18

Анонимен

преди 6 години

2030-та бнб да пусне и прощална монета за тоталният крах на БЪЛГАРСКАТА икономика и държава, нека да е със символична цена 1 левче, колкото е струвал цял завод в началото на "демокрацията", и няма смисъл да ги разпространяват из страната, защото ще е останал един град от нея ;) След 2030-та няма да има пари за пенсии, предстои да го видите, остават ви още малко заблуди, че всичко е наред ;)

17

Анонимен

преди 6 години

До бг смешкиРеват тези които са бедни, тези които не са не съм ги видял да се оплакват. Логично а?

16

бг смешки

преди 6 години

ами тогава никой да не реве че е беден ......след като си дават парите за глупости и тъпотии ... искали купили ок ....но все пак не може да си харчиш парите за пълни щуротии и след тва да пляскаш че нямаш пари .... а много хора точно правят ! а бизнесмените с коли за по 100-200 бона и с 2ма работника на които няма пари да им плати заплатите .... това е БГ работата - жалка картинка !

15

Анонимен

преди 6 години

До бг смешки 2Да ти е минавало през малкото гръбначен мозък, че не всики работят за 500 лева като вас?

14

бг смешки 2

преди 6 години

до 13 : той за тва е беден бе човече ....щото си харчи парите за глупости и скъпи играчки ....не става богат като си купиш кола за 100 бона на лизинг да се рпавиш на велик пред бедните студентки или по улиците ..... но това е мисленето у нас за съжаление ! далече сме от всекви истини .....

13

Ууууу бреее

преди 6 години

А ега се обезцени и стане колкото номиналът 10ЛВ. Терикати.

12

BG СМЕШКИ

преди 6 години

монетите не са инвестиционни но явно има хора които си мислят че могат да ги продадат за повече пари след време ....което разбира се си е чиста спекулация ....защото може ида не могат ....като цяло тази монета няма кой знае каква нумизматична стойност ...просто разчитате че ше намерите по-голям гл***пак от вас да ви я купи на по-висока цена ....

11

Анонимен

преди 6 години

Уж беден народ,а ще се изтрепят да си хвърлят парите за глупости

10

Анонимен

преди 6 години

Това беше поредната глупост.

9

Shark

преди 6 години

Абе наистина, нали хората нямали пари бе, как така веднага след празниците изкараха толкова пари за някакви си монети, със съмнителна бъдеща стойност на всичко отгоре. После как да ни вярват че българите били бедни. Бедните хора не се редят на опашки за монети

8

BG СМЕШКИ

преди 6 години

НАРОДА Е толкова пр***Ст и наивен че направо ме обхваща един тих ужас и гняв ...аман от *** и пр***ст народ който не мисли с главата си .... после що ИВО ХРИСТОВ каза че 80 % са *** ....ми кви да са ! купуват глупости , вярват на тоя на ония , мълчат си не мислят ..... кво искате от такъв народ ..... не става нищо !

7

добре

преди 6 години

По- добре така отколкото да ги хвърлят през балконите!

6

boyko.uzunov

преди 6 години

Глупостта няма край...!

5

Анонимен

преди 6 години

Как лесно извадиха по 66 лв на 2 ри януари. А пък искаха и по три четири монети. Браво на такива дедковци те ще ни дръпнат икономиката. ПУСНЕТЕ СЕГА ПО 20ЛВ ПОСЛЕ ПО 50 ЛВ и готово пари за пенсии и заплати ще има.

4

Анонимен

преди 6 години

Същата работа като в "Малко археология" на Чудомир.

3

Анонимен

преди 6 години

Такива юбилейни след време и току видиш някъде ти върнали в магазина като ресто имам една шепа някой ако иска мога да му ги продам срещу 20 лв на парче, искате ли ?

2

ataka

преди 6 години

Тарикатите вече ги пуснаха по 500лева в ОЛХ.

1

Анонимен

преди 6 години

Браво, сега метнете по една пачка и към телефонните измамници балъци, хахаха.