51

Анонимен

преди 6 години

Пак намериха друг труп.Имаче трупове бол.

50

Анонимен

преди 6 години

Голям та-шак са ушевите на ГЕРБ и Цацаров (разбирай Пеевски): един почти пенсионер ги направи на луди! Представям си ако беше някой Беър Грилс например, сигурно въобще щяха да се откажат да го търсят!Иначе да висят по кафетата по цял ден, и постоянно да искат по-високи заплати могат!Сега им изкараха фасовете през гъ-за, а няма да се учудя ако поискат да им плащат вредни - все пак са свикнали на сладък живот в градовете, а не да бягат по сокацитеХахах

49

Анонимен

преди 6 години

Само не мога да се сетя кога я направиха ДНК, експертизата... тия ни взеха за пълни ***... накрая ще го намерят със счупен врат и случаят е решен...

48

Анонимен

преди 6 години

Баце нема нужда некой да го очерня. Той добре се е погрижил за това.Се некой му виновен на тоя Борисов. Сега и за председателството си намери виновен. Сигурно Станишев лично е долетял от Брюкаел да трепа хора, за да му развали кефа на Баце.

47

Анонимен

преди 6 години

Дали пък комунистите не очерниха председателството на ГЕРБ , стачки , протести и. много трупове по Искърското ! Това ни се готви от 2009 - началото беше Т.О.Й.

46

Анонимен

преди 6 години

Ама как само се засили МВР в първите дни на годината! Осъдиха рецидивист без дело, сега случайно се натъкнаха на издирван удавник. Работи се на 110%. Ако се повъртят още малко в гората може да разкрият и убийството на сестрите Белнейски, кой знае?!

45

Анонимен

преди 6 години

Стабилността и сигурността са ,, Гарантирано от Банкя"

44

..

преди 6 години

Очаквайте тази вечер Росен Ангелов в шоуто на Слави

43

Анонимен

преди 6 години

Стана както КПП то за Шенген , само да го боядисаме и хоооооп !!! Този човек е издирван от времето когато СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ беше Гл.секретар на МВРто , а после ....... ?????? Всички знаем ! Колко знайни и невъзможни министри ,, УПРАВЛЯВАХА " МВР ! След бОКО , България е несъществуваща !

42

Анонимен

преди 6 години

Как вървят цените на имотите в района? Да очакваме ли спад или ще се вдигнат, като туристическа дестинация. Много трупове из това дефиле.

41

Анонимен

преди 6 години

Май в тоя случай, от всички служебни лица, адекватно е само следовото куче открило джипа.

40

Анонимен

преди 6 години

Какво е това "Фалшива тревога"??Убийството си е трагедия за всеки!!!!Какво може да се напеше "Фалшива тревога за умрял човек ?

39

..

преди 6 години

Росен не е в селото!Той е на протест за кабинков лифт в Пирин.

38

Анонимен

преди 6 години

Да почистим България от трупове за един ден!

37

Чорапът се разплита

преди 6 години

Току що казаха по "Нова", че през 1994 г. Росен бил осъден от ВОЕНЕН СЪД !?! за "търговия с чужда валута".Та какво всъщност е работел Росен ДО 1994 г. та да го съди ВОЕНЕН СЪД?А, другари?

36

Още изводи

преди 6 години

4/ Ако някой е хитър и умен (както ни го описаха в новините според думите на професионални психолози) и този някой извърши тежко престъпление,той събира всички възможни улики и ги отнася в къщата, в която живее от известно време. Местните хора знаят, че той живее там, а пък той знае, че те знаят.Но оставя уликите в тази къща,преди да я напусне!5/ Убиецът мие пода на къщата, в която е извършил престъплението, за да не останат там следи от стъпките му. Но всички други улики оставя в квартирата си

35

Сократис

преди 6 години

Тревога ама била фалшива...а кой отговаря за подадена фалшива тревога?! Кой пише чул, недочул, разбрал, не разбрал и подава фалшива информация във публично пространство?! Кой от сутрин до вечер баламосва читателите и като лешояд над ***, след всяка трагедия се рови из социалните мрежи да краде снимки от профилите на жертвите, да изнася информация от личния им живот и произвежда нескончаеми версии отхвърлящи се една друга?! За сега все още се имат за безнаказани-За сега!

34

Анонимен

преди 6 години

Този е от старото поколение и няма да се издаде по Фейсбука.

33

??????

преди 6 години

От 10 години за национално издирване.???? Няма адресна регистрация и лични документи.????Скоро се върнал от чужбина където работил ????Как е минавал границите и от къде е тази информация????Изобщо този човек да не би още да си работи в чужбина????Никой не го е виждал.

32

Анонимен

преди 6 години

Да пусната награда от 50 000 зза които го залови.