117

ГУРБЕТЧИЯ ГЕРМАНЕЦ

преди 6 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СТАНЕ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ , НО ЩЕ СТАНЕ РУСИЯ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ! МНОГО СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПИЕТЕ ОДЕКОЛОН ВМЕСТО ВОДКА , НАТАМ ОТИВАТ РАБОТИТЕ !

116

В ГУРБЕТА Е КЪСМЕТА

преди 6 години

РАЗБРАХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО СТЕ МИЗЕРНИЦИ ?НЕ ВИ Е ВИНОВЕН ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , ВИНОВНИ СА РАБОТОДАТЕЛИТЕ ВИ КОИТО НЕ ИСКАТ ДА ВИ ПЛАЩАТ ДОРИ И СМЕШНИ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ ОТ 510 ЛВ

115

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

В БЪЛГАРИЯ ДА МИ ДАВАТ 510 ЛВ. ДОРИ БЕЗ ДА РАБОТЯ / КАТО СОЦ. ПОМОЩИ / , ПАК НЯМА ДА СЕ ВЪРНА В К.ОЧИНАТА БЪЛГАРИЯ ! КВО СА 510 ЛВ. ПРИ ТАЗИ СКЪПОТИЯ В БЪЛГАРИЯ ?! А НАГЛИТЕ ВИ РАБОТОДАТЕЛИ ДОРИ ПРЕТЕНДИРАТ И НЕ ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ 510 ЛВ. МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА , ЩЕЛИ ДА ФАЛИРАТ ?!

114

Анонимен

преди 6 години

До 105Божееее, *** колко паунда взима, много ми е интересно.Излага ли ни пред европейците с минималната си пенсия?

113

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

НЯМАТЕ НИТО ЕДИН СВЕСТЕН РАБОТОДАТЕЛ ! ВСИЧКИ СА ДИНКОВЦИ , ПЕРОВЦИ , МИТЬОВЦИ ОЧИТЕ И ПРОЧИЕ ! ЖАЛНА ВИ МАЙКА !

112

Анонимен

преди 6 години

Средна класа в Англия почти не съществува, не знам що за необразовани хора пишат тук..

111

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Не на това мнение са работодателите, които вече се обявиха против с мотива за фалит на фирми.ПАЗИ ПОЖЕ БЪЛГАРИН ДА ТИ Е РАБОТОДАТЕЛ !ДОБРЕ ,ЧЕ ИЗБЯГАХ ОТ БЪЛГАРИТЕ И К.ОЧИНАТА БЪЛГАРИЯ !

110

Анонимен

преди 6 години

255 евро дъл ша стигнат за едно Ферари

109

Анонимен

преди 6 години

До до 112О боже, тоя още спами тука.Абе, не си ли на работа в Америка, колко е часа?Нали беше много важен меринджей, защо седиш тука и чоплиш семки, отивай да работиш.

108

Анонимен

преди 6 години

До до 102Вие явно не живеете там, за да дрънкате подобни глупости. Разходете се, вижте хората там как и с колко живеят, билетчетата не са скъпи, от Райънеър пускат промоции за такива буржоа като вас.

107

Анонимен

преди 6 години

До до 102По-голям виц не бях чувала, сериозно.С 2.5- 3к паунда може да живееш много прилично, стига да не си в Лондон.Сега преди да ме нападнете и да ми обяснявате каква съм- имам висше, работя в сферата на дизайна, изкарвам точно толкова. Парите са предостатъчно за всичко, освен ако не сте свърхкомплексари, имащи нужда всяка вещ да им е на Филип Плайн или на Майкъл Корс, за да ви уважават другите,поради липса на лични качества.

106

до 112

преди 6 години

Гледай сега, льoльо, на времето Обама сложи някои допълнителни такси на хората с над 120 000 долара годишен доход, защото това бе таванът между средната класа и горния сегмент на средната класа в САЩ. И, да, 150 000 долара годишно е средна класа. Над тази сума вече идва горният сегмент. Това са по-високо платени хора. Вече над 500 000 долара годишно можем да говорим за по-заможни (все още не богати) хора. Не е зле да спреш да говориш за дрога, а да потърсиш из интернет статистики.

105

Анонимен

преди 6 години

Някой казват - трябва сърце Аз му викам мерак

104

Анонимен

преди 6 години

"80-150000 паунда/долара месечно" било средна класа, ахахахахахахха, какъв г.лупак, какъв г.лупак, спри дрогата бе

103

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка има ли значение каква професия си ? и на Луната да се качиш и там трябва да правиш нещо ? май са далече годините когато работата ще е удоволствие ... а в свободното време да си дремеш на сянка ...

102

Анонимен

преди 6 години

Най-обичам в Лондон разни шуменски камериерки да ми опъват чаршафите и да ми носят закуската в леглото, пускам им по някое пени на подноса

101

до 104

преди 6 години

Ти богаташ в Европа или САЩ знаеш ли какво означава? Човек с над половин милион евро/долара доход. Даже над милион, защото последните са високите етажи на средната класа. 80-150000 паунда/долара месечно си е чиста средна класа- образовани хора, които работят по специалността си. Богаташ означава човек, който пие вино за 20 000 долара бутилката. Аман от сбъркани виждания. Това, че българинът е свикнал на нискоквалифициран труд (нископлатен) и някакви средни заплати му се виждат много, е тъжно.

100

Анонимен

преди 6 години

Минималната се вдига,средната остава същата-изключвам София и големите градове.Защо тогава някой безработен да се напъва да работи,след като ще получава почти толкова и ако не работи!Не изкуственото вдигане на минималната заплата,ще повиши стандарта на живот,а създаване на нормални условия за бизнес производство и пазари!Другото е временно закърпване на положението и никой освен необразованите,мързеливите и некъдърните не печели!

99

до 102

преди 6 години

По заплатата се разбира каква работа работиш, повярвай ми. Затова и човекът се е изказал така. 2500 паунда във Великобритания означава почти мизерия. Успех!

98

Анонимен

преди 6 години

До до 86Ужас... Щото по-големи недоразумения от ПМ-ите ни няма никъде...