96

Анонимен

преди 6 години

Каква е ролята на запетаята в подзаглавието, днес.бг?

95

****

преди 6 години

До-105:Ами да вярваме на, една баба каза,най достоверно ще звучи като новина.

94

Суджук Бирен

преди 6 години

Ще повярвам на прокуратурата, когато стигнат до версията " Мъже в черно са отстранили очевидците на НЛО-то, но новобранеца Уил Смит е извадил пистолета, вместо лампичката за изтриване на паметта"Така вече ще звучи правдоподобно и ежедневно някак!

93

Bez tqh nikak

преди 6 години

Viknete Monk ili Agent Muldar

92

Киро кофражиста

преди 6 години

Последно: Застреляни с 10 куршумаУтре ще пишат, че са удавениБог да ги прости!

91

Анонимен

преди 6 години

Да ви имам новините. Първо били удушени, после били застреляни с по един куршум, сега 3'та версия застреляни с по няколко куршума. Първо полицията ги открила, сега версия че съсед се "натъкнал" и коментира как са убити. На какво да ви вярваме вече?

90

****

преди 6 години

Някой от това семейство е нагазил много яко лука,за да се стигне до това положение,щом се е наложило и да напуснат София,но каквото и да се е случило,не е трябвало да се стига до тук,Бог да ги прости

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 17Цацата само си е заверил командировъчното и веднага се е върнал. Какво е станало, ще му кажат правилните хора, когато му дойде времето. А до тогава бавно и ясно ще нищоговори.

88

Анонимен

преди 6 години

При комунизма нямаше такива работи ... там директно в лагера и на прасетата. Демокрацията е виновна

87

1

преди 6 години

Хора, вършете си работата и не давайте "акъл" другия, как да си я върши!

86

Тато из Правец

преди 6 години

До Стар комунягаТова е разликата ! При мен гръмваха само виновните ! А днес трепят наред...

85

Анонимен

преди 6 години

Демокрация по Български!

84

Анонимен

преди 6 години

Това е една битова трагедия която се превърна в златна мина за лешоядите журналисти

83

До Юрист

преди 6 години

И ти ли недояде от новогодишната трапеза? Заработи първо луканката и после се изказвай с мазни юредически термини, първокурсник! Въобще не си схванал недоволството на хората, но успя да наредиш петте думички, който си научил първия семестър, в що годе смислено изречение

82

Информиран

преди 6 години

Винаги когато има убийство с голям обществен интерес , а МВР са в задънена улица и нямат следа да го разплетат , след няколко дни на "разследване" се обявява, че убиеца е сред жертвите , защото се е самоубил , и това се прави за да се потуши общественото напрежение . ;)

81

Анонимен

преди 6 години

никой не каза с какво оръжие е стреляно . Първоначалната версия беше че всички са застреляни с по един изстрел , а сега се оказва че си е било яко стреляне , трупове са влачени по етажите и тн.. Всичко това не може да се случи за една минута , а е продължавало известно време , как жената се оказва в джипа , колко души са били в колата и как е убита ? Това най-вероятно не е един човек и нещо е търсено .

80

Анонимен

преди 6 години

МВР мълчи! Защо ли? - Защото ако си отворят устата ще погълнат и ще се задушат в собствените си .... знаете какво!

79

Юрист

преди 6 години

НПК допуска съвместяването на процесуални качества свидетел и поемно лице. Какъв е проблема ? Иначе за кой кадърен и кой некадърен сме готови веднага да грачим. Ганьова работа.

78

Анонимен

преди 6 години

УФФФФФ ! То полиция, то чудо.....пък разследващите, а за главния прокурор - мани-мани - няма такива специалисти. Преди няколко години мой братовчед беше намерен в дома си, прострелян с три куршума в сърдечната област, пистолета беше на масата, нямаше следи от насилие или взлом, нямаше предсмъртно писмо - разследващите казаха,че се самоубил !!! Това е ! Който не вярва, много му здраве !

77

Бирен Суджуков

преди 6 години

Тоа дедо, как само обърка сметките на прокуратурата за самоубийство. Тъкмо тръгваха пак да сядат по масите на банкетите и тоя се разпръцкаХахахаха