60

Анонимен

преди 6 години

До ахахахаЛюбимата мантра на самагоновите *** е - Сорос - вездесъщия злодей.Всъщност всяко зло полазило България през последните 150 години е с произход пРосия !

59

Анонимен

преди 6 години

АМА БЕЗПЛАТНО ЛИ ЩЕ КАРАТ СКИ ДЕЦАТА? ЗАЩОТО С ТЕЗИ ЗАПЛАТИ ИНАЧЕ НЕ СТАВА.

58

щщд

преди 6 години

Скикурортите под 2500 м. ще изчезнат от картата поради затоплянето. Тогава да видим как с живи вериги се прави зима.

57

luckyman

преди 6 години

Вероятността да се провали и този полезен и необходим за България проект е 80%!Давам подкрепата си за 20-те % читави, които не се дърлят по мегданите за грантове и служби, а старомодно си мислят, че правдата побеждава!

56

Анонимен

преди 6 години

Като зная колко е проста тиквата няма да се учудя, ако построи лифт на екватора.

55

socialen

преди 6 години

Отново борба м/у различните групировки, кох да стопанисва.

54

ахахаха

преди 6 години

Рекетьорското соро соидно НПО се финансира от олигарси и правителствени агенции на Австрия и Швейцария! Там за каквато сече става въпрос... ...не е истина просто, но протести няма! Развиват си икономиката и пречат на конкуренти като нас с хибридни похвати!

53

Паметлив

преди 6 години

Случайно бях в Пампорово,когато се строяха новите писти и инсталациите за изкуствен сняг(преди няколко години).Ами що големи дървета имаше изсечени по на 50-100м от пистите,не ти е работа!И определено не бяха болни!Казано е:"Покрай сухото,гори и мокрото!"

52

Анонимен

преди 6 години

За техните деца за през зимата. Да има парички за всички мутренски дечица.

51

Анонимен

преди 6 години

това ми прилича на "давай Цеко и Пирин и Витоша Бърже ,че остарехме и немаме много време" -тея все едно ще живеят по 500 години ,та толкова много пари им трябват.

50

Анонимен

преди 6 години

До 50Прав си ! Сигурно ще ги накарат да връщат рублите за несвършена работа, но да не се коркат, инфлацията ги е изяла и на практика ще връщат половината самагон, който са изкъркали.

49

Хм

преди 6 години

Значи първо презастрояваме курортите,а после търсим къде да им правим съоръжения!А не е ли по-добре да има повече,но по-малки курорти-хем ще се щади природата,хем и други населени места ще живнат!Е, вярно че старите курорти са на близки до властта хора, а тия не обичат конкуренцията...Тая работа е като със София-централите на всички фирми са докарани в столицата,за да е удобно на властта!Данъците (и рушветите) се плащат в София,а производствата и ниските заплати остават за провинцията....

48

Анонимен

преди 6 години

Ех Борисов , Всичко е хубаво ,ама ако е Честно и Почтенно ! ама при нас в Бг все е кражби,далавери и Алчност безграничнаааа !

47

Анонимен

преди 6 години

..."децата да карат ски през ваканцията".Да се поясни че става дума за децата на сегашните деца.

46

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Сериозен проблем е замърсяващите информационната среда самагонови тролеи като теб !

45

Анонимен

преди 6 години

До УнуфриАре стига с незаконната сеч бе работа е на държавата (тиквата) да пази горите какво общо има с еколозите. От къде знаеш, че не са протестирали? В тая територия все се пускат по 1000 жалби, а органите не си вършат работата после еколозите ви криви.

44

велик е

преди 6 години

Баце разпореди да се заколи прасето и да се пусне заека.Ако може и една публична тоалетна в градинката пред театъра да пусне, евала му правим!

43

Скиор

преди 6 години

Нека направят втора кабинка но да спрат строителството на нови хотели. Защото ако продължава, след 2-3 години ще трябва да се прави и трета кабинка а след това и четвърта. И примерите с Австрия са неуместни. Там пистите са на голи склонове а тук изсичаме златна гора

42

Унуфри

преди 6 години

До 37Там където има зимни курорти с просеки за писти и лифтове на практика няма бракониерска сеч и бракониерски лов. Каквото се изсече е за винаги. Просеките през лятото на практика са горски поляни, хабитат за много фито и зоо видове. Еколозите като сте толкова ербап, защо не протестирате против използването на дървесина за огрев или против изтреблението на диви животни, наречено лов. Говоря за регламентираните кощунства върху природата, за нелегалните пък въобще ..лицемери, зелени терористи !

41

Брат Вурст

преди 6 години

Ей, ако не е тоя, нищо няма да се случи в тази държава. Кога ще го обявят за блажен, за да може да стане свети Бойко. Абе направо свещен император, за да съчетае светската и духовната власт.