19

L.

преди 6 години

До алооСъдът няма право да изменя предложението на държавата, представлявана от прокуратурата в своето отсъждане. Ако обвинението е базирало тезата си на самопризнанията, то тогава защо искаш друго обсъждане.Съдът отсъжда независимо между двете среди - държавата, представлявана от прокуратурата (обвинението) и обвиняемият. Прокуратурата доказва обвинението.

18

алоо

преди 6 години

Какво значи си призна??? Та там е имало десетки хора,които са го водели това и той необезпокояван застрелял и след това си тръгнал,не бягал даже. Разбирам да няма неоспорими доказателства- да,но при толкова свидетели е несериозно присъдата да е намалена заради "признаване". Имам чувството,че и в съда се радват на малките наказания,може такава да е политиката на правителството,при условие, че издръжката на един затворник излизало м/у 600 и 900 лв. на месец.Замислете се,не е ли вярно...

17

!

преди 6 години

Не се притеснявайте - за 65 годишен, 13 годишна присъда си е доживотна.

16

Анонимен

преди 6 години

До 15 TUK E BALGARIA,A NE FASHT.

15

123

преди 6 години

В САЩ 13 години дават ако предизвикаш катастрофа без жертви пиян, а за този случай минимум една доживотна присъда, но в Русофилски *** е така !

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Ами това е България!!! Съжалявам, но в такава съдебна клоака се налага да съществуваме. От там са ни всичките беди, от "справедлижия български съд".

13

Анонимен

преди 6 години

Значи продавачката, която откраднала цигари получава 8години, а убиец 13!

12

Анонимен

преди 6 години

"И след 13 години или дори по-малко...какво? Нов човек!"Няма да доживее толкова. Болен е от рак.

11

Анонимен

преди 6 години

"и разказа пред съда за първата си среща с бъдещата му съпруга Елена през 2014 г."Коригирайте годината. От 2 години НЕ живеят заедно, а се познават от 12.

10

Крум

преди 6 години

Жалка история е нашето правораздаване!И след 13 години или дори по-малко...какво? Нов човек!

9

Без коментар

преди 6 години

Жалко правосъдие.

8

бай Добри

преди 6 години

Аз едно не мога д аразбера - защо за умиш;ено непредизивикано убийство не дават доживотна присъда? Ако няко Боко Тиквата може да ми го обясни това на прсот език ще съм много довяолен.

7

Анонимен

преди 6 години

Ако му намалят присъдата с още една трета ще си признае, че бил и в затвора за педофилия !

6

Анонимен

преди 6 години

Територия населена с диваци.

5

Митко

преди 6 години

Браво на нашите закони - успешно "защитиха" една жена. Сега всеки който иска да си гътне жена си, ще знае, че присъдата е максимално 13 години. При положение че е имал съдебна забрана, предумишлено убийство с утежняващи вината обстоятелства трябва да се наказва с доживотна каторга. Интересно ми е колко биха го осъдили в САЩ. Дето наказанията се натрупват и при такива случаи са много по-строги.

4

Aliner

преди 6 години

Priatno prekarvane na sadebnia bg ministar i na bg pilotpezidenta v opazvaneto i izhranvaneto na dostoinite bulgari v dostoinite bg muzeini zatvori!

3

Шопо

преди 6 години

Невинен е !!! Освободете го !!!

2

prokurora

преди 6 години

Мъж с боядисана коса... състарен КУКУ-плАйбой :))))). Тия са най-опасни преливат от самочувствие... обезпечени вече да вършат простотиите си...

1

Анонимен

преди 6 години

Тази не беше ли рускиня, оженила се за паспорт?