12

Анонимен

преди 6 години

браво на човека. в Русия има свестни хора, които не могат да търпят тези безобразия.

11

Bolt Thrower

преди 6 години

Поне е гръмнал един от башибозуците които искат да му отнемат фабриката.

10

П.Петров

преди 6 години

Така е то навсякъде, където комунистическата мутро-олигархия е заграбила ресурсите, икономиката, съдебната, изпълнителната, законодателната и медийна власт.

9

Анонимен

преди 6 години

От Ислямска държава съобщиха че Иля е храбър войн на исляма, защитаващ свещените ислямски локуми, баклави и пишманиета произвеждани във фабриката.

8

до Радо

преди 6 години

Всеки може да изперка и да застреля хора. Проблема на Русия, а и на България е, че държавата и мафията стават едно и също.--------Навсякъде е така.В Меката на "демокрацията" - САЩ също.Така наречената мафия в САЩ се нарича "лобизъм", при това узаконен, - за промишлените, военни, фармацевтични и хранителни концерни да не говорим, те са си под "чадъра" на различни сенаторси кръгове.Абе, казано простичко - за "кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони!"

7

Анонимен

преди 6 години

УЖАС, ДА ТИ.ОГРАБЯТ ТРУДА.????Това е възможно САМО В КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА. Където колективи се управляват от потайни мафиоти.

6

Икономов

преди 6 години

За реакционните капиталисти е по-добре да слушат нашите прокурори! Фабриките принадлежат на този, на когото решат нашите членове и членки по места (Разбира се, при нужда под надзора на по-висшестоящите членове и членки). Те най-добре познават местната обстановка и назначават съответните прокурори, които да осъществяват решенията им.Всичко друго е просто реакционизъм, неправилно образование и погрешно политическо-идеологическо мислене!

5

Радо

преди 6 години

Всеки може да изперка и да застреля хора. Проблема на Русия, а и на България е, че държавата и мафията стават едно и също. Проблемът не е в убитите хора - това е по-малкият проблем. По-големият е, че мафията пречи на развитието - икономиката е слаба, младите и можещите хора бягат. От слабата икономика умират много повече хора, от колкото от огнестрелно оръжие. Колкото се може, трябва да стоим по-далече от руската държава/мафия.

4

Анонимен

преди 6 години

Доста познато ми звучи да ти отнемат бизнес с помощта на корумпирани прокурори. Да не съм живял в Русия досега без да знам?

3

Rado

преди 6 години

В момента Бългория е тръгнала по пътя на Русия. Нищо добро не ни чака.

2

Анонимен

преди 6 години

Наскоро уволнен служител на компания от американския гр. Орландо в щата Флорида се върна на бившото си работно място и застреля петима души, а после се самоуби.

1

Анонимен

преди 6 години

И тая държава като нашата...