19

Анонимен

преди 6 години

Ще може да ползва прозорчето да сервира кафенца и сандвичи на чакащите. Идеално за нов бизнес. Даже може зимата са ги пуска и в стаята да чакат на топло

18

Сандо

преди 6 години

малии като я гледам тая къща как не е паднала докато са ляли тая плоча

17

чук секач и манго

преди 6 години

правят Канго

16

кръстоносец

преди 6 години

Ами да напрвят едно кафене или закусвалня на първия етаж, какво се оплакват от късмета си, вместо да се възползват:)

15

Анонимен

преди 6 години

ПАК НОВИНА ОТ АБСУР'ДИСТАН ""държават"" НОМЕР ЕДНО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПО НАЙ МНОГО ДЮБЕЛИ 80% ***-АБДАЛИ

14

Бож.

преди 6 години

Гаден номер- може някой нарочно да го е направил,за да саботира авторитета на политическите сили в общината.

13

Като

преди 6 години

бонус от общината,могат да уредят жената да се вози с отстъпка в градският транспорт или да продава билети за него на въпросната спирка?!?!?!Така,на времето,една ж.п.линия е минала през една нива на дядо ми,като за компенсация е получил право да се вози безплатно с влака?!

12

www

преди 6 години

До hahahВиж първо какво направи Доган от Сараите си и как легитимира поредното недоразумение в Министерски съвет, оглавявано от лицето Бойко Методиев Борисов. После си представи защо сите патреоте наклякаха идеологически в края на миналата седмица и от патриоти и националисти станаха консерватори някави. И накаря си представи колко кинти още ще разпредели Бойко към Ахмед в знак на благодарност или по силата на някакъв неясен за нас политически договор. Едва след това давай квалификации на хора

11

www

преди 6 години

Предлагам всеки път, когато някой журналист пуска такава новина, да се вади справка от ЦИК за гласуването в даденото населено място. Да знаем кой управлява там В момента!На първи тур 2015 г.: Даниел Димитров Панов ПП ГЕРБ 65.77%, Валентин Георгиев Ламбев БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ 12.69%, Стефан Михайлов Стефанов ДВИЖЕНИЕ ЦАРЕВГРАД ЗА ВЕЛИКО ТЪРНОВО 6.71% и т.н.

10

бай Митю с кофата

преди 6 години

Ако наистина Правилника е такъв,то в София трябва да съборят поне 500 многоетажни сгради,защото спирките са на тротоара пред тях.

9

Анонимен

преди 6 години

До арх. и епископ А тъй като това е улична регулация ,то разстоянието между съществуващата сграда и постройката "спирка" трябва да е 1 път Хаш, демек ,колкото е висака къщата ,такова е минималното разстояние през улицата ,до спирката.

8

Анонимен

преди 6 години

До арх. и епископ Инженерни съоръжения ,каквато е спирката трябва да са на не по-малко от 3,00 м от съседен имот. Видно е ,как спирката е в нарушение на ЗУТ.

7

Анонимен

преди 6 години

RESHENIETO NA OBSHTINATA E PRAVILNO,A NA TEZI KATO NE IM HARESVA DA SI KUPYAT DRUGA KASHTA,NALI PO KOLIDE STANUVAT CUDNI RABOTI.

6

annybody

преди 6 години

Нека някой от общинарите си смени рахатлъка с дома на г-жа Божиновска и едва тогава преразгледайте изключителната мъдрост на решението си.Съвсем се самозабравихте, самодоволни едноклетъчни!

5

арх. и епископ

преди 6 години

Ако къщата е на граничната линия на имота няма нищо нередно. Тротоара е общинска собственост т.е. на всички граждани.

4

Анонимен

преди 6 години

А има и по-лошо!Една сутрин да се събудиш с танк в двора, и да искат да ти сменят името!От Хасан на Асен - или обратното - няма значение!И това се е случвало по време на управлението на славната БКП и другарят Тодор Живков

3

Анонимен

преди 6 години

E какво се оплакват - градският транспорт им е до вратата! Мнозина си мечтаят за това!

2

Абориген

преди 6 години

В страната на абсурдите всичко е възможно :)

1

Анонимен

преди 6 години

Що за глупост ..