18

гого

преди 6 години

В анадола ще ги приемат с разтворени обятия!Да не забравя нещо важно да си носят вазелин!!!

17

ГЕйРБ

преди 6 години

ЕДНО ТРЕТОПОЛОВО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ НАПРАВИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ТАКАВА.

16

Патриот

преди 6 години

Браво на Евгени Минчев!!! Вкъщи под чаршафите всеки може да прави каквото си иска, но не и по улиците, нито пък да се женят и прочее извpaщения...

15

Анонимен

преди 6 години

Гейовете не пречат никому, докато не направят парад.

14

Келеш

преди 6 години

Ако питате гейовете те също са против тая глупост, либералите-*** са тия дето нямат семейни цености, либерализма и демокрацията са тежко мозъчно увреждане.

13

ДА

преди 6 години

И аз съм гей но ми омръзна от гей пропаганда навсякъде, това само настройва хората срещу нас, няма нужда да се вдига шум, всеки е свободен вкъщи да прави каквото си иска и да живее с когото си иска.

12

Анонимен

преди 6 години

Кажи ми, че харесваш Тамара и повече не ме закачай. Не, че ако я срещна на улицата ще припадна от ужас, но е много далече от красотата. Достатъчно е да минеш два пъти през центъра да видиш доста по-хубави.

11

Комунист

преди 6 години

Евроатлантик семейни ценности няма държавите им странно как са на умирачка и ще изпукат като Римския император от въшлясване стига с тия гейове. Либаралите гейове ли са дето гласуват тия неща ?

10

Анонимен

преди 6 години

Измишльотината "трети пол" е дъвка в устата на самагоновите тролеи. Никъде в ЕС няма такова нещо ! Да коментира се, но не е законово регламентирано. Единствено в Русия има трети пол - пиян пол !

9

Анонимен

преди 6 години

А четвърти пол няма ли да измислите?

8

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Лорда не е...будала,здраво е стъпил на земята и знае,че срещу вселенския закон за устройството на света не се върви.А той повелява следното: - Един Господ-Бог на небето,един управник(цар,президент) в държавата и един мъж глава на семейството.Тук в този закон не се говори за...различни от нормалното семейство.Притурките които се опитват да...пришият,са от Лукавия.

7

Анонимен

преди 6 години

Аре стига сте ни занимавали със тоя п е дал излязоха всякакви да си правятПиАр който иска ще иде в Австралия ще сключи гейбрак и ще се върне и никой не може да му каже копче, щото ще заведе в ЕС едно дело и нещата ще приключат много бързо. Дори една забрана ще накара хората да сключват фиктивни бракове по света и после да съдят държавата ако някой нещо им кажe. 28 г правите гей-паради и простотии сега сте против.

6

Анонимен

преди 6 години

лорда е гей , той харесва мъже , той също така харесва Тамара Георгиева . Журито на конкурса е съставено от жени , те харесват мъже , те също харесват Тамара Георгиева . Трябва ли ние мъжете , които харесваме жени , също да харесваме Тамара Георгиева ?

5

Хайде и този

преди 6 години

И това ченге го активизираха. С него се опитват да държат под око гей средите в БГ, ама вече не е актуален

4

Анонимен

преди 6 години

Много добра констатация но в Брюксел искат официално да ви третират като гейове-юнаци.

3

Анонимен

преди 6 години

Абе...не знам какъв е, кой каквото иска нека казва, но има дар слово и е интелигентен...

2

Алов

преди 6 години

Лорада ми се издигна в очите

1

Стамат

преди 6 години

Има надежда. След като лорда не ги одобрява, значи са извън играта :-D