13

по-точно

преди 6 години

До Анонимен"може и 100 години да минат но Русия ще си върне Крим заедно с Украйна":)

12

Паралелна реалност

преди 6 години

Предизвикателство ли е Русия за европейската сигурност? ха ха ха!реалния проблем за европа са многоцветното знаме и гей - парадите!ама глей накъде се напрягат *** кръ туни (тоя от снимката очевидно е напрегнат, ама не от руснаците :) :) )

11

Бранимир

преди 6 години

За да има мир трябва да има поколение което да разказва колко е лоша воината

10

Анонимен

преди 6 години

10 Колко ти е членския внос в НАТО

9

Анонимен

преди 6 години

7 То е отменено на хартия но е в действие и днес

8

Анонимен

преди 6 години

6 може и 100 години да минат но Русия ще върне Крим на Украйна

7

А бе

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАКато не ти е проблем Русия,що дри*скаш всеки ден против нея?Впрочем крепостното право е отменено в Русия малко преди робството в САЩ.Любопитен факт.

6

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен. Брюкселските зелки могат да продължават да *** още 100 години.

5

Факт

преди 6 години

Най-големия проблем за Европа не е самата Русия,а принудителното въвличане във войната на САЩ срещу нея!Американците ползват ЕС като маша,за да не пострадат самите те.Е,за тях си са прави,разбира се,но на Европа това хич не се отразява добре.Всъщност,Крим и до днес щеше да си е в Украйна,ако САЩ не бяха организирали неофашисткия преврат в Киев.А украинците,ако имаха желание да се демократизират,щяха да го направят по нормалния начин и нямаше да се случат тия катаклизми.

4

Стамат

преди 6 години

Мед ми капе на сърцето всеки път, когато западните пoмияpи за разскимтят по адрес на Россия!

3

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Крепостните селяни не може да са предизвикателство...

2

Анонимен

преди 6 години

Този човек говори само с клишета, нямащи нищо общо с реалността. Жалко- толкова млад, а с толкова промит мозък. ЕС ще се разпадне от самосебе си, победен от исляма и първата държава ще бъде Швеция. Да не говорим за другите държави, които искат да се цепят. За европейската сигурност са заплаха подобни хора,мислещи по този начин, особено поляци, които подпомагани от САЩ си въобразяват,че са центъра на Европа и с тях трябва всички да се съобразяват.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха ха поляците ги е яд ама полякините бяха най разкрепостени по българското черноморие! Да се опитат жените си да опазят първо после да се изказват "компетентно"