10

Анонимен

преди 6 години

Критикуваме соц годините но от тогава нищо не се е променило! Преди се кланяхме на СССР и като идваха техните лидери ги посрещаха по същият начин! Като императори! Сега продължаваме да сме със събути *** но този път към Брюксел, и сега очакваме евро лидерите едва ли не са господ! Срам ме е от този слугинаш! 98% процента от "лидерите" са против България да е председател на каквото и да е, и техните медии бълват критики всекидневно! Сега ще дойдат и ще се усмихват лицемерно! Много гадно!

9

За Европа, против ЕС

преди 6 години

Най ми хареса чичката с калпака, който си клати главата като китайските кукли, тип "китайский дурачок"! Много прилича на нашите евро-политици, които по команда от Брюксел си клатят главите по същия начин.

8

Децка Пуамета

преди 6 години

нали се сещате че има доста по ревливи магарици , дето може да се опитат да "ни отчетат"

7

бългериа фърст

преди 6 години

Драги брюк-селски бюрократи и богати безделници, знаете ли, кое е най-хубавото на София? Самолета за Брюксел!

6

Анонимен

преди 6 години

Някой да ме убие !

5

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Ко? Не!ами, тия дето требва да земат десетките хиляди на участие, тва си умеят. да кажеш че имаме оперни певци, класически музиканти, неква традиция в естрадата... при тия условия - толко. плюс тва графа и стенли скоро не са си купували нова техника за студията.

4

Кичо Кичев

преди 6 години

Welcome to Bulgaria: Посрещаме евролидерите с КИЧ - фолклор, D&B и джаз

3

Ко? Не!

преди 6 години

Това ли ви родиха простите кратуни?! Фолклорът е абсолютно невъзприеман ако не си част, ако не познаваш корените и изобщо сюжетът му. Коя наркоманска кратуна реши, че drum and base е подходяща традиция за България?! За джаза, пък изобщо не говоря! Ще презентираме България като родина на *** ли?! Които са в основата на джем-сешъните. Тъпо, тъпо, колосално тъпо!

2

Анонимен

преди 6 години

Посрещаме евролидерите с най-мутренските времена

1

Анонимен

преди 6 години

Ще се изложим