34

АНТИ

преди 6 години

До Анти ГЕРБНас ни няма в Гербаво-то уравнения,на тоталитарно му управление.Борисов във посока грешна води,дърпан от презморски кукловоди.

33

Анти ГЕРБ

преди 6 години

Драги избиратели на ГЕРБ. Честита ви премиерска република. По конституция може да е записано парламентарна република, но на практика сме премиерска. Каквото каже тиквата, това става в държавата. Аз лично го определям като абсолютен тоталитаризъм. След като един човек управлява държава, партия /ГЕРБ/, парламент, това си е чиста проба тоталитаризъм. Честито ви истинско тоталитарно управление.

32

Спеца

преди 6 години

За пореден път се доказа ,че в България е мутренска монархия с цар Бойко Борисов!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Стамболов ,крадецът на добитъка ,храна ,сено ,фураж по време на войната работи заедно ,,Хоровиц ,Грегор ,Каган,,Евр..ей.ската фирма снабдител на армията .

30

АНТИ

преди 6 години

За вас може да е парлаМЕНТА,за мен са капели шменти.

29

Тинев

преди 6 години

Един месец лалосване / бръщолевене / как трябвало да се приеме закона.Един месец лалосване / бръщолевене / как НЕ трябва да се приеме закона.П.П.И каква стана тя 2 / ДВА МЕСЕЦА / тия дьом*бели мръсни получаваха заплата за нищо!Одраха ни кожата за тия пари! Кървави пари.Е как де грабнеш тоягата / или АК-то / и да ги т*ре*п-.ш наред!

28

Анонимен

преди 6 години

Много коментиращи продължават все още да набиват - комунистите туй,комунистите онуй. Всички сегашни партии произхождат от БКП кадри. А колкото до преди 9.9.1944г. - попрочете малко ! Ще видите,че след освобождението е пълно с убийства и репресии. Стамболов е избивал дори и приятели.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Не е така,другарю.След освобождението всички са селяни.Слеуд това се отприщва бай-ганьовщината.Както е казал Алеко,бай *** се отприщва да прави "избори" и да краде.Така и до днес.А озлоблението започва след владайското и септемврийското възстание,които не са започнали от добро и справедливост.Клаха народа,както и турчин не го е клал.Корупцията и стремежът за лично облагодетелстване за чужда сметка е национална черта.

26

Анонимен

преди 6 години

А някои са убивали със закони деца ,малолетни ,рязали глави ,палили къщи ,хилядарки на ръка за отрядана глава ,години наред . И обявили война на САЩ и Англия .Анадъмму 80%!

25

БКП-ГЕРБ

преди 6 години

До Анонимен 33 ГЕРБ=БКП

24

Анонимен

преди 6 години

До Активист на БКП А ЗА КОНТРАБАНДНИЯТ ИЗНОС НА ОРЪЖИЕ ЗА ИДИЛ И ТЕРОРИРИСТИТЕ ,ЗА ЦИГАРИТЕ ,ЛЕКАРСТВАТА В ИСЛЯМИСТИТЕ .

23

Анонимен

преди 6 години

До БКП-ГЕРБ 30Другарю , единствената партия , която е убивала Българи без вина това е БКП-БСП . След 09.09.1944 г. тази партия е избила десетки хиляди хора без вина за да им ограби имотите . Това са убийци. Анадъмно злобарю .

22

БКП-ГЕРБ

преди 6 години

До Анонимен 24 ГЕРБ-УБИИЦИ

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Това хората от БСП са много неграмотни и елементарни. Вие да не мислите , че като пада мораториума ще се купува всякакво експериментално лекарство . Иначе казано на който лекар му хрумне нещо и хоп Държавата дава стотици хиляди долара за негов кеф.

20

Кукловодът

преди 6 години

Какво показа това което се случва? Ако гледате вниманелно , ще видите че политиците (най-вече ГРОБ) се страхуват от народа. Ето защо и направиха това. Видяха че народът наистина не го хареса това им действие и че им опасност този път заедно президента да скочат на парламента и ... Хоп сами си отказаха(единодушно) , това което няколко дни по рано приеха. Сега ми е чудно дали Ц.Ц. осъзнава колко е жалък и смешен? А ББ дали осъзнава , че се започва похода към "Свалянвто на БОКО3"?

19

Обаче

преди 6 години

Раздават безпрекословно без коментари 1 милиард за прословутото "безплатно" саниране.Нерде 25 милиона,нерде 1 милиард!!!цирк да става.Четете чуждата преса от 20 декември-председателството на ЕС се поема от най-корумпираната държава.Точка.

18

Анонимен

преди 6 години

Цветанов пак говори глупости! Въпроса е щял да бъде уреден с под нормативни актове. Да ама не. Как М З щеше да купуват лекарствата като нямаха гласуван бюджет /пари / за това. Май от ГЕРБ са забравили че по времето на Дянков със закон купуването на лекарства за онкоболните го прехвърлиха на НЗОК. Те самите си признаха,че става въпрос за пари.Просто се омазаха така яко ,че вони от километри.

17

АНТИ

преди 6 години

Тук още се обиждат на комунисти,преименувани и пребоядисани.Обаче, днес там другарите китайски,разстрелват за номера по балкански.

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24.Суджуците са патент на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Толкова злобен и *** червен суджук като тебе рядко се среща . На следващите избори шамара пак ще е за терористичната ти партия БКП-БСП .