17

Joko

преди 6 години

Пак джипове..... Не разбрахте ли, че едно е да яздиш магаре, друго е да управляваш автомобил ! Ба си селянията !

16

Бай Тошо

преди 6 години

Катуни и гета имаше и по мое време, но в тях други българи освен тези от вътрешни войски не стъпваха. Другарите демократе бавно но сигурно предават страната на хиените. Вие пак гласувайте за моя телохранител.

15

Анонимен

преди 6 години

Произшествието като е станало в село, гражданската покрива ли щетите? Гражданската не важи ли само в града?

14

Чачо

преди 6 години

Както и да е, това променя съдбата само на две семейства в държавата. Останалите продължават да си кютат както си знаят.

13

Lan

преди 6 години

ХА-ХА-ХА !Това се случва с активното бездействие на общините! От години безхаберие...чак тука последните години "се сетиха"...и то само някои общини!

12

Анонимен

преди 6 години

Познавам роми от София мъж и жена, създават семейство преди 38 години и сега са малко над 100 човека! Тия двамата създават 22 деца, а тези деца имат по 4 - 5 деца и са сигурно сто човека рода! Става въпрос за столичния квартал Хр. Ботев, казват им компирите, но не са отгледали и един компир в живота, а само помощи от държавата! Трима от синовете са професионални бандити, две от дъщерите са ***, а останалите работят в чистотата или ровят по кофите! Всички са лоши и биткаджий!

11

Анонимен

преди 6 години

Не е ясно защо са арестували побойниците. Те имат право на разплата в момент на афект. И в НК е казано, че в такива случаи деецът не се наказва.

10

socialen

преди 6 години

Кадър на ГЕРП с джип. Да го съдят за отнемане на невинен живот.

9

Lan

преди 6 години

Ето сега е моментът хората от етноса да проявят единност и гражданска позиция и да осъдят общината за липсата на тротоар!

8

до 5

преди 6 години

след като някой каже - "не съм расист", винаги следва расистско изявление. расизмът всъщност е точно генерализирането на даден човек по първични белези. ти може и да познаваш 10 черни, които да са лоши, но в момента, в който видиш честната и добра ангелинка, първото нещо, за което се сещаш са отрицателните емоции породени от събратята и - това си е чист расизъм.

7

Анонимен

преди 6 години

Във всички ромски махали движението е като в Ню Делхи, и е чисто като в Пакистан хаха

6

Анонимен

преди 6 години

Пложителна статия. Мутра - трепе вредители. Само 2-*** ама пак нещо. Останалите вредители го бият. Как да не ти е кеф.

5

доктор Менгеле

преди 6 години

Трайте бе...

4

Мишо

преди 6 години

Абе кво става днеска бе? Ква е тая лудница?

3

АНТИ

преди 6 години

Мила Родино,ти бе(ше) земен Рай....

2

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно щеше да се стигне до такъв инцидент в това село. Движението там е като в Бомбай и никой не спазва правилата, нито пешеходците нито водачите!

1

Грую

преди 6 години

Това че се налага хората да ходят по платното вече не е само в *** махали. Навсякъде колите паркират по тротоарите и тези случаи ще зачестят.