40

Анонимен

преди 6 години

До 40правиш грешни паралели. Парите които са внасяли немските пенсионери на времето сега им се връщат като пенсии. Парите които са внасяли българските пенсионери на времто ги "изяде" хиперинфлацията. Сега им се плаща от парите които внасят работещите в момента. Предложението ти за "засрамено мълчание" също е крайно неадекватно. Младите и работещите не са виновни (че да се срамуват) че сегашните пенсионери за 30 години не потърсиха сметка на тези които им ограбиха спестяванията.

39

Анонимен

преди 6 години

Всеки иска на празника да му се случи нещо хубаво та да разбере че наистина е празник. Това което си направихме с градовете изключва това да се случи в тях.

38

Анонимен

преди 6 години

Пенсионерите имат общо с тая работа, колкото и немските пенсионери със същата! Казано по-достъпно, те са част от народа. И при измерване на разни показатели в страните членки на ес, тази част от населението не се сегрегира! И като имаш 40% такова и така живеещо население, е напълно нелепо да се тупаш у гърдите и у шкембака, че 5% от населението ти е отишло по курорти. Едно засрамено мълчание е много по-достойно, отколкото неадекватен патос.

37

Анонимен

преди 6 години

До 37и какво общо имат пенсионерите с цялата работа?

36

Дедо ви

преди 6 години

Те тия пътуващи по курорти, ядящи трюфели и каращи скъпи джипове са 2-3% от българите. Кви са тея статистики?

35

Анонимен

преди 6 години

36, а дано повече пенсионери (40% от населението) те прочетат, па да им светне пред очите. И не "взимам" а ги изработвам, и не са "1500". А и си плащам данъците, колкото ми кажат. Но пък и се намираш в дълбока заблуда, ако считаш, че последното място в ес се дължи на скрити данъци и осигуровки.

34

Анонимен

преди 6 години

До 35ами като се водиш на 500 лева заплата а вземаш 1500 естествено че ще сме статистически на последно място. Легалните фирми не отчитат дейност; нелегалните - въртят пари. Миналия месец отидох до една индустриялна зона в която работят над 2000 човека и няма нито една табела. Изобщо не се води че съществува. Всичко е корупция - дори и аз дори и ти. Хайде не се прави

33

Анонимен

преди 6 години

Кви празни градове ве? У нашия квартал - Хиподрума, София, всичко си е тук! Гледам колите са си по местата. В района на градинката живея. По улиците няма много народ, щот е студено и влажно, па и си стоят дома по празниците. А да кажеш тук че има хора без пари, не е така. Каква е тая миризлива пропаганда? Демек ходим яко по курорти, а пък сме залепили последното място в ес. Е как става тая работа!? А некой гербаджия да земе да обясни?

32

Анонимен

преди 6 години

До българинащото ако се смени столицата и всичката леш няма да се премести на новото място ли? Аре стига глупости.

31

българина

преди 6 години

само софия е празна и дано си остане такава, смяна на столицата искаме

30

Анонимен

преди 6 години

"Около 360 000 българи пътуват в България, а 120 000 са избрали да пътуват в чужбина" всички те до един са работодатели-иззедници които отиват да почиват на гърба на бедния български народ. България е на 1-во място в света по работодатели - на 1 работник се падат по 6 работодателя......или поне така се мъчат да ни убедят редовните нехрани ****ковци тук...

29

Анонимен

преди 6 години

И да са пълни курортите и да са празни, на документи всички по-скъпи хотели ще са пълни догоре. Пари трябва да се препират, ДДС да се крадне.

28

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ ОТ 360 000 БЪЛГАРИ ЛИ СЕ СЪСТОИ? АЗ ПЪК СИ МИСЛЕХ ЧЕ СМЕ НАД 6 000 000 А ТО САМО 360 000! Й КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ? ТОВА СА НАД 5 000 000 НАРОД? АКО СЕ ВЯРВА НА СТЪКМИСТИКАТА СМЕ НАД 7 000 000. ТОВА ЗВУЧИ ОЩЕ ПО ЗЛОВЕЩО. КОЛКО ПРОЦЕНТА Е 360 000 ОТ 7 000 000? ЗА ТЕЗИ ДРУГАРЯ ПОЖАР КАЗА ЧЕ ЕТО ВИДИТЕ ЛИ БОГАТИ СТЕ ЩОМ ПЪТУВАТЕ. ЩЕ ПОПИТАМ ДРУГАРЯ ТОВА ЛИ СА БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ ОСТАНАЛИТЕ КЪДЕ СА? 2 500 000 ПЕНСИОНЕРА В КОЯ ГРАФА СА. А БЕЗРАБОТНИТЕ А КЛОШАРИТЕ А РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ?

27

Анонимен

преди 6 години

НА КУРОРТ ХОДЯТ САМО ГЕРБЕРУНГЕЛИ-ЗАБОГАТЯХА МНОГО ОТ СУДЖУЦИТЕ.НАРОДЪТ СИ СТОИ В КЪЩИ.

26

Анонимен

преди 6 години

ПРАЗНИ ГРАДОВЕ - РАЙ ЗА КРАДЦИТЕ.

25

Лудницата

преди 6 години

По принцип мразя колите, но искам да си купувам и съм фрустриран? Ще е много стара и с нея ще ходя са правя кръгчета около Ал. Невски

24

Анонимен

преди 6 години

Какво е това курорт?

23

Анонимен

преди 6 години

Като цяло коледа на привършване се очертава старото пенсионно мислене се върна за ваше съжаление тая година това ще го променим както каза жената по тв снощи нова година нов късмет пожелавам на завистниците ми весела нова и все така успешна да им е

22

Анонимен

преди 6 години

Всяко семейство има по 2-3 коли, ама фани едната, удари другата! Това не са коли в европейския смисъл на думата , а насилствено отложен скрап. Вместо една нова се купуват 5 стари, за поддържане на имидж в собствените очи. Резултатът е липса на места, катастрофално мръсен въздух от износените двигатели, и процъфтяваща търговия с менте рез. части. Бааах тоя "просперитет" на постоянното последно място в ес...

21

Искаме обективност..

преди 6 години

Това, че десетина богати семейства ще обиколят луксозни курорти у нас и чужбина не е показателна извадка как празнуват българите.