32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен И Герб работи за България -Турски поток --АЕЦ Аккую ,владичество ,Кемал и Мюнире ,първи другари на Апостола ..

31

До хахайа

преди 6 години

Не се измъквай сега със прясно новини, Ердоган може да копае и на луната, да му мислят аборигените дето му вярвате. Обапе ту не се прави на обичана госпожица за писанията ти по въпроса с посещението на мустакатия я Гърция и как там му отрязана металите! Бъди мъж, не плувец, застава зад думите си не се крие като мишка!

30

Анонимен

преди 6 години

Слаби ли са руснаците от БСП, отслабват и турците от ДПС. Факт!!! Това са хората които работят против България и за руската ***.

29

До хахаха

преди 6 години

Точно ти колега шизофринична душице разнасят в този форум, че видиш ли Ердоган не споменават граници при визитата си в Гърция, но явно не си пиеш хапчетата и си забравил кой точно от твоите аз е писал вместо теб!

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен32 ....и пръв приятел на ,,,моят брат Ердоган ,,....

27

Анонимен

преди 6 години

До българина Ами най турската партия е червената групировка ГЕРП -Турски поток ,АЕЦ ,закрит нефтопровод ,владичество и съжителство ,Кемал и Мюнире -ятаци на Левски ,цензурирана история ,адвокат на ,,нашият приятел Ердоган,,пощенският гълъб на Турция . И всичко в интерес на Турция е постигнато при управлението на ГЕРП .Невинни на вид, но огромни по мащаби пресъпления -Гарнтирани от ГЕРП .

26

Анонимен

преди 6 години

ДПС вирее само при правителството на комунистите русофилски от БСП. При Герб нещо замряха май. Как да не подкрепиш Бойко Борисов - убиеца на ДПС и комунистите руски.

25

Анонимен

преди 6 години

Точно на Коледа ли ще ни занимавате с глупост!

24

българина

преди 6 години

до кога ще се разправяме с фесове?!!?!? имат си държава да се махат, закриване на турските партии

23

Анонимен

преди 6 години

Четете репортажите на американският журналист Макгахан за зверствата на турците по време на априлското въстание.Пълен ужас.Бедна ви е фантазията на какво са способни скотовете.

22

Mestan

преди 6 години

Kak moje tolkova nagli da bidete beeee gospoda,

21

Анонимен

преди 6 години

Ясна е схемата - Доган, засвидетелства подкрепа за Бойку, па кога Бойку просто каза Доган е мъдър политик и нощи повече и тогава. Хидтоинжрнера заръчал на лакея да каже че вече бе са готови да духат и остава опозиция, смях и излага и, Венета им го махали на шалварите до гърлото!

20

Sami

преди 6 години

Karadayi nesto pochna da se misli za mnogo vajen ,,po pole barate moi pomache

19

Türk

преди 6 години

Tezi gore na snimkata sa tolkova dolni sistestva che v dimi nemoga da se iskaja ,na takiv miting politika ne se pravi bez sramnici ,ni vse vishija gleda ,na tazi zemq chovek dokato ne poluchi tova kakvoto e napravil za horata ,ne umira ,taka che imatee mnogo da sijelqvate milimi politici na DPS,,,,

18

Реалист

преди 6 години

Раздавачът на порции Доган явно яко го е закъсал,щом лакеите му напоследък само за обединения и завръщане говорят,белким някой се излъже. Но с тези "казъци" в задниците,като Доган- Пеевски,ДПС е обречено на изчезване. Защото станаха лице на ДС комунистическата мафия,авторитета им сред независимите от тях свободни хора вече клони към нула!!

17

До ха ха ха

преди 6 години

А бе аланколу. Що за мазухистите си? Вчера те навръх в *** г. З със лъжите ти за турската икономика и се скри като плъх, днес къде събра сила пак да ръсиш простотии? ЕРДОГАН ДА НЕ ТИ ЗАРЕЖДА ВСЯКА ВЕЧЕР БАТЕРИИТЕ?

16

Тамплиер

преди 6 години

Знам кой е града,напиши още няколко коментара,за да разбера и адреса...ще се разберем..ча//л/*** мир--изли.ва!Само още 3 комента,моля!

15

до 15

преди 6 години

Взрива на гара Буново го направи ДС на България и хвърлиха вината върху невинните Турци. В Батак може да е имало клане , но не чак толкова много са умряли, колко му е площта на църквата? Ако не беше Осмонската империя може и да нямаше да остане нито 1 Българин.Това са 500 години. Колко богаги Българи е имоло по време на Османската импирия, какво робство е това приятели? Всичко е измислена история.

14

Анонимен

преди 6 години

Време е да затворим страницата на миналото,не че може да се забрави.Вредите,които турците са нанесли на българите са несъизмеримо по-големи.Ако така я караме-баташко клане,възродителен процес,атентат от турци при гара Буново във вагон с деца и прочие-до никъде няма да я докараме.А ко искаме да живеем заедно,поне да не си пречим.Не,че ще плеснем с ръце и ще се прегърнем,но животът продължава и да гледаме напред.

13

до 6

преди 6 години

Дано и твоето семейство да преживее възродителен процес.