8

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Елементарен както винаги си ти другарю . Като гледам как си ги наврял в ъгъла САЩ чак се уплаших. Тръмп ще спре да плаща на всякакви психясали вождове и готово .

7

Хахо

преди 6 години

Ето как преговарят американците, с пари, а където не става с пари го правят с много пари!! Каква дипломация, няма що! С всички в света става така, както например в Украйна, но с Путин не става! Това много ги дразни, затова плюят, че чак си самооплюват брадите! Нима не сте разбрали още това глупави американофили! А някой като нашите политици, освен, че получават пари, пращат за някаква сигурност с държавни наеми, безплатните американски бази в страната! Руски бази в страната ни никога не е имало!

6

Тежък Сокол

преди 6 години

4 Палестина не е окупирана от Израел окупирана е от Йордания и Сирия там са палестинските земи . ДОри източен Йерусалим освободен от евреите през 1967 на практика е завзет от Йордания. Задавали ли сте си въпроса защо не се създава Палестина след решението на ООН много просто защото Сирия и Йордания не и дават земя.Соввите не са това което са секазваше в един филм

5

Анонимен

преди 6 години

Обичам Кимчо

4

Анонимен

преди 6 години

4, Палестина е окупирана от юдеите, които въобще не трябва да са там. Нека всички си върнем границите от преди 2000 години! Няма по-лош народ, направил повече злини на човечеството от ционистите!

3

Portugal

преди 6 години

Този ненормалник няма да се спре докато не предизвика трета световна. Предлагам света да се обедини срещу Фашистките Щати защото поведението им няма да доведе до нищо добро! Мисля че и на децата стана ясно вече, че ФАЩ искат голяма война!

2

Анонимен

преди 6 години

Tръмплина пак се е изцепил с глупости. Права беше Баба Ванга, като казваше, че "Последният президент на САЩ ще е черен". Абсолютно права си излезна жената! САЩ вече не са САЩ, след като този клоyн им стана "държавен глава".

1

Анонимен

преди 6 години

САЩ са пред тoтален фалит и колапс и не плащат за нищо. Eдинствен шанс им беше да оберат на СК природните ресурси, но Ким ги свря с два шута в ъгъла и краварите си спряха сметките и за климатичните промени.