419

Гост

преди 6 години

Да кажат кой е бащата на Нанситу и кой е прегазеният 60г мъж на жп релсите на първи януари

418

Анонимен

преди 6 години

Милиционеро-физкултурника Ушев Цецо и амфетаминовия мутро-пожарникар Суджук Паша да си ги ловят убойците, все пак Боко е начетен, твърди, че е чел "Винету".А роднините на разстреляните да се подготвят отново да се извиняват на МВР и да подготвят пържоли за милиционерското следово псе.

417

Анонимен

преди 6 години

До майтап Тоя поне ходи на фитнес, подопечните му "разкриватели" на престъпления се чудят къде да плюскат и пият в работно време и как да се освинчат още повече, гнусота.....

416

майтап

преди 6 години

Мл Маринов вместо да ходи във фитнеса през работно време да вземе да свърши нещо полезно

415

Неверник

преди 6 години

Някой вярва ли на тези истории? Търсят някой да е бушон.Който и да е убиеца, той е имал достатъчно време да избяга. За такова убийство, да се търси в само в района показва ограничения редурс на мвр, за съжаление.Всичко е било добре планирано,извършено от професионалисти, жертвите също са знаели какво би могло да ги очаква, освен децата.

414

бобошо

преди 6 години

Да не се окаже че убиеца има алиби.

413

Do 439

преди 6 години

До 439 Eee браво голяма мисъл те камиона като го оставят за ремонт преди това пълнят тайника с наркотици.

412

Анонимен

преди 6 години

Роко Боко е психясал не толкова от ревност, колкото от честолюбие, накърнено его на зарязан мъж. Седмица преди случката Кети е написала в профила си "съвместно съжителство с Неделчо" и снимки, снимки, всичките публични с як и здрав мъж, при това по-млад от нея. Дебнел я е във Фейса, тя пък нарочно е демонстрирала щастие. Е как тоя дедак на 56 да не изперка? Бил съм свидетел преди години как хора на възраст се трепят по сайтовете заради някакви никове, зад които сами са си създали желания образ.

411

Анонимен

преди 6 години

Тировете се ползват за всичкоЯвно тия хора са станали неудобни

410

Salejedin Eyubi

преди 6 години

Do444 ami za tove se izbiva cialo semeystvo y to po organiziran nachin.V zapadnoevropeyska darzava predi niakolko godini moreto izhvarli torbi s koka,nameriha gi bashta i sin.Semeystvoto sled 3 meseca go zatriha.Biaha prodali drogata nakup.

409

Анонимен

преди 6 години

Те кокаина и диамантите така ги превозват, на задната седалка на ТИР-а, хахаха

408

До 444

преди 6 години

Каква улица бе момче нали става въпрос за транспорт със турове! Дали ремонт или шофьор, няма значение, има го на зара

407

До 442

преди 6 години

Всичко е възможно, но е малко вероятно. Освенако не е продавана на влиятелни хора с цел да бъдат изнудвани(със видеозапис например) и това да е било това което търсят

406

Salejedin Eyubi

преди 6 години

Ne Nansi,parvoprichinata e Nedelcho ili Keti ili dvamata.

405

Анонимен

преди 6 години

Лелее, диаманти, кокаин, антики...хахахах, намерил ги на улицата и ги скрил в кладенец, велики сте

404

От 432

преди 6 години

Не на последно място: възможно е всички, които коментираме да сме прави в известна степен. Т. Е. Издирванияр да е част от организираната престъпна група която се е разправяла със семейството. Са е бил посредник, гарант или нещо подобно.

403

Гост

преди 6 години

А може ли Нанси да е в основата на всичко

402

От 432

преди 6 години

Като се замисля ако е вярна информацията за това че му ът е пътувал с камион, версиите за това какво са търсели са две :кокаин- цената на 10кг например е около милион Евро на пазара. Другият вариант е антични ценности, тяхната контрабанда същи е добре развита и там цените могат да са от 100хил до 20млн да речем за няколко екземпляра. ДИАМАНТИТЕ СА ТРЕТИ ВАРИАНТ. И ОПРЕДЕЛЕНО СА ТЪРСИЛИ НЕЩО, или са имали да взимат пари, които също може да са били съхранявани в кладенеца например

401

Анонимен

преди 6 години

Нелчо-схемата.....?!Има ли смисъл да се коментира?!П.П. А тоя Росен(пресен) като е гоУем бандит що няма прякор????Къв бандит без прякор?!Това някакъв виц ли це?

400

Salejedin Eyubi

преди 6 години

Nedelcho kato e popravial tirove da ne e sluchaino otkril taynik i da si e prisvoil sadarzanieto.Dostatachno e samo da e razkril nevolno kanal za droga.