72

Анонимен

преди 6 години

До ЕкспертKакто каза един германец " Един "Пасат" струваше , например , 15000 ДМ след струваше отново 15 000 , ама евро " , но ако си имал 30 000 марк и , след това не си имал 30 000 евро . Забравих да ти кажа , как описват политиците , само с една дума - престъпници.Капиш - "Експерте " ???

71

Експерт

преди 6 години

До Анонимен 70В първия си коментар по темата (36) съм изказал мнение. В следващите коментари просто обръщам внимание на често срещани твърдения сред хората, които не са обосновани.А пък това, че еди-коя си страна не е в еврозоната не е никакъв аргумент. По същия начин може да кажеш, че страната Х е в еврозоната, значи и ние трябва да влезем. Всяка държава си преценява какъв паричен режим е най-подходящ.

70

Анонимен

преди 6 години

До Експерт Аман и от експерти като теб. Те за такива експерти сме на това дередже. Защо Чехия,Унгария ,Полша и др. не са членове на еврозоната пак и даже категорично заявяват че не искат там. Защо Англия не бе член на еврозоната въпреки ,че е една от съучредителките на ЕС.

69

Експерт

преди 6 години

До Анонимен 58Ами гледам, че ти имаш контакти с германците. Попитай ги дали цените са скочили 2 пъти заради еврото. Аман от хора, които пишат за всичко, а от нищо не разбират...

68

Чуй истината

преди 6 години

Тия проклети лъжци и крадци! Еврозона? Та толкова много европейски страни и то голями се организират да излязат ...след еврото е пълна трагедия- безработица в огромни размери..и за 10 години армия от бедни!ТОВА Е ПРОЕКТ НА ЦРУ,за отслабване и нагълтване на цяла Европа!Та,нашата ограбена България ли ще просперира?! Крадците го правят за себе си-така им е казано от господарите им!В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ЕВРО В БЪЛГАРИЯ! ИЗЛИЗАНЕ ОТ КЛОПКАТА ЕС И НАТО! БЪРЗО!

67

анонимен

преди 6 години

бьлгария да излиза от всички организации кьдето се дават пари да гледа от сащи израел какво правят и да престанем да харчим пари за софрите на ес и печалбитена впк на сащ

66

...

преди 6 години

Забравете шенген,еврозона или пък без визи за САЩ. Това няма да се случи в близките поне 100 години. Просто никои не го брига за нас. Единствено когато имат някаква изгода ни се махат визите за Канада (уж щото Канада никога не е върнала турист или да му е отказала да му вземе парите).

65

Анонимен

преди 6 години

OH MAMIN KOLIO NISHTO NE TI VLIZA V GLAVATA KOMUNISTICESKA.NARODA ISKA DA VIDI B-A VAN OT EVROGEYSKIAT SARDUZ.

64

На всички

преди 6 години

Като Парамов,трябва да им се отрежат езиците. СТИГА С ТАЯ ЕВРОЗОНА,БЕ!!!!! ПЪРВО ВДИГНЕТЕ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА ХОРАТА,ОПРАВЕТЕ СИ ***- СЪДЕБНА СИСТЕМА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.Това са болните амбиции на богаташите ,преяли с власт и техните симпатизанти,получаващи парченца от баницата. АМАН ОТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.Бизнесмените се страхуват да вдигат заплатите от страх,че могат да обеднеят. КАКВА ЕВРОЗОНА,БЕ?

63

Анонимен

преди 6 години

Хубаво, хайде да видим тогава защо в следващите години живота в страната ще става все по-зле, а не обратното, за което всеки политик, икономист и специалист в медиите претендира :D Явно все още има мн хора, които вярват на масонските елити и политическите класи :D 2030-та един град смехономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, предстои да го видите, защото се говори едно публично, а задкулисно се прави точно обратното ;)

62

Анонимен

преди 6 години

Еврозона, хаха, елитите на ЕС не знаят за какво става въпрос тук, те са бавно развиващи се като българите и ще си окачат още багаж на раменете, нали точно те определят съдбата на *** от над 50 години и напълно умишлено ви оставят да си грабите на воля с конкретна геополотическа и икономическа цел, която да проработи на по-късен етап, демек сега, когато страната е на прага на безпомощността, където те идват да ви "спасят" и да ви "помогнат" да си стъпите на краката!

61

Анонимен

преди 6 години

Мен знае ли колко малко ме вълнува че тая е на нвкакъв министър виваком и то някошен има ред след като плащам получавам а не само по празниците свястното

60

Анонимен

преди 6 години

Евро/марка-1/4!

59

Анонимен

преди 6 години

Хлябът е момента не е с пазарна цена, а със социална такава.

58

Анонимен

преди 6 години

До ЕкспертЕкспертчето , защо не попиташ поне един германец , какво се случи при обмяната на ДМ с Евро-то , и какво им е мнението за цялата работа - пладнешки обир .Аман от пишман експерти на хранилка към някое посолство.

57

Анонимен

преди 6 години

Да, масонските елити и политическата мафия крадат по няколко милиарда на година от бюджета през разни програми и обществени поръчки, а аз се чудя защо всяка следваща година във фирмата ми разходите все повече започват да се изравняват с приходите и някъде около 2030-та ще е останал 1 град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник :D До 2025-та по-голямата част от малките и средните предприятия в производството предстои да фалират :D

56

Анонимен

преди 6 години

1. Приемаме еврото. 2. Следващият ден някой Колю подсеща някой Боко, че има едни излишни резерви за харчене. Но дотогава Колю ще се прави на ударен и ще бълва общи глупотевини, за заблуждаване на 80-те процента.

55

Анонимен

преди 6 години

Който иска евро да ходи в Европата! У наса бг лев е национална валута! страни от ЕС със собствени валути Великобритания, Дания,Швеция, Чехия, Унгария, Полша, Хърватия, Румъния. Там политиците да не са по прости или без мозък в сравнение с нашите.

54

Експерт

преди 6 години

До До Експерт 52В момента кой забранява на частника да продава хляба на цена 2 лева или пък 10 лева? И защо не е сложил такава цена? Логиката е същата и след приемане на еврото.

53

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

До АнонименОбяснявам за такива като тебе. Националната ни валута в момента е пробита от всякъде. Всеки може да участва в търг за обществена поръчка в евро, но да плащаш и продаваш в евро на "женския пазар" в София е в нарушение на закона. За мафиотите левът е една досадна междинна гара. Нито една голяма фирма у нас не капитализира печалбата си е левове, а в чужда валута, тъй като няма интерес да увеличава левовата наличност. Левът, поставен в това унизително положение е направо вреден за икономиката ни. Изходът е само един, максимално бързо въвеждане на еврото, докато не сме се обезкръвили съв