50

Анонимен

преди 6 години

Европредседателството започна с убииства . Как ли ще е нататък ?

49

Анонимен

преди 6 години

явно са завършили професионална гимназия и са дипломирани.

48

Анонимен

преди 6 години

Вижте приятелите на Боби във ФБ. Все мутри с голи глави и големи гърбове.

47

Анонимен

преди 6 години

Майката и бабата на Боби коментират. А баща му къде е?

46

Анонимен

преди 6 години

Хайде да не си играем на шикалки! Професионалист е.

45

Су 34

преди 6 години

До Мила, майко БългарияДа, бе виждам как всеки ден сте изправени на нокти с постоянните си масови убийства!

44

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

ДДС-то дава много.............ама и не прощава.

43

Учуден

преди 6 години

Много е стабилна и без престъпност държава при Боцката Европредседателстващия!

42

Иванов

преди 6 години

Много сте умни,няма спор.Особенно Кико!!!☆

41

ТЦТЦ

преди 6 години

26 хиляди самоубийства с огнестрелно оръжие на година в САЩ ! А други 27 хиляди разтрела стават на година на територията на САЩ ! Вярно 50 пъти са вовече по население от нас, ама 50 хиляди убити на година от огнестрелно оръжие си е огромна цифра, дори за сащ! Разтревожен съм от безконтролното раздаване на резрешителни за оръжие, защото на всеки поне един път в живота му пада пердето, и ако пистолета ти е под ръка ще стане страшно !

40

Додо

преди 6 години

Сега от Българския Хелзински Комитет сигурно се замислят дали да не обявят задочно убиеца от Нови Искър за Човек На Десетилетието, в крайна сметка дори и децата и кучето не е пощадил!

39

Кико

преди 6 години

По-добре да не хванат убийците, защото ако ги хванат при това наше правосъдие ще ги пуснат под гаранция и ще си платят за условна присъда, а това ще е като втора смърт за близките на избитите! П.С. Освен това така и пари на данъкоплатеца ще се спестят от разточително разследване, както и от осъждането на България в Хага в последствие след яловия процес, заради нарушени права на убийците.

38

Анонимен

преди 6 години

В случая става въпрос за много пари,поръчителя е някой "голем лъв",а убийствата са извършени от професионалист,даже може би са двама!При сегашното положение в държавата,престъпленито няма да бъде разкрито.Или ще ни покажат някой несретник като извършител!

37

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези масленозелените на тази снимка? Не са ли ДДС-арите са само от техния етнос? Въпроси, без отговор, защото на всички отговорът ни е ясен.

36

Анонимен

преди 6 години

До ВарненкаИ с клюкар и без клюкар, хората на Цацата така или иначе нищо няма да свършат, най-много да набедят някой, както направиха в Момчилград

35

Жална ви майка

преди 6 години

..колко млн. е САЩ.....и колко млн. е БЪЛГАРИЯ.....!!?Мислите ли , че оръжието в България е по-малко от САЩ.....?

34

Варненка

преди 6 години

Съгласна съм с повечето коментари под статията.Потресаващо е всичко, но друго нещо не се изкоментира. Този дядо, съседът, свидетелят, който са извикали криминалистите. С какъв акъл ходи разправя пред журналисти какво е видял??? Търси слава ли? Прилъгаха го журналистите с пари ли? Или е гнусен клюкар? Не осъзнава ли, че така вреди на разследването? Една почернена майка може никога да не научи истината за смъртта на детето си, защото някакъв си клюкар се изтипоса пред медиите и се раздрънка!

33

Анонимен

преди 6 години

В Нови Искър , са все *** ...затова , разпада е тотален...ха,ха,хаааааааааа..Вижте , как си избират кмета !

32

До милата ти майка

преди 6 години

Аре стига глупости, през седмица гледаме подобни панаири от САЩ, хич не ни ги давай за пример!

31

Мила, майко България

преди 6 години

Ако подобен колективен разстрел се случи в страна от ранга на САЩ, цялата държава щя бъде изправена на нокти. А за една малка, демографски колабираща и контролирана от външни мафиотско-олигархични сили страна като България, в домовете и по пътищата на която ежедневно загиват деца, това е симптом за тотален държавен разпад ! Липса на елементарна сигурност и справеливост !</body></html>