288

загадка

преди 6 години

До НавигаторКак така през турско имахме само многодетни семейства? Раждаше се на поразия!!И как след освобождението и съединението се получи обратното?+?

287

официално

преди 6 години

До АнонименПланът МОИСЕЙ е хвърлил око на страната ни!!!!!Ние няма да им се дадем лесно! Кръв ще се лее.....

286

Анонимен

преди 6 години

някой "е хвърлил око на страната ни"

285

Анонимен

преди 6 години

То е ясно, че в обозримо бъдеще България няма да бъде населявана от българи. Имаше и статистика по въпроса - има няма-100г до този момент.

284

Навигатор

преди 6 години

Българина е ядосан защото е измамен и властва пошлостта, затова НЕ ИСКА да дава любов и живот. Не са нито парите нито морала да пречат...трябва да се изчегърта цялото "елит", всичките 300 семейства който мародерстват нашия народ, защото те си мислят че всичко е направено за тях а не за хората и понеже няма да променят мисленето си трябва да се изчегъртат със си.ла

283

Варна

преди 6 години

Хората в България предпочитат ,едини пиини , секс , заведения и т.н. и видиш ли станат на 40 и започват да искат деца . Тогава нещата стават трудно и така....

282

Белоградчик

преди 6 години

До ВидинчанинНапълно съм съгласен с теб. И аз познавам доста хора, които се върнаха в нашия край.

281

Анонимен

преди 6 години

До Крум /258/Това е най-важното *** нещо което съм чела. Вика му се дискриминация, ако не знаеш. Децата са право и избор - не задължение! Направил си си - гледай си ги, но не можеш да задължиш другите да си живеят както на тях им харесва!

280

Видинчанин

преди 6 години

И да допълня,главната причина за тези неверни данни е защото хората ги е страх да раждат във Видинската болница и ходят в София,друго всичко е прах в очите,за последните 2-3 години се прибрах в града да живеят поне 2-3 хиляди души защото е спокойно и заплатите вървят на горе,пример,аз работя за 1000 лева в града!

279

Анонимен

преди 6 години

България умира,а Мангалия идва.Тоест из провинцията вече дойде.

278

Видинчанин

преди 6 години

Само да споделя,пишат се глупости че във Видин най малко се родили бебета за 2016,журналисто ти глупави преди да пишете глупости малко се раздвижете и разберете това на хартия дали е вярно наистина. Сега,в нашия град се казва че са се родили с 44 бебета по малко спрямо 2015,това са глупости,мои приятелски семейства само за 2016 си родиха 6 бебета а града е пълен с новородени вижда се когато е хубаво времето и аа навън,живея в града и мога да заява че са много повече и от 2014 и от 2015 журнале !

277

Анонимен

преди 6 години

Отдавна е умряла...

276

Анонимен

преди 6 години

За тия на които им енеприятно че пиша че се прави УМИШЛЕНА АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА,/тая година байрактарите са от НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ако не са те ще са от БТВ,ако не са те вече си има трета болшевишка телевизия ПРОКОПИЕВАТА/...та който не вярва да погледне страницата на НСИ за родените през 2016,2015 И ДА НАПИШЕ НАПРИМЕР"РАЖДАЕМОСТ ПРЕЗ 2106 съответно през 2105" ДА СЕ УБЕДИ САМ ЗА КАКВА ПРОПАГАНДА И ЛЪЖИ ИДЕ РЕЧ!От мене толкова по тоя въпрос!

275

Анонимен

преди 6 години

тя вече е умряла бугария

274

Анонимен

преди 6 години

Знаеме чия раждаемост стимулират. Скоро тази територия ще е изцяло тяхна

273

Анонимен

преди 6 години

ми те сега правят секс по смартфона,как да има раждаемост

272

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНай- ясния белег за ниската раждаемост са закритите училища.

271

Анонимен

преди 6 години

,,,НАКРАЯ ДА КАЖА И ТОВА,БЪЛГАРИЯ Е СПЕЦИФИЧЕН СЛУЧАЙ,ДОПРЕДИ 1990 ГОДИНА ТУК СА ЖИВЕЛИ НЕ ПРОСТО 9МИЛИОНА А 2МИЛИОНА ДУШИ С ТУРСКО И РОМСКО САМООПРЕДЕЛЕНИЕ И ПРОИЗХОД!СРЕДНО ТОГАВА ЕДНА РОМКА Е ИМАЛА ПОВЕЧЕ ОТ 8 ДЕЦА,СЕГА СА ПО-МАЛКО ОТ 6ДЕЦА,САМО ОТ ТУКА РАЗЛИКАТА Е ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ РОДЕНИ ПО-МАЛКО СЕГА!ЕДНА ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ "БЕЖАНЦИТЕ"Е ИМАЛА 600-700ХИЛЯДИ РАЖДАНИЯ ГОДИШНО,СЕГА ИМА "БЕЙБИ БУМ"АМА ОТ "БЕЖАНЦИ"!ЕДНА ИТАЛИЯ 500000 РАЖДАНИЯ И ПО-МАЛКО ДОРИ НО ИМАТ "МИГРАНТИ"Е,НИЕ ТОВА ЛИ ИСКАМЕ!!?

270

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 273Напротив!

269

Анонимен

преди 6 години

..Колко са родените деца през 2017 година ЩЕ СЕ ЗНАЕ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НА 2018 ГОДИНА-МАРТ-АПРИЛ,ТОГАВА НСИ ИЗНАСЯ ОКОНЧАТЕЛНИТЕ ДАННИ ЗА РОДЕНИТЕ,ОБЩО,ЖИВОРОДЕНИ,МЪРТВОРОДЕНИ,ПО ОБЛАСТИ И ОБЩИНИ!Както и досега ОБАЧЕ ТОГАВА НИКОЙ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА ОБЯВИ ИСТИНСКАТА БРОЙКА НА РОДЕНИТЕ ЗАЩОТО ЦЕЛТА Е ЕДНА-ЧЕРНОГЛЕДСТВО,НИХИЛИЗЪМ ПРИКРИТ ПОД МАСКАТА НА ПАТРИОТАРЩИНАТА,ВМЕНЯВАНЕ НА ЧУСТВО ЗА БЕЗИИЗХОДНОСТ И УНИНИЕ!СЪВСЕМ,СЪВСЕМ УМИШЛЕНА АНТИБЪЛГАРСКА ПАТРИОТАРСКА ИЛИ ОПОЗИЦИОННА ПРОПАГАНДА!ОТВРАТИТЕЛНО