50

Анонимен

преди 6 години

Народът вече иронично нарича облепените със стиропор блокове "шведски блокове"!

49

ДО 54 zastrahovatel

преди 6 години

А на колко от застрахованите ще им изплатите застраховките при действителни поражения ? Казвам "действителни поражения " защото много мазнери като теб си намират причини да не изплатят и само прибират на хората парата .Това не бих нарекъл саниране , а облепване . Освен това контрола го няма въобще. ГЕРБ дава поръчки на "наши хора " току що измислени фирми без опит в това ,наемат се неуки шведи.Има вече и кражби на материали по обекти от "работната ръка",ГЕРБ прави същото като БСП.

48

Анонимен

преди 6 години

Няма контрол на изпълнителя трябва да има постоянно на такива обекти надзор на изпълнителя е разбира се трябват хора които си разбират от работата ...!!!!

47

Анонимен

преди 6 години

ГЕйРБ крадат яко.

46

Анонимен

преди 6 години

То тая държава се краде мащабно от 1989 и продължава да има какво да се краде докато не изчезне и последния българин някъде на Запад,защото ако имаше българи у нас щяха да са улицата да защитят България от крадливите държавници и Кобурги също

45

ХоХО

преди 6 години

Санирането в този му вид трябва да спре. Всеки блок да се организира и санира самостоятелно, по определени правила. За да се стимулират гражданите намаляване на данъците за жилището с 80 % за следващите 10-15 години ! Разбира се, санират се не само отделните жилища, а и общите части и т.н. Нека да важи не само за панела, а и за тухла, ЕПК и т.н.

44

Анонимен

преди 6 години

Айде,опорните точки пак на линия! Е много ви боли,вас червените!

43

Анонимен

преди 6 години

А бе я стига глупости! Пускат такива статии за балъци и ***,да си чешат крастата!

42

Анонимен

преди 6 години

Там е и измамата -на българина му трябва да му кажеш ,че няма да плаща и той доволен е затова е ,щото нищо не плащат и се радват тези от санираните сякаш не знаят че безплатен обяд няма .Щом ти плаща някой си съгласен да ядеш кот ти плати -това е.Обаче разтройството си е само за тебе

41

zastrahovatel

преди 6 години

не мога да разбера защо имущественото застраховане не е задължително(не струва много- 40 до 100) за стандартно БГ жилище? Прас една задължителна застраховка към годишният данък и 30-50% от важните новини и призиви за помощ по родните ТВ ще са 000. направете си по една застраховка и оставете МУТРИТЕ да си меряг П-ш-те.

40

Анонимен

преди 6 години

Кой е избирал фирмата ? Живееш в някаква сграда и не следиш как се правят ремонтите ? Вие сериозно ли ?!

39

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИТЕ РАБОТИ НА ГЕРБ СА ТАКИВАМНОГО КРАДАТ, ЗАТОВА

38

Елемаг

преди 6 години

Нали беше "Плашещи приказки на БСП" бе ЕЛЕКТОРАТ ***!!!?Ай сега,чакайте и да ви ги и вземат!!Защото това е второ действие на пиесата "Безплатно саниране от ГЕРП".Бяхте предупредени за първо!!

37

Анонимен

преди 6 години

До АзКато толкова завиждаш и се чустваш прецакан, купи си старо панелно апартаментче и кандидатствай за саниране, Андрешко !

36

Анонимен

преди 6 години

Ами то едни санирани се запалиха ,защото се оказа че саниращите шпертплати горят много активно

35

Анонимен

преди 6 години

Нека ,некаВсеки народ заслужава съдбата си.Така и българския заспал народ заслужава да бъде ограбван,лъган,тормозен,и изтискван до последно.Това не е народ а *** е казал поета.

34

ГЕРБераст-помияр

преди 6 години

Откраднати са МИЛИАРДИ от държавния бюджет чрез ГЕПаджийското саниране, а всяка една сграда санирана от шайката СУДЖУЦИТЕ 3 трябва да бъде НЕЗАБАВНО съборена до основи, защото застрашава живота на обитателите си!!! Видими резултати.....за откраднати МИЛИАРДИ!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

33

Анонимен

преди 6 години

41, ти за откраднатото ли питаш, дето изобщо не стига до хората, или за некачествено вложеното в лични имоти? Айде уточни се :)

32

Чалга

преди 6 години

Камъните падат, падат от небето! х2

31

Аз

преди 6 години

Моля, някой запознат и компетентен да ми обясни с думи прости - Как публични средства се влагат в частни имоти??? Как ме компенсират за това, че на някой му стягат жилището намаляват му разходите а мен ме наказват с висока цена на газта за това че пазя чист въздуха и не горя дърва ??? Аз втора ръка гражданин ли съм? Наистина някой запознат да обясни тази кривица.