107

Демократичен

преди 6 години

Нека иранското правителство постъпи така с протестиращите, както биха постъпили в САЩ с хора, които са запалили полицейско управление!

106

Анонимен

преди 6 години

АЯТОЛЪХА НА УРАН ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ПРЕДАДЕ ТЕРИТОРИЯТА НА ДЪРЖАВАТА В РЪЦЕТЕ НА БЕЗБОЖНИКА ПАРЦАЛУТИН В ЗАМЯНА НА ТОВА ДА МУ ДАДЕ КАЮТА НА РУСКИ КОРАБ В СЪСЕДНОТО КУПЕ ЩЕ Е БАШАР АСАД !

105

Анонимен

преди 6 години

DOKATO V USA NQMA DPS ZA BALANS NA REPIBLIKANCI I DEMOKRATI NEMA DEMOKRACIQ

104

Анонимен

преди 6 години

Това със синджирите е осъдено от Аятоласите и го правят само някакви изперкали ислямисти. В Саудитска Арабия пък членове на семейството си имат секс робини, включително деца. Защото уахабизма учи да водиш живот само според написаното в корана, а в корана Мохамед се е оженил за 11 годишно детенце.... педофилията е подсъдима само на хартия. Както и робството. За повече информация покрай уахабитските традици питайте танцуващия със саби Бате Бойко. Нали ходи наскоро!

103

СатаНАТО™

преди 6 години

До АнонименНаглите либийци се опъваха по цял ден на слънце на лаф.При Кадафи живееха като царе.-----------------И затова трябва да уважавам Кадафи и да мразя САЩ ли?

102

Анонимен

преди 6 години

Тук пишат доста нагли хора. Саудитска Арабия много ли е демократична? Там гейовете ги бесят публично върху кранове, а жените са със статут на инкубатори, екзекуции всеки ден. Това разбира се не пречи на демократичната бащица да им продава оръжия за стотици милиарди! Мога да ви кажа, че всички останали араби презират режима в СА. В Персия поне има култура за разлика от тези уахабити, жертва на мaймунски инцест. Ако Иран падне, цяла Европа ще бъде залята от бежанци. Но това не засяга грантаджиите.

101

Анонимен

преди 6 години

От Иран и Сирия е тръгнала цивилизацията

100

Анонимен

преди 6 години

Аз съм бил там.Наистина при Кадафи бяха супер.Нагли, мързеливи задиряха европейките.Почти не работиха.Но бяха много добре.

99

Анонимен

преди 6 години

99 не знам кой е ....но сега имаме 3 пъти повече дългове от времето на Живков.Ти си таранко на 20г.При Кадафи заплатата им беше 1000 долара, получаваха безплатни жилища.Неграмотникооо.Наглите либийци се опъваха по цял ден на слънце на лаф.При Кадафи живееха като царе.Бил ли си там ***

98

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 80"73 ти кога беше в Иран...в кои градове?"-Точно там е проблема.В Иран е трудно и опасно да се отиде и види какво е точно положението.Първия признак на мракобесните режими които се страхуват от сянката си.От друга страна на етажа на който живея има един лекар иранец, много интелигентен и възпитан човек, който ми е разправял много нелицеприятни неща за Иран. Той има братя и сестри които не е виждал от десетки години.Корупцията там е законна и от нея се облагодетелстват шепа хора.

97

Анонимен

преди 6 години

Тези там са такива фанатици...помня като даваха погребението на Аятолах Хомейни погребението.Над милион.Такава почит имаха към него че искаха да разкъсат трупа му за да имат реликва от него.Те го имаха за повече от Бог.Така че смешно е да се говори за западен тип управление.Тръмп се опитва нещо с Мосад да прави.Първо Ерусалим, сега изведнъж бунтове за цените;)

96

Анонимен

преди 6 години

100 стига бе *** . Това не са страни

95

Анонимен

преди 6 години

Ислямска република Иран, абе хора ЛУДИ ЛИ СТЕ....авторчето?----------------------Тя наистина е Ислямска Република Иран

94

демократ

преди 6 години

диктатурата на Садам и Кадафи в момента е заменена от диктатурата на гладъ и мизерията наречен демокрация, диктатурата на Тодор Живков отдавна е заменена от диктатурата на банките и зависимостта на човека от правителството парите и благата е тогава питам не проумявате ли дето човешките свободи и демокрация са ааПсолютна химера и като се замислиш колко невинни празни глави ше паднат в Иран да съборят един режим /ако въобще успеят/ режим който все пак им осигурява някакъв стандарт и живот...тъпо!

93

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 96Абе аланкоолу, Тодор Живков се прегръщаше със всеки от който можеше да изкопчи някой пробит долар. Накрая натрупа толкова дългове че затри България. Още му плащаме дълговете на правешкия цъpвyл.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 95Явно си доста пропукан в главата щом толкова мразиш демокрацията и предпочиташ долни неща като руски тероризъм, ислямски фундаментализъм и всякакви "изми" само и само да не е демокрация, нещото от което човечеството не е измислило нищо по-добро през цялата си история.

91

Асадко

преди 6 години

Ислямска република Иран, абе хора ЛУДИ ЛИ СТЕ....авторчето?

90

Анонимен

преди 6 години

Шаха на Иран Пахлави получаваше подкрепа от социалистическите държавави.Беше на посещение във Варна, бях дете.Живков се прегръщаше с него.Айде стига лъжи.Аятолах Хомейни който дойде на власт беше против САЩ и СССР.

89

Анонимен

преди 6 години

по-тъжното е че демокрацията се пропуква щом се опитва да се наложи с толкова долен интригантски сценарий. В общи линии манипулация над човека и стадното мислене ползват за клатене на режимите в близкият изток реално резултатът е една объркана изкривена демокрация - абе погледни Либия погледни Ирак и ще схванеш за какво иде реч колкото и *** да си ;)тая демокрация заменя диктататурата на Кадафи с диктатурата на банките гладъ и мизерията а зад банките стои кой???

88

Анонимен

преди 6 години

До 86 не си добре с анализа.Те са иранци и не обичат диктатура, както руснаците.се захласват по самодьржавеца.Това че са ядрена сила много не ги топли, ако му е празен хладилника и жена му го гледа по цел ден без работа. ТЕ НЕ СА АРАБИ.