8

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

За да запази имиджа си Путин е натоварил мумията да се мазни на Тръмп...

7

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

6

Анонимен

преди 6 години

Според руския външен министър Сергей Лавров между страната му и САЩ няма нова "желязна завеса", съобщи РИА Новости..Е защо тогава същият този рИва като впрегнат кон вчера, че имало много русофоби, а?!?!

5

Експертно становище

преди 6 години

То пък Тръмп си е креатура на Путин , да не забравяме!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Факт е, че вече повече от десетилетие Западът не може да извади президент и дипломат равни на Путин и Лавров.И ако за президентът Путин може да кажем, че е най-влиятелният човек в света, то за руския външен министър спокойно можем да твърдим, че е световен дипломат 1 вече доста време.Къде сме ние ?Твърде малки и твърде жалки, за да се опитваме да критикуваме и да се присмиваме на руснаците.Те се върнаха на световната сцена като супер сила, а ние сме на опашката на един разпадащ се ЕС.

3

анонимен

преди 6 години

Сергей Лавров е най-гениалният дипломат в целия свят .............западняците само могат да се учат от него.

2

Берлин

преди 6 години

Дъщерята на Лавров е родена и отраснала в Ню Йорк. Тя, милата, не знае руски. :)))

1

Су-57

преди 6 години

На всички е ясно, че краварите искат война Русия е пречка, защото Русия иска мир една война ще повиши цената на петрола и петро-долара ще поскъпне като биткойна. A кой държи монопола с петро-долара няма да се питаме изсипвайте бомбите над краварника и туй е краварите не искат да водят война на тяхна територия и много ги е страх.