10

БРЕЙ

преди 6 години

ОТ УЧИТЕЛКА КМЕТ,КАТО ИМА МНОГО ПАРИ КАКВО МУ ИМА,ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ СЕ РАЗХОДИ ИЗ БЪЛГАРИЯ НА ВИДИ ИСТИНАТА,А НЕ САМО МЕТРОТО.

9

До Анонимен 1

преди 6 години

В час-пик метрото навсякъде по света се пръска по шевовете. Май не знаете това?

8

Анонимен

преди 6 години

Откога пък фъндъка се научи да смята! До сега е доказала единствено, че може да се отчита по веригата нагоре ...

7

Тттт

преди 6 години

Взимат колите на хората под предтекст вредни газове за да умилостивят еколозите а кукувицата ни залъгва с метра. *** българия нямам търпение да завърша и да се махна оттук

6

Анонимен

преди 6 години

Метрото още от първа спирка ще е претъпкано, но все пак е нещо като ще разтоварва трафика.

5

Селянин

преди 6 години

До 2019 г. всички ще дойдем в София за да се возим нa новото метро, защото то е направено с парите на всички данъкоплатци взето ли е под внимание това. Дръж се София идем.

4

Пешо

преди 6 години

Тая София много малка я изкарва Фандъка... Отвсякъде е 10 мин с метрото до центъра. Ако броим пазара Красно село за център... ОКИначе мотрисите ще са друг модел на 3ти лъч, дано да е съобразен капацитета. Защото с лъч 1 е супер смешно как на старите спирки има много място за поне още 2 вагона, а на строените след Сердика в посока Младост това място е спестено и се намалява капацитета.

3

Анонимен

преди 6 години

"Само след 2 години жителите на района ще могат да ползват най-екологичния градски транспорт и за 10 минути да стигат до центъра, обясни кметът."Моля те кмете амнезия и лъжи. Престани да използваш думи, в които само *** ще се върже! Много ти Еко транспорта особенно надземния, а метрото още по-зле става. Бутаница и по двата лъча на метрто после, защо има граждани да се бият един друг. Скоро очаквам жените в метрото да реват, че са "забременели" извънбрачно!

2

Анонимен

преди 6 години

Каква успешна кметица е тая бе.То в София и магаре да туриш,и то ще е успешен кмет,след като всички пари се наливат там.Я да я турят кметица на Видин,пък тогава да я видим колко е успешна.

1

Анонимен

преди 6 години

Метрото и сега е претъпкано. Фандъкова правила ли е сметки за капацитета на пероните и броят на мотрисите?