49

с единударги изкърти

преди 6 години

До АнонименВчера в Блиц-а имаше снимка на ст.лейт.Наташа Гвоздева!Тая същата,,дето по пагон,с ботуши и без ***(да се вижда,че е жена)трепеше заловени ***!Не случайно саудитците изреваха на умряло,обяснявайки на Путин,че войната била МЪЖКА работа!А Путин само се подхилваше!При него ислямистите слушкат,че иначе лошо!

48

681

преди 6 години

Защо нашенското *** не е прочело Резолюция 2397, пък после да пише/обвинява?И нали си има цял комитет към ООН, който следи за спазването на горната Резолюция, защо няма реакция именно от него?

47

Анонимен

преди 6 години

До 39,,Цивилизацията в България и Русия идва със 150г.закъснение"39,тази цивилизация не ни е необходима!ЖАЛКО,ЧЕ СЪВРЕМЕННА ЕВРОПА СЕ САМОСКОПЯВА И НИ ЧАКА НАС,ДЕЦАТА НИ И ВНУЦИТЕ НИ ОТЧАЙВАЩО БЪДЕЩЕ.

46

****

преди 6 години

А за Афганистан не ми се мисли,за там *** няма да им трябват.

45

****

преди 6 години

Тези ако ги пратят в Сирия да воюват,видят ли сирийски войник,ще хвърлят автоматите,и ще събуват гащите.

44

Анонимен

преди 6 години

След като толкова години не ги пускаха, сега предлагам за да се компенсира, армията им да е изцяло от обрaтни и трaверси, или поне да има някаква квота - поне половината служещи да са такива, както правят и при взимането на работа.

43

V USA OKOPA

преди 6 години

MILO PODAI MI OGLEDALCETO I CHERVILOTO CHE MI SE EIZTRILO OT TIA TRENIROBKI A POSLE MI DAI PINSITETATA DA SI OSKUBQ VEJDITE AAXAAXAAX

42

Шопо

преди 6 години

В Бг трансексуалните са в Парламенто !!!

41

Судом и Гумор

преди 6 години

Е сега вече армията на САЩ ще жъне само победи,мъже с слива,место член,победа.

40

Анонимен

преди 6 години

До 34Нямаме и намерение да те разбираме по тези ширини

39

USA

преди 6 години

Никой не избира какъв да се роди. Ако бяхте на мястото на тези хора, друга песен щяхте да пеете. На чужд гръб и 100 тояги са малко.

38

българина

преди 6 години

американската армия я очаква светло бъдеще, най сетне сащ се сурнаха по баира надолу и никой не може да ги спре

37

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо. Америка и без това е станала за посмешище. Бих искал да видя тези транссексуални бойци в бой срещу талибаните или по-добре севернокорейците.

36

Анонимен

преди 6 години

Време е да спретнат един военен гейпарад , да се наакат душманите от страх.

35

Анонимен

преди 6 години

Гейове и трафове, американската армия вече стана като онези пътуващи циркове, дето ти показват брадата дама, клоуни и джуджета циркови артисти.

34

factotum

преди 6 години

Такива чалнати в главата в бойни действия не може да се разчита на тях. Така сами правят армията си по слаба!

33

USA

преди 6 години

35, от къде знаеш, че са по-малко? Да не си ги броил? Може да ти се струва така защото в Русия гейовете са подлагани на гонения и репресии и не смеят да се покажат. Но това не решава проблема. Обществото в бившите соц страни е оскотяло и мрази всичко и всички и най-вече себе си.

32

Анонимен

преди 6 години

ПОНЕЖЕ ТАЗИ СТАТИЯ Е ЗА САЩ ИМА -НЯМА 40 КОМЕНТАРА,АКО БЕШЕ СЪЩАТА СТАТИЯ ЗА РУСИЯ И ПУТИН ЕВРЕЙСКО-ГЕЙСКАТА Г М Е Ж ЩЕШЕ ДА СЕ Е РАЗБЕРСНЯЛА В САЙТА И КОМЕНТАРИТЕ ДА СА ПОНЕ 200 НАЙ МАЛКО....ИНАЧЕ ТАЗИ НОВИНА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО,ЧЕ ЦИОНИСТКАТА КАШЕРНА КЛОАКА ФАЩ НЕ САМО,ЧЕ ВЕЧЕ Е ДОСТИГНАЛА ДЪНОТО ,НО И ПРОДЪЛЖАВА ДА КОПАЕ ОЩЕ ПО НАДЪЛБОКО,НО ТОВА Е ДОБРЕ,ЗАЩОТО ЗАТЪВАНЕТО НА САЩ,ОЗНАЧАВА СВОБОДА И ВЪЗДИГАНЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД НА ПО ВИСОКО ЕВОЛЮЦИОННО НИВО НА РАЗВИТИЕ..

31

Анонимен

преди 6 години

Цивилизацията в България и Русия обикновенно идва с около 150г. закъснение.

30

Анонимен

преди 6 години

При "пълен успех" на кампанията, Пентагона ще спести пари! Няма да се строят отделно мъжки и женски бани и тоалетни, а само една!