133

Shark

преди 6 години

До До "БЪЛГАРИН&qu. ТОЧНО ТАКА, ПРЕДИШНИЯТ НИ ИЗЛАГАШЕ НАВСЯКЪДЕ! ФАКТ!!! А НАЙ-ПОКАЗАТЕЛНОТО Е ТОТАЛНИЯТ ОТКАЗ НА СЪПРУГАТА МУ ДА ЗАСТАНЕ ДО НЕГО. ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМ РЕЗИЛ ЗА ЕДИН МЪЖ НЯМА!!!! СОБСТВЕНАТА МУ СЪПРУГА НЕ ГО БРЪСНЕ ЗА СЛИВА, ТОЙ ТРЪГНАЛ УВАЖЕНИЕТО НА НАРОДА И НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ДА ТЪРСИ. ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА РАДЕВ, И НА СЪПРУГАТА МУ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА. А ЗЛОБАРИТЕ ДА СИ ЗАВРАТ ЗЛОБАТА НА ЕДНО ТЪМНО ЗАДНО МЯСТО!!!

132

до 133

преди 6 години

2 милиона му плащат командировките, хотелите и да купува на Деси чорапи - това са 80-те %, Иво ви го каза, колхозници, за *** на ставате

131

До "БЪЛГАРИН&qu

преди 6 години

Ти като не си гласувал за него какъв отчет ще ти дава. Малко ли е, че еднокнижника не може да си разиграва коня и на всяко недоразумение налага вето. Три думи и ги слага мометално на място. Достатъчно е, че не ни излага по света както предишният. Е гроздето е кисело, когато е нависоко. Примири се, защото злобата разболява. Дерзайте гн Радев зад Вас са над 2 милиона избиратели, наймного в демократичната история на България!

130

до 130

преди 6 години

Какво свърши Румето, а, масковски арлекино? Само изстрадани бг пари троши по ЗАПАДНИ хотели, що не каже нащо за Крим, а, страхливото предателско куче?

129

Анонимен

преди 6 години

Като бг данъкоплатец, искам да знам колко струват на Руми Радев хотелите и шампанското, защо трябва да влачи със себе си кучето Деси и колко му струва любовницата Иво Петков и колко плати за жартиерите й???

128

Shark

преди 6 години

До Българин. А Роско - усмихнатия *** даваше ли всяка година отчет??? Колко пари потроши, какво свърши и най-вече къде какви глупости ръсИ. То хубаво че хората го разбраха колко струва та не му се връзваха на думите и не се стигна до международни скандали. А????

127

Ъ...

преди 6 години

До 1236. Оооо ако беше Цецка всички щяха да се чудят дали президента ни е жена, или мъж????

126

до 121

преди 6 години

Не бе, това било работно посещение, на 1.1.2018, хахаха, да оправдаят парите, Радев хапнал 2 вурста и Деса му затоплила чаршафите, да не я изпревари някоя бразилка, бай дъ уей

125

Shark

преди 6 години

Да, то защото другите две жени на снимката са със страхотни тоалети просто. И двете са като повлекани облечени, едната с тъмно син чорапогащник, черни обувки и плюшено сакенце, или пък другата, с дългата рокля, също като дирек. За прически пък дума не може да става. Ама иначе селските, злобни пръчки тук коментират само Десислава. Много добре си изглежда жената. И отново ще кажа-ТЯ Е ДО СЪПРУГА СИ, ЗА РАЗЛИКА ОТ ЮЛИЯНА, КОЯТО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ БЛАГОВОЛИ ДА ГО УВАЖИ!НО СИГУРНО СИ Е ИМАЛА ПРИЧИНА!НАЛИ

124

Българин

преди 6 години

Чакам отчет на Руми Радев за 1 година президентство - колко пари потроши и какво свърши???!!! Айде, руска екскурзиантке, давай отчет!!!

123

криста

преди 6 години

Намирам Д.Радева за стилна с този тоалет. И на общата снимка с други дами определено е най-добрата.

122

Lina

преди 6 години

Просто? Като десъ. Просто, просто, под снимкоте си коментират така тъмните кантарджийки от бургаските села. Радваме се, че се харесва, единствена е. За останалото... не е удобно, ако до днес не се е понаучила на стил и какво, къде се носи. Важното е да се пъчи там и да си харесва снимките.Кога отново ще навлече prosti Nevena??

121

до шматка

преди 6 години

Mea culpa,лорд Минчев.

120

шматка

преди 6 години

До 121Това е посещение на светско събитие а не дипломатическо.В случая дрескода може да е по свободен.Много охлюви разбирачи тука бе

119

Анонимен

преди 6 години

Айде сега мили коментатори и коментаторки, като станете "Президеншата..." шъ съ обличате както ви душа сака, и каквото ви е на сърце арно. Само да не е у други ден, щото шъ мъ няма, и шъ пропусна!

118

аз

преди 6 години

*** Деса с тази рокля може да дои овцете в селото си,не да ни представлява във Виена! С тази рокля тя постава гръмко начало на грандиозната излагация под името българско преседателство на ЕС,която предстои. Ако президентът не е само президент,а и мъж да не я води подире си когато е по държавни дела. Да си я люби у тях и да не ние я натрапва,че олеква много!

117

Българин

преди 6 години

Дотягате вече с Деси буклето и сричкоговорещия "президент". Има много по-важни личности и събития.

116

Анонимен

преди 6 години

СИМПАТЯГИ

115

Анонимен

преди 6 години

Браво 114. Мога да приема мнението на някой, когато виждам как изглежда. Когато си анонимен е лесно. Кучето си лае керванът си върви. Това е президентът и неговата съпруга. Факт. На който не му харесва е просто не мога да му помогна.

114

анонимен

преди 6 години

Вярно, че тази розова рокля не е може би най-подходящата , но като гледам тоалета на тази до Румен , със зелените мотиви , направо ме потресе !