8

Анонимен

преди 6 години

Там където стъпе "ччифут" мир няма !

7

Portugal

преди 6 години

Мир ще има ако американците се разкарат от БИ и спрът да мътят водата по теми от които си нямат хал хабер! Признаването на Йерусалим за еврейска столица е обида не само към мюсюлманите, но и към християните които живеят там. Йерусалим трябва да бъде обявен за световен град на трите религии, а Палестина и Израел да бъдат признати и върнати по границите си от 1947г. Това е решението, а не каубойските изцепки! Ама господа американци, геополитиката в БИ не е като да яздиш *** :)

6

ТУЛЕ

преди 6 години

ОКТОМВРИЙСКИЯ БОЛШЕВИШКИ ПУЧ В РУСИЯ ПРЕЗ 1917г.ДЕЛО СЪТВОРЕНО И ИЗПЪЛНЕНО ОТ ЦИОНИСТИТЕ -ПЪРВА СВЕТОВНА ВОЙНА -ПОДПАЛЕНА ОТ ЦИОНИСТИТЕ...ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА -ПОДПАЛЕНА ОТ ЦИОНИСТИТЕ.ВОИНИТЕ И КОНФЛИКТИТЕ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК-ДЕЛО НА ЦИОНИСТИТЕ .ВОИНИТЕ И МИЗЕРИИТЕ НА САЩ-ДЕЛО НА ЦИОНИСТИТЕ .ЛИХВАРСКИЯ БАНКЕРСКИ ГРАБЕЖ ПАК ДЕЛО НА ЕВРЕИТЕ.ИЗВОДА Е ***-ЗА ДА ИМА МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ НА ЗЕМЯТА ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА! ЗАТОВА Е ВРЕМЕ ЗА КАРДИНАЛНО РЕШЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКИЯ ВЪПРОС !

5

Анонимен

преди 6 години

Значи много ви кефи да следвате Ердоган , не знаех че е така

4

Василев

преди 6 години

Има ли мир , тогава ви давам гаранция че англоссаксонските госодари и финансистите от Уолстрийт трябва да пият една студена водица и цялата власт , която сега имат в света, трябва да я споделят с десетки народи и потенциални технолгично развити държави!!!Следователно селяни прости, на този етап в близките няколко века не се очаква да има мир в Близкия изток!!!Това трябва да си го набият в главите и българските селски дипломати, които ще взимат важни държавни решения!Агент Били Рийз!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 6 години

3 ти турчин ли си че използваш турцизизми

2

Свобода за Каталуния

преди 6 години

Ерусалим не е град на мира. Ерусаим е частна собственост на САЩ и САЩ си местят посолствата и анексират територии в полза на Израел. Сега чакаме бореца за борба и справедливост Плевнята да протестира пред краварското посолство

1

Анонимен

преди 6 години

Йерусалим е столица на Израел. Въпросът е затворен.