31

Анонимен

преди 6 години

Жинелите на селото са прави, но това, че пътят в село Първенец е без маркировка и тротоари ще доведе до минимална присъда на виновника или до никаква присъда. Повечето адвокати ще решат случая като обвинят общината, че не се е погрижила за пътя.

30

Едикойси

преди 6 години

Снощи го гледах единия РОМ как обясняваше - как НЕ са пребили шофьора а той си блъскал главата в знака - направо лъжеше като дърт ***!!Когато *** ви казва колко е часа трябва непременно да гледате къде е слънцето!!Не знам защо, точно като дойдат най-светлите празници и всички телевизии и радиа започват да ни занимават с разни глупости...убийства, разстрели само гадости!!??Иначе шофьора си е за затвор!! Жалко за детето!

29

ооо

преди 6 години

Всички знаем по ромските махали как се разхождат по пътя, изкачат постоянно пред колите не само деца а и пияни роми. Всеки път трябва да се внимава като се минава покрай тях, понеже те не се пазят и ако ги блъснеш с колата, ще те съдят все едно човек си убил после.А журналиста по НОВА как го подбуждаше, голям интригант е тоя бузьо дето го бяха пратили там.Не е коректна нашата журналистика, убедих се вече за кой ли път. Показват само това, което може да се продаде или им наредят.

28

Анонимен

преди 6 години

Строг тъмничен затвор за този. Не е шампион по кънки така че да лежи.

27

Пепи

преди 6 години

Какво значение има от какъв етнос е момичето.Факт е че някакъв самозабравил се вагабонтин я е убил.Утре на нейното място може да е вашата дъщеричка - внучка.И някой успял мениджър да я размаже на улицата с новия си кайен. Има си закони и трябва да се спазват.Независимо кой какъв бил.И стига с това деление.

26

Коралов

преди 6 години

Карал е с несъобразена скорост , това е ясно, но чак пък 100 едва ли. Пропада и теорията на форумните съдници че жената е бутнала детето пред джипа за обезщетениое. Шофера се оказа някакъв ***, щото ако беше мутра с лъскав джип нямаше въобше и да го задържат а и шведите да го бият.

25

Анонимен

преди 6 години

Този шофьорът да не е терорист? Нека властите проверят дали няма връзки с ИД.

24

Анонимен

преди 6 години

Убиецът им е бил в ръцете и само го пребили.

23

Mitkyla

преди 6 години

Ще се борят до крак,пет години протести всеки ден....Абе господин ром,а какво да кажем ние българите като ежедневно ни подлагате на тормоз и доста често ни убивате,ние колко години да искаме за това,колко години под ред да протестираме срещу вас???? Иначе жалко за детето и наистина трябва сурово наказание ако обдтиятелствата доказват вината му.

22

Анонимен

преди 6 години

Какво излиза, когато пешеходците трябва да преценят дали МПС може да спре преди пешеходната пътека когато скачат върху нея - не можело. Обаче шведците имали вградени радари. Ако казват 100 делим на три. Този *** карал в населеното място безразсъдно е редно да бъде затворен.

21

дядо Пенс

преди 6 години

И аз искам доживотни присъди заради хилядите срари хора убити по жесток начин от роми !

20

Анонимен

преди 6 години

До 25Кой казва, че скороста е била 100км ? Ромите могат да кажат, че е карал с тоя стар джип и с 220км! Истината е, че това е инцидент, шофьора е към 60 години и с 60км да ги е ударил пак ицнидента може да бъде фатален!

19

Факт

преди 6 години

Нищо не се знае как е станало и никога няма да узнаем. Знае се, че има едни дето винаги лъжат и те сега приказват за 100 км/час, но дали се е движел с 20, 30, 50, 100 или 200 км/час, никога няма да узнаем. Също така никога няма да узнаем дали не са направили клопка на шофьора и да са бутнали нарочно детето под колата. Тук някакви си приказват по принцип, но при тези нормалните човешки принципи не важат. Може шофьорът да е виновен, може и да е невинен, но а докажи, че си невинен, когато тълпа

18

Анонимен

преди 6 години

Какво значение тук имат ромите и незаконните постройки в които живеят? Да не мислите че този убиец като излезе от *** махала става примерен шофьор?Фокусът е върху това, че шофьор, управляващ джип в населено място със 70 км над разрешената скорост е убил дете. Останалото са подробности.

17

ТЦТЦ

преди 6 години

А бе тия цял живот ходят не по тротоара, а на пътното платно! В столичния ромски квартал Хр. Ботев има тротоари, но НЕ те ходят по пътното платно! Докога ще си прилагат тарикатлъци! Ако шофьора беше ром нямаше да го бият, но щом е българин бой до н..ране! Гадни са, лоши са и са расисти. Винаги се засщитават и никога не говорят един против друг, солидарни са един към друг точно като племе!

16

Цуци

преди 6 години

Бърза помощ закъснява с 45 мин, деца умират и ... нищо. Само констатация. Няма уволнения, няма съкращения на бюджета, няма наказания. Добре дошли в България

15

Така де

преди 6 години

Коалицията не върви нещо май и нашите пишман политици прибягват до последния вариант, настройване на българи срещу роми. Разделяй и владей. В случая нормалното е да има правосъдие дадено от независим съд, но не само за тоя случай, но за всички случаи независимо от пол, етнос и религия. Както вече знаем, ние полиция, прокуратура и съд нямаме, само някакви хвърчащи закони, които се прилагат избирателно според случая.

14

Сократис

преди 6 години

Колко хора загинаха по нелеп начин блъснати от коли на тротоари и спирки? Колко деца загинаха пресичащи на пешеходни пътеки? Да сте чули или чели, че близките им и роднините са били "На нож" ?! Какви са тези определения и защо постоянно се дава думата на най-долната прослойка на обществото, която е в основата на най-тежките и брутални престъпления?!Тези нелепи интервюта, взети от хора, не можещи да напишат името си, единствено подстрекават към саморазправа! Има думата Прокуратурата!

13

Анонимен

преди 6 години

Май на ромите повече им стиска. Ние българите предпочитаме да псуваме пред телевизора и да се възмущаваме на по ракийка. Срам сме за поколенията преди нас!

12

Анонимен

преди 6 години

Ако не бяха роми а българи всеки щеше да си отиде вкъщи и да гледа през прозореца.