17

Анонимен

преди 6 години

Чичката всезнайко е доста смешен, честно казано. Като толкова разбира от ремонти, защо е позволил да бъде изпълнено неправилно? Всеки дава акъл, никой не предприема мерки. Е, ще си го сърбат сега, защото всичките от тоя блок са едни сеирджии.

16

АНТИ

преди 6 години

Като няма страх от санкциониране,пак ще има (не)саниранеот леваците нассиране.

15

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не е толкова в саниращите, а в безотговорния контрол. Но и това е преодолимо, ако договора е с обвързваща рекламация.Ядовете са програмирани и важат за цял свят !

14

Анонимен

преди 6 години

А Лилето какво каза по въпроса? Пардон, тя е заета с европредседателството...

13

anonimen

преди 6 години

i az iskam taka da ma globqt da mi dadat 1 milion i da ma globqt 50 000 lv of maiko kak 6te mi e kef

12

?

преди 6 години

Комплекса Меден курник ли е ?От там(с ветровете) почна разпаянтването.

11

ББ

преди 6 години

ПовЕрвахте ли ми, повЕрвахте. Набутах ли ви го за N ти път, направих го. Отидете и се оплачете на Станишката, или Ореха, те са виновни както винаги. Защо плачат тези от блока? С теча овлажняваме въздуха им, не трябва да хабят вода, идва им директно от небето, и то без пари. Забогатяхте покрай мен, скъсахте се да ходите в Гърция, ще отделите юо някой лев и ще си оправите покрива. Бургас е най-добрия град за живеене, кво искате повече!!!

10

Анонимен

преди 6 години

При условие, че апартаментите са застраховани,кой поема щетите и до каква степен ?!

9

Анонимен

преди 6 години

Баце е мърляч в живота си.А каквто е в личният си живот такъв е и във всичко друго.Нивото в България на всичко е като в слабо равитите страни в Африка.Това беше ОЧЕВАДНО от самото начало но *** е *** и КЬОРАВ.

8

Анонимен

преди 6 години

Туй саниране е една голяма гупост, първо е дискриминаия към хората дето са се санирали със собствени средства и не полуават нищо. И второ учи народа. че може и по-така по другия начин нещо да отмъкнем отнякъде суджук, стереопор не подбираме ще си крадеме.

7

Хахо

преди 6 години

Явно ГЕРБаджийска фирма, щом досега никой не е посмял да вземе мерки въпреки жалбите! Николов веднага прекрати договора със съпартииника си за саниране на блока! Какво чакаш, да се срути блока ли!

6

Каролеффф

преди 6 години

Тая строителна фирма вече е фалирала! Ще им вземете 50 000 лв ама друг път. Язък за хората...

5

Анонимен

преди 6 години

От безплатното саниране на ГЕРБ - толкова.Аз си санирах сам апартамента - излезе ми 3 800 лв, но не ми тече никъде.

4

Анонимен

преди 6 години

Не може да бъде. И това в града на герберастията. Градът на оня *** дето с Цвинокио носеха ПР-аджийски перални в Камено.

3

Гейчо

преди 6 години

Абсолютно няма да ги съжалявам, така им се пада за каквото са си платили такова и получават. Hа тая ПиАр въдица се хванаха най-големите ***. *** иска всичко да му е без пари. да набие някое куче или котка и ако може и да открадне още по-добре

2

Анонимен

преди 6 години

Бате Цецо Ентелегента каза, Видимите резултати ще усетите и видите и при санирането. Предупреждаваха, че нищо безплатно няма, освен сиренцето в капана за мишки. Имаше прозорливи хора които предупреждаваха, че е схема за да се открадне около 1 милиярд. Къде в Свинетка сега, а БиБитко който казваше, че всичко е в името на човека, за добруването му. И видимо хората добруват.

1

Анонимен

преди 6 години

скоро и 76 в лазур ще го последва същата съдба красота