34

Анонимен

преди 6 години

Комунистите нашенски все към Америката ги тегли. Кой детето си изпратил, кой нещо сметчица в банката... Даже един от баш-комунистите-на име Заяков, известен като Пирински се оказа американски гражданин. Как пък не чухме за едно от техните "гениални" дечица да е завършило Московския държавен университет с отличие?

33

тестовик

преди 6 години

До АнонименСигурен ли е кой на кого е син..Поне прилича външно на баща си,въпреки ,че синовете обикновено приличат на майките си.

32

Анонимен

преди 6 години

Тоя дали наистина е син на Ламбо, някой правил ли е тест.

31

Анонимен

преди 6 години

На целия парламент децата са заложници при окупатора САЩ

30

сигурен

преди 6 години

До до 19ти анонимникСигурен съм.Натикай си ти маркуча където искаш.Има снимка в интернет на палатчето.Има няма няколко милиона.А и бившата се оплакваше,че пожърът за малко да ги достигне.

29

Анонимен

преди 6 години

До 12"Нерде, Джорджия, нерде, Флорида!?"---Щатите Флорида и Джорджия са един до друг, бе, ту-пан! 'Оди виж САЩ на картата!

28

до 19ти анонимник

преди 6 години

тва дето го пишеш сигурен ли си или ти плащат на бройка лъжи.как няма да те видя някъде и да ти навра пожарникарски маркуч 5 метра в червената ти седалищна маса.шльоко

27

Минчо

преди 6 години

Американците осиновяват по 5-6 деца, защото за тях това е работа. Колкото по-инвалидизирано е едно дете, толкова повече пари получават за него. Тече им трудов стаж и осигуровки от държавата. После като стане на 18 го натирят, също като тая Виктория, която от 9 години се скита с наш Владко по черкви и секти. Гледах Кривошиева при Венета Райкова. Нищо не каза за сватове прокурори. Ако беше така, не вярвам да не се похвали.

26

Анонимен

преди 6 години

Сексимволът е направил дете,когато е бил женен и не защото много му се е искало,а защото на майка му много се е искало да е точно от него.Преди това е правила аборти.Тя се е изнесла,да не го компроментира.Срещу заплащане,естествено.А боковата е бягала през глава да се спасява.Е,сега няма нищо против спонсориране на щерка и внуче.Все пак бившият е министър прецедател и център нападател.

25

Анонимен

преди 6 години

Веднага да ги преместят във Владикавказ.

24

Анонимен

преди 6 години

Срамота, детето на майор Деанов вместо в Рассия, отишло в США при омразните капиталисти)

23

от джорджа

преди 6 години

Дъщерята на предишният Главен Прокурор на Щата се казва Лаура, на текущият главен-прокурор (който е от скоро - назначение на Тръмп) се казва Изабел и е доведената му и голяма дъщеря - в момента студентка, има си и собствена дъщеря с жена му от която му е доведената дъщеря, но тя е малко момиченце - не знам дали и 10 годинки има. Новината е повече от фалшива!!!!

22

шоп

преди 6 години

нема а плювата, че Наада ей сега ще дойде да ви забрише!

21

Анонимен

преди 6 години

Разликата е че на *** синът е отличник математик и сам се издържа.Е за следването нещо е гепено от техно...незнам кво беше,но си заслужава,щом детето е умно.

20

Анонимен

преди 6 години

Кога ще има концерт на Мили Ванили?! Липсват ми.

19

чист ариец

преди 6 години

До МдаБулката е осиновена от родителите си, които са адвокати и се занимават с осиновяване на деца.---------------------Аааааа проучили са тези янки, че в БГ има много мат'рЯл, бая пара ще падне:)))

18

Анонимен

преди 6 години

Така е и на кумуниста боко щерката е в ориндж каунти.От тук само е мангизопотока.

17

Анонимен

преди 6 години

На всички комунисти дечицата са я в САЩ, я в Англия. И на *** отрочето така... Някак си не ги влече идеята да ги проводят в иначе любимата им масква.

16

Мда

преди 6 години

Булката е осиновена от родителите си, които са адвокати и се занимават с осиновяване на деца. Та, дъртият Деянов да се стяга, че разходи му предстоят.

15

кравар от Джорджия

преди 6 години

До фалшиви новиниТи нищо не разбираш. У Джорджия и призовкарите и чистачките в прокуратурата, все се наричат прокурори. Колко по-стар толко по-главен. Анадъмо!?