61

Каубой

преди 6 години

Уморените коне ги убиват. Нали?

60

Анонимен

преди 6 години

Тоя не се ли усеща, че докато Турция не стане модерна светска държава, а не халифат, живееш по норми от 12 век, ще влязат ЕС, ама на куково лято! Султан Ердоган, фереджета, убийства на честа...и искат в ЕС? Смешки!

59

Анонимен

преди 6 години

И КАТ СТЕ ТОЛКОЗ ДОБРЕ, И ВСЕКИ ДЕН ПОДПИСВАТЕ ДОГОВОРИ И цъфтите и връзвате защо никой не ви ще??

58

Анонимен

преди 6 години

ERDOGAN I MAKRON podpisaha proizvodstvoto na protivovuzdushni raketi ,dnes may ste izpusnali nay vajnoto ot sreshtata

57

Анонимен

преди 6 години

правона словото е да триете скапаняци сте амав Турция имало диктатура иначе

56

Анонимен

преди 6 години

Оня арменски "терорист" си каза истината за геноцида срещу арменския народ. Ама това хич не ви харесва. Когато истината показва Турция в лоша светлина всички дружно почвате да плюете. Не че от това истината ще се промени.

55

До 53

преди 6 години

Тая *** тУРЦИЯ не се ли замися /ама с кво?/, че има причина никой никъде да не я иска? Много обичате да обижте да оплювате и да се правите на велики. Докарахте се до положение всеки да ви обръща гръб. Сал един Путин още ви търпи, само защото има интерес.Който каквото сам си направи никой друг не може.

54

Анонимен

преди 6 години

Ердо къде се буташ при триполовите бе, Франция е заприличала на едно голямо гето. Да не искаш африканци да ти ритат полицайките? Хората гледат как да напуснат ЕС, пък той иска да влиза..

53

Анонимен

преди 6 години

Тази балканска *** българия защо все още се води и за държава, някой да знае?! И с какво право бившата рая на султата, и настоящите слуги на европейците, отговорни да им чистят къщите, събират плодовете и задоволяват мъжете им, днес *** срещу турците? Че те са тези турци, дето са хранили и поили, вардили и множили мързеливите балкански диваци цели 500 години! И най-важното са го изтърпели това гадно, гладно, крадливо и злобно племе, от което племе цял свят е пропищял в един глас!!

52

Анонимен

преди 6 години

оня арменски терорист по бтв оплюваше Турция сега дошъл на откриването на Църквата в Истанбул Ние сме толерантни не сме като вас

51

ПАШАТА

преди 6 години

Все с Турчците се заяждате ама вас ромите ще ва оправят,ще търсите Турците

50

Анонимен

преди 6 години

До десет години 3/4 от правителството ще бъдат нашенски европейски м.ан.г.али. След още десет този регион вече няма да се нарича България.Агент Кевин Мърдок

49

Анонимен

преди 6 години

Днес за най-големи еврогейци се пишат топчно пък българите! Баааааси и прозталащтисаното племе българско, което е ... славянизирано турско племе!!! А бе така наречените "***" българи, нали се хвалите, че сте създали Волжка България. Защо днес всички българите, живеещи по територията на тази бивша държава говорят на турски диалект и са мюсулмани?! Защо до края на 8 век официалният език в днешната *** българия беше турски??!

48

пашата

преди 6 години

Тука пишат двама трима издухани и оплюват Турция,нещем коментари ат Тоалетната на Европейския съюз.

47

Анонимен

преди 6 години

В БГ-то живеят вече 2,1 милион шведи vs 2 милиона българи! Това ли ви е европейското Кражданство? Това ли ви е европейското...че и предЦедателство?

46

Анонимен

преди 6 години

А в Европа останаха ли бели хора! Не са! Какво ритате тогава за Турция? Вижте си кирливия двор!

45

Нямат място в ЕС

преди 6 години

Турция няма място в ЕС. В Турция няма нищо европейско. Това е една дива ориенталска държава, която винаги само е унищожавала европейското - Византия, България, Сърбия, Румъния. Балканския полуостров е бил центъра на света, а сега е клоака - благодарение на изостаналите диви турци.

44

до 42

преди 6 години

и защо ли делиормана и кърджалийско масово работят в ЕВРОПА а не в турция??? отворко айде 5-6 мнл турци да ес разкарате от ес и бегом при ердо...но не ви стиска ,нали???

43

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

EU licemerie ....Istninata @

42

Анонимен

преди 6 години

На Турция пък въобще не и трябва тази клоака наречена Европа!