150

Честита Коледа!

преди 6 години

Всъщност по Българския календар, Коледа е Нова Година.На 22 Декември слънцето е в най-ниската си точка и стои там три дни.На 24 Декември хората оставят храна за цяла нощ и чакат да дойде изгрева. Бъдни Вечер. На сутринта изгрява слънцето и започва новия цикъл. Коледа! Имало е тържествена процесия.Празниците продължават пет дни през които не се работи и се празнува. Хората отиват да се срещнат с близките и роднините.

149

Анонимен

преди 6 години

мда от 100 и колко милиона са там, стотици е много нещо

148

Полит Ботаника

преди 6 години

На руски, тиква с мозъчна недостатъчност се казва ДНЕВАЛНЙ

147

Koleshef

преди 6 години

На тоя свят има три най-тежките кармични гряха. 1) да убиваш и крадеш; 2) да не почиташ и уважаваш родителите си; 3) да бъдеш неблагодарен!На ш.баните алкохолизирани русофоби искам да им кажа, че българската свобода е извоювана с руска кръв, а българската независимост с руски пари! А на нормалните български братя искам да кажа и пожелая: Честито Рождество Христово и Бог да пази Майка България и Матушка Русь! Живи и здрави, братчетата ми! Амин!

146

Анонимен

преди 6 години

В Русия е добре известно, че всеки кандидат, чието име не е Владимир Путин, няма никакъв шанс на идващите избори. освен ако Путин не го посочи за правилния човек. Опозиционните кандидати там са само за шоуто, не за друго.

145

Koleshef

преди 6 години

Тук има платени полски ***, които пишат срещу Владимир Владимирович, възхвалявайки либералния рептилоид нав.Аналний! Техните писания трябва да се разглеждат единствено в сферата на сатирата и забавата. Цар Владимир в държи здраво властта в ръцете си, либерални изчадия на власт в Матушка вече не се допускат. Тиквата от Банкя тайно му завижда, ама го е срам да си признае.

144

Koleshef

преди 6 години

Българският народ изтича в канализацията на евроатлантическия свят. Топи се и деградира безвъзвратно. Младежта е толкова объркана, че вече е готова да се впише в графата "трети пол". Навред чалга и прост0тия. Сганите от маалата щтракат с пръсти. С една дума нищо ново под Слънцето: залезът на Третата българска държава.

143

Koleshef

преди 6 години

Русия беше една атрофирала и катастрофирала държава след "перестройките" на Горбачов, Шевернадзе и Елцин. Владимир Владимирович обаче отново я изстреля в орбитата на великите геополитически хегемони. Най-голямата му заслуга е, че се справи с рептилоидите от либералното прозападно крило. Реформира и модернизира руските въоръжени сили, които удивиха западните свободни медии с категоричната си победа над терористите в Сирия. Хегемонията на САЩ свърши.

142

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 158Айде стига жужа,кацни на лампата да ти дойде акъл малко.

141

Анонимен

преди 6 години

Путин ще си отиде след дворцов преврат

140

Koleshef

преди 6 години

За мащабите на Русия "стотици" или "хиляди" са много малко. Само в България една тумба чавета могат да решат изборите. Русия е твърде голяма, за да я проумеят посредствените български умове.

139

Галя

преди 6 години

"Стотици привърженици на руския опозиционен лидер Алексей Навални подкрепиха днес кандидатурата му"Стотици, не хиляди.Казань. Татарстан.

138

Анонимен

преди 6 години

Анархисти са разбили полицейска станция и два автомобила в град Филаделфия в американския щат Пенсилвания, предава Fox News.

137

Анонимен

преди 6 години

"Вземаме решение за нещо, оставяме го да поотлежи и изчакваме да видим какво ще стане. Ако никой не вдига шум, защото повечето хора не разбират какво е решено, продължаваме стъпка по стъпка докато няма връщане назад."Жан-Клод Юнкер, председател на Европейската комисия.

136

Анонимен

преди 6 години

Като се има впредвид населението на Русия, с въпросните "Стотици зад Навални", той е за никъде...

135

Анонимен

преди 6 години

Три години след "революцията на достойнството" Украйна продължава да се намира в процес на деградация, от който не се вижда никакъв изход. Същевременно ЕС се разпада а САЩ са в тежка политическа и икономическа криза.

134

Анонимен

преди 6 години

Силно преувеличено е твърдението, че стотици стоят зад Навални в Русия. Десетки може би да, но стотици е просто преувеличено.

133

за Украйна

преди 6 години

Неофашистката хунта в Киев скоро ще си плати за престъпленията, за това, че убиват руски деца и жени в Източна Украйна.Бандеровци и десен сектор-финансирани с мръсните пари на Сорос-тия престъпници ще бъдат наказани.

132

анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, свиквайте!

131

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 148Американците никога не са стъпвали на Луната, има доказателства.Това е една от многото лъжи на НАСА.