100

Веолия!!!

преди 6 години

Ей, изиедници, то убаво 77% притежавате акции от СВода от ноември 2010, кой беше на власт? ама 30 лв да плащам за подгряване на топла, 15 лв. за студена. 50 лв. на месец за вода. Ше се вмиришем,въшлясахме г-н Борисов, държавата с най-много вода, да плаща като държави в пустинята?!Ай, вана и джакузи вече не ползваме, слагаме канчета за бръснене като през соца, пием само ракия - ние водъ, туалета кат напълним догоре на 5-6 дни тугава пускам вудъта. Не мием подъ фатахме краста. Туй не е живот.

99

Ямболлията

преди 6 години

До Анонимен 117Тоалетната артия е скъпа и ползваме само весняк кауфланд другите са гланцирани и нестават...омазваме се много!Бабата дебне на терасата жената която носи весняците кауфланд у входа на блока и още що ги остави и ги взимами и ги ползваме вместо артия а каквото остани палим печката с тях!

98

Българин

преди 6 години

Аз съм българин и на мен тая минимална заплата ми е чиста. Пия кафе на аванта, баба и дядо ми носят ракия и зеленчуци от село,пуша от цигарите на компанията,която ме е почерпила кафе, взимам рекламните весници на Кауфланд,бърша си ибрика и после ги паля и ги хвърлям в печката да се топля. Ся като ми дигнаха социала и като дигнаха на баба пенсията ще имам повече джобни за дискотека. Та ще чакам догодина да дигнат пак социала. За какво ми е да съм мъжко момче и да правя евро на запад?

97

Анонимен

преди 6 години

До ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНАНе заблуждавай хората да дават пари на мошениците!Как да се осигуряват,като пенсионните фондове бяха изсмукани в сметки извън страната,а плащалите години наред останаха с пръст в г.з.Нищо не плащайте на мошеници и разбойници!

96

Анонимен

преди 6 години

До ЯмболлиятаА тоалетната хартия еднократно ли я ползвате,хаха?

95

ник

преди 6 години

До Анонимен Ами гласувай за БСП,ЧЕ ДА ВИДИШ ПАК КАКВО Е КУПОНИ И ДОЛАРА ДА СТАНЕ 3000лв-!Пак да заприличаме на дискотека два има-четири няма ток!!

94

Анонимен

преди 6 години

Аз не знам кой колко му била водата ама вие къпете ли се ? Икономия на водата да правя това не е живот вече Не се излагайте !!!

93

До 111

преди 6 години

Ч.Н.Г. и на теб .Толкова малко са позитивните поствания по форумите.Абсолютно прав си-не хленчи,работи или учи,осигурявай се ,всичко не може да стане изведнъж.Не може от ученическият чин изведнъж да те ,,оценят" и да ти дадат 3000лв.Първо покажи какво можеш в РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ,а не в интернет с грешната си самооценка.Дано в новата година има повече трезво мислещи млади хора,а не *** неудачници с претенции.

92

До 98

преди 6 години

Първо съм от женски пол и работя по специалността си. Второ явно имам по-високи изисквания за стандарда си за живот от вас. Все пак е факт, че жените ползваме повече вода. От скоро имам имот и в България, така че...имам база за сравнение. И не е само водата и данъците са по-високи там. Не заблуждавайте хората. Ако човек иска да живее нормално т.е. да живее на топло и на чисто такива са цените. Между другото водата в Гърция винаги е била скъпа особено по островите. Няма как да съм герберски ***.

91

До 108

преди 6 години

Ти Ципрас ли ми даваш за пример бе момче?Води държавата си стремително надолу.Освен това 25 милиарда годишно си губят от неплащане на данъци-масов спорт в Гърция.Корупцията е голяма .Въобще който само чете и гледа ,,от разстояние" ,може да им завиди.Едно е да си турист,съвсем друго да си жител.Хиляди гръцки фирми се местят в България и Кипър заради непосилните данъци.

90

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

преди 6 години

Хора ,Защо ревете като вдовици за ... , защо не почнете да работите и да се осигурявате за Здраве и Пенсия .Не мога да разбера Народопсихологията на Голяма Част от Българите - не се осигурявам и искам Висока Пенсия и Безплатни Здравни Грижи .

89

Един българин

преди 6 години

До: номер 107 (изуменият)Не се изумявай а *** на някой извор и си налей в туби вода.Аз така навремето ходех на Горна Баня да си наливам минерална вода в туби.С колата. После видях, че по-евтино ще ми излиза да си купувам вода от магазина в туби по 11 литра. С пари. Номер 109 ти го е казал правилно. Има цели кодскоджамити инженери, учили, преучили, цяла водоснабдителна мрежа се изгражда, поддържа, ремонтира... Ама ти като ромите - ние не крадем ток, ние си го зимаме... от жиците!

88

До 107-Изуменият

преди 6 години

Не се изумявай,отиди и си налей безплатно.А да ти я докарат до панелката в Люлин или Дружба ще си плащаш.Избора си е твой.Водата по цял свят ще става все по-скъпа.Едно време Рилският водопровод стигаше за София,но при 2 милиона население ще става все по скъпа.

87

Анонимен

преди 6 години

Dobro ime za Evropa, BEDEN I GLADEN NAROD. kORUMPIRANO I kRADLIVO PRAVITELSTVO, KOETO NE MISLI ZA NARODASI. DA BZEMA PRIMER OT GARSITE.

86

Анонимен

преди 6 години

Аз съм изумен колко *** е българина - сам има поговорка: Вода гази, жаден ходи, и въпреки това не може да разбере колко абсурдно скъпа вода плаща!В България, в която има изобилие на водни ресурси, цената на водата трябва да е жълти стотинки!Това е все едно в Дубай да плащат по около 140 долара за литър бензин!

85

Анонимен

преди 6 години

Senite poskapnaxa dvoini, a pensiite sas 1.80, Tok , voda gaz vsi4ko dvoino. Pravitelstvoto vze koledni, dvoino uveli4enie na zaplatite, na naroda edin gol Gospod da gi nakaje , Prokleti da sa vsi4ki tam, da ne mogat, da si poxar4at kradenite pari. Pojelanie za 2018 godina. Da si otivat vednaga.

84

Анонимен

преди 6 години

Имали още наивници които си мислят че това което става в България зависи от една или друга партия или пък че сме независима и суверенна държава.

83

Анонимен

преди 6 години

Утре идете се наредете и пак гласувайте за Герб

82

Анонимен

преди 6 години

До 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, предстои да го видите, заедно с мн общини и болници ще фалират и ималки и средни предприятия, 1 стотинка няма да внеса повече в тази държава, който е луд да внася. 2030-та ако работите за чуждестранна компания в София и взимате 3000 лв заплата 2000 ще я прибира държавата, а накрая ще вземете 25 лв пенсия през 2040-та, ако доживеете до пенсиониране.

81

Анонимен

преди 6 години

Докато ни упраавляват разбойници и българина си трае а той си трае защото голяма част от народа също е на някаква ясла и си трае докато е така България ще пропада всъщност тя е пропаднала