!До гуша сте дошли на всеки българин да му натяквате колко е лош и как турци и американци са прекрасни.Колкото и да се дерете - няма да успеете.

72

Афуз Али

преди 6 години

Бойко не може повече от един ден да продължава да е Миенистър-председател, при този резил,който турците пред очите му разиграха! И той не се усети!

71

ОСТАВКА И СЪД

преди 6 години

за НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ Бойко Методиев Борисов

70

2 ГОЛЕМИ ТУРСКИ

преди 6 години

знамена и 2 малки на БЪЛГАРИЯ и ТУРЦИЯ казват достатъчно за НАДУПВАНЕТО на БОРИСОФФ

69

Категоричен

преди 6 години

500 години малко бяха на майка България. Е тоя им я хариза отново. П.П.Казват, че и внука си щял да предложе на Ердоганя! В знак на послушание!П.П.И се чудим, че ще ратифицират оня пар*цал за пейдеасите?

68

До 69

преди 6 години

Гълъб е дребно благородно животинче, често, мило, незлобливо и полезно...Затова се е сърдил.Той с тази дебела гърбина и добре гледано тяло, а и като се има в предвид маниера му нна действие и начина му на управление, вероятно трябва да търси аналогия с други емблеми - метири краки може би, не знам...

67

Анонимен

преди 6 години

Султан Ердоган е седнал с Министър Председаателя на нова година да обсъждат как Тиквата би могъл да му служи още по-предано?!?Турция няма ли Министър председаател?България няма ли президент, който трябва да се среща с техния президент?А и от какъв зор нашия продава България там кокошка за кон2За нас прарзна църква, а за турците девет джамии тука?Вярно, чудеса стават по Коледа и Нова година!

66

Анонимен

преди 6 години

"българин" е тежка диагноза! Ама много тежка!

65

Анонимен

преди 6 години

Аман от червени *** и исторически обрименени руски ***. Погледнете бе, ако не знаете питайте чичо гугъл за знамето, защо не е там...? Вижте и снимките от посещението но Меркел. Но, нали винаги се оплаквате, винаги сте недоволни прости красиви комунисти. Бойко го призна днес-" Ако бяхме я реставрирали ние, щеше да излезе много по- скъпо." Жалката истина.

64

Манолски

преди 6 години

Борисов като го нарекат пощенски гълъб на Ердоган се сърди, а как да го наречем ?

63

Анонимен

преди 6 години

3 турски знамена и едно малко бг знамеце ,точно като за вилает! Боко ,ако беше държавник най-малко ,щеше да протестира!

62

Анонимен

преди 6 години

Путин го ескортираха със стотина коне по магистралата в Анкара. Чудна гледка беше. Първите два коня с руското и турско знаме.

61

Анонимен

преди 6 години

До Smejнищо чудно че вдигаш температура като ходиш, с такова слабо ЦПУ..

60

extremist

преди 6 години

ВИЦ:ТИКВАТА,МЕСТАН И ердоган СИ НАПРАВИЛИ ОРГ*ИЯ.МЕСТАН Д..А НА ердоган, А ТИКВАТА ГО О...А ОТЗАД.ТИКВАТА ПРЕДЛАГА:-АБЕ реджеп ЕФЕНДИ ДАЙ МАЛКО ДА СЕ СМЕНИМ;ердоган ОТГОВАРЯ:-МИ СМЕНЕТЕ СЕ БЕ...

59

Анонимен

преди 6 години

Докато Борисов се прави на президент, хората му тука самоубиха Росен.Чиста работа, банкянска.

58

extremist

преди 6 години

ТРЪГВА НОВ СЕРИАЛ: "МАЛКАТА К...А НА СУЛТАНА"В РОЛЯТА НА СУЛТАНА реджеп ердоган В РОЛЯТА НА К.....А ТИКВАТА Б.Б.