279

До 293

преди 6 години

Е колко да му е дълга ръката на кремълското джудже ,при положение ,че целият е 1.60см ?

278

Анонимен

преди 6 години

До 295 : Леле...Русия има мостове ? Това е чудо !

277

До 292

преди 6 години

В 297 - погрешка е попаднал твоя номер, моля, извини ме!

276

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 276До Анонимен 292Научил си дума - "лоботомия". Няма лошо, никога не е лошо неграмотното да научи някоя нова дума. Ама да знаеше и какво значи думата! Лоботомия сега не се прави. Знай, че се прави ЕДНОКРАТНО! Така, че твоето "Може би да пробваш пак" показва само незнанието и просtотията ти!

275

Анонимен

преди 6 години

Боли ги фара руснаците за разни шпроти - Естония, Латвия, Литва. В съветско време "поробителите" копаеха въглища и руда, добиваха нефт и газ, сечаха гора, строяха БАМ, потяха се в металургичните заводи, докато тези правеха консерви от шпроти, правеха сиренца и максимум ВЭФ-ове, всичко чистичко и без зор! В момента в Русия се интересуват как с малко пари да спрат американската агресия! Доктрината на САЩ е - масиран удар с 6000 крилати ракети. Затова спешно се строят в Далечния Север военни бази!

274

Анонимен

преди 6 години

Препоръчвам на русофобите да гледат руска ТВ и Ютуб! Да видят какви мостове, колко пътища са направили! Бойко може само да хлипа от завист със своите "постижения". Какво чудо е Кримският мост! Набили са хиляди пилоти на дълбочина 70 м. Само монтажът на жп-арката и после арката за автотранспорта е висш пилотаж в строителството! Ние за Дунав мост 2 платихме на испански строители и го построиха за същото време, за което руснаците построиха моста "Русский" с най-високите в света пилони (315м) и 1 км

273

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле = американише веле + лахрихтен .

272

Анонимен

преди 6 години

Голям страх от Русия .навсякъде гъмжи от руснаци които атакуват света.дълга е ръката на Путин.

271

Анонимен

преди 6 години

Дойче веле е номер едно по евтини лъжи , ама койги смята вече за някакъвфактор ?

270

Анонимен

преди 6 години

До БерлинМай трябва отново да влязат в Берлин и да наведат ред...Я си сърбай бирата, яж си вюрстхенчетата и не се обаждай!

269

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега за Новата 2018 година да си пожелаем мир, разумни политици да и управляват, а други не толкова разумни и вече изхабени да останат в 201 година. Време е да се пенсионира баба Меркелица, а ако иска може да вземе наш Бойко да й бъде бодигард - давам го с удоволствие.Дано през 2018 година да има повече разум в лавите на тези, които решават вместо нас.

268

Анонимен

преди 6 години

Не се излагайте с подобни статийки. Просто сте смешни и жалки.Имам чувството, че разни драскачи имат поръчение да издирват статии против Русия и да ги публикуват. Ами хубаво пишете бришете - пак сте жалки, дори и да припечелите някой лев.

267

Петров

преди 6 години

Русия била птстъпвала? И това го пише представител на държавата България която е загубила всички войни в които е учатсваала в новата си история. То бива промити мозъци ама българите счупиха ***.

266

Боби

преди 6 години

До Анонимен 286Ано Умни вече сме го преживели веднъж ако не се сещашНакарахме ли Помаците и Турскоезичните ПРИНУДИТЕЛНО да си сменят имената и да говорят Само на Български език? Имаше ли преки , косвени протести, саботажи, Терактове дори за известно време и въоръжени престрелки (в планините) ИмашеПлащаме ли в момента репарации на съответните хора защото им е забранено образование и прочиеЕ Когато махнахме изкуствените ограничения продължихме да живеем в МИРКОЙ в Украйна прави ОГРАНИЧЕНИЯ?

265

Анонимен

преди 6 години

Ако в Донбас и Луганск имаше терористи до сега да сa взривили половината Киев и четвърт от останалата Украйна - но не там има нормални хора които не искат да са под властта на Киев и за това се опитват Украинците да ги убият.Значи троби искаш да кажеш, че ако в Пловдив и Пазарджик едни нормални хора поискат с оръжие в ръка да не са под властта на София това е нормално, стига да искат да са подвластни на Москва, така ли?

264

Анонимен

преди 6 години

Русия не е спряла да отстъпва от края на ВСВ.

263

seira

преди 6 години

КАК ДА РАЗБИРАМЕ ИЗРАЗА "СКРОМНИ РЕСУРСИ" ПО ОТНОШЕНИЕ НА РУСИЯ?АКО СТАВА ДУМА ЗА ПРИРОДНИТЕ Й БОГАТСТВА, ЗАЩО ОТ МИНАЛОТО А И ДО ДНЕС, ЗАПАДА НАПИРА ДА ЗАВЛАДЕЕ ТЕЗИ "СКРОМНИ РЕСУРСИ"?!ПОТЕНЦИАЛА НА РУСИЯ Е НЕСРАВНИМО ГОЛЯМ С КОЯТО Й ДА БИЛО СТРАНА В СВЕТА.ОСТАВА ДА СЕ ВОДИ ПОДХОДЯЩА ПОЛИТИКА В МИРНА ОБСТАНОВКА И ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТО!АМИН!

262

usa=на джудже

преди 6 години

Мачкайте Братушки .

261

Жибор

преди 6 години

Тук малко сте сгрешили- Кремъл има накъде да отстъпва,и то много: от китайската граница до Урал са няколко хиляди километра,за няколко дни триста милионна китайска армия ще ги измине за да установи,че Русия няма толкова население колкото Китай- армия. А влезат ли тези китайци в Сибир,Путин трябва да бомбардира собствената си земя за да ги спре!

260

Анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери от Англия, Франция и САЩ и слугите им в България!