22

Lan

преди 6 години

Аааа то с Машка всеки може, виж за Серина - това вече е майсторство! На мен ми се вдигна в очите още тогава :).

21

Т.

преди 6 години

До БулгарА Вие Българ, като толкова добре приказвате майчиния си език, я пак си прочетете двете изречения, че един американец с едномесечно изучаване на български език, ще се окаже по-грамотен от Вас: за справка, пише се "завоалирано", "по-добре"

20

ФАКТ

преди 6 години

До anqнещо като момче за една нощ

19

ФАКТ

преди 6 години

бъдещето му е като на божинов и михайлов

18

Анонимен

преди 6 години

Нека не забравяме, че лъвът винаги е бил част от гербът на страната ни. Та дали не е нейн символ, също?

17

anq

преди 6 години

Гришо , винаги е бил с успяли жени , известни жени, богати жени - това е ясно !Браво Гришо само така !Продължавай напред !

16

Uzo

преди 6 години

А, символа на България не беше ли роза ? но това са подробности разбира се

15

Вензи

преди 6 години

Гришо играй си с топките у джеба и не се обяснавай като ученичка.

14

яЗЕКА

преди 6 години

"Гришо: Бях замаян от Серина" ...Момента, в който разбираш, че смяната на дилъра е наложителна и абсолютно задължителна...Лично аз не вярвам да има толкова силни вещества, но щом казва, значи е така.

13

popa ot razgrad

преди 6 години

признат грях не е грях...

12

Булгар

преди 6 години

Как па да не си българин бре Грегъри? Толкова завуалирано приказваш майчиния си език, че то един американец, след едномесечно изучаване ще го приказва по добре от тебе!

11

Praseto

преди 6 години

Момчето използва момента и улови птичката кацнала на рамото му. За което евала. Да е жив и здрав и да побеждава и занапред. Едвали някога ще постигне повече от това но не е важно какво си постигнал дали си умен или красив или грозен и глупав. Важното е да си ЧОВЕК...Искрено се надявам този млад човек и в реалния живот да е човек а не само в светлината на прожекторите за разлика от един човек пред камерата и една мутра в живота с име Кубрат Пулев....

10

А.В.

преди 6 години

Навремето имаше Левски и Ботев /не футболни клубове/, сега нивото падна до ... Гришо. Брилянтен тенисист, не е виновен за това, че около името му се развихри такава комплексарска истерия тип "***! ***!". Абсурдно е национален герой да бъде момче, млатещо с часове една топка. Тъжно е, че населението не иска да слуша посланията на малцината истински български интелектуалци, а зяпа в екстаз как Григор на развален български мънка елементарни клишета.

9

Анонимен

преди 6 години

Е как може нормален човек да бъде замаян от оня орангутан Серина Уйлямс бре??? WTF?????????

8

Турчин с голям фес

преди 6 години

Тоя е цял турски сериал много се интересувам, само да не си помисли някой, че тоя използва жените за да го показват по кориците, няма такова нещо.

7

Анонимен

преди 6 години

И 100 титли да спечеиш, като си един сухар и жалък позьор си оставаш един *** Пращай снимки във фейса да те гледаме как се излежаваш сам на плажа хаха време ти е да залиташ към другия бряг на реката.

6

Анонимен

преди 6 години

подозирам, че Гришо е бил единствения човек в света, който е бил замаян от красотата на Серина. До скоро. Тая година се намери още един балък, който даже и дете успя да и направи

5

Анонимен

преди 6 години

Така наречените връзки на Гришо със Серина и Маша бяха единствено ПР-акции за да попадне в светлините на прожекторите.Кой иначе би обърнал внимание на някакво си българче, при това от Асково.А не ми се коментира и размера на така нареченто му мъжко достойнство.Серина и Маша са тигрици, свикнали на далеч повече месо.

4

123

преди 6 години

Абе Маша е най-готина от трите. Поне на външен вид де. Все пак бяла жена. За серина какво да кажа...То това жена ли е, въобще.

3

Наблюдател

преди 6 години

Каквото и да си говорим се поизложи с тази си връзка със Селена Уилямс. Там не е ясно кой кого плющя.