16

Анонимен

преди 6 години

Възвишение не струва !!!!

15

Пустиняк до 7

преди 6 години

Дрогарьо, имаш сбъркано разбиране за понятието - Демокрация, затова и роб ще си останеш. Не знам какво визираш под българско, но от сбъркани нацисто-комунисти като теб, едва ли ще е нещо хубаво. За киното! И тогава, и сега си има ***, субсидирани от корумпирана система, и тук-там някой проблясък. Истината е ,че Бг е слаба в киното, както и в другите изкуства, защото тук царува еснафското и профанското. И прехвалените ни комедии (без 2-3 изключения), бяха пълни с дребнави и селски лафчета

14

Естет

преди 6 години

Българско кино ?! Български театър ?! Българска музика?! Не, мерси. Не съм мазохист за да си причинявам това.

13

ЗАЩО ?

преди 6 години

Защо всички БГ Филми след 1989 година са Слаби ?Защото Сценаристите и Актьорите са завършили НАТФИЗ на Промоция като Курсовете за Шофьори .Разликата е че България и ЕС дават Субсидия във Вид на Филми и Осигуровките на Актьорите , а за Шофьорите остава само Смърт по пътя .

12

Да бе

преди 6 години

Няма хубав български филм след 1989-та. Сериалите също не струват с едно изключение - Кантора Митрани, който без да има претенции за нещп особено, си струваше да се гледа. Жалко, че телевизията, която го даваше я спярах и няма да има продължение.

11

АНАЛИЗ

преди 6 години

Капитан Петко Войвода , На всеки километър , Оркестър без име , Маргарит и Маргарита , Да обичаш на инат >Само да напиша на Сценаристите на новия филм *воевода*че се пише ВОЙВОДА , така написано е гадно - воевода - водиш на водопой , демек овчар а не Смело Сърце .

10

До 3

преди 6 години

Воевода ли? Опиах се да гледам една от сериите, но не издържах. Не разбирах "българският", който се говореше. Това по един или друг начин е основна слабост на почти всички български артисти под 50 годишна възраст. Въвъ Воевода специфичното е, че се опитват да имитират някакъв изчанчен стар български говор и това примесено е модерното неясно бързо говорене и резултатът е, че нишо е им се разбира. Май субтитри с превод трябва да има към Воевода.

9

ПОКАЖЕТЕ

преди 6 години

Аз лично , не съм виждал Добър (4) или Хубав(5) филм , който е произведен в България .Визирам времето след 1989 до 2017 година , преди този период мога да посоча поне ТРИ филма с висок Бюджет и в ТОП 10 за всички времена .

8

Така е

преди 6 години

Абсолютна лъжа.Лафа беше : Хубав ли е или е съветски.А що се отнася да най гадния български филм, това е Дунав мост.ТОЗИ ФИЛМ Е АНТИБЪЛГАРСКИ ,ЦЕЛЯЩ ДА ПОКАЖЕ КОЛКО Е ЛОШ КАПИТАЛИЗМА.Сомо че народа прогледна , а и този филм някаси изчезна,като документите за убийството на Георги Марков.

7

Анонимен

преди 6 години

До Зрител Това показва колко струват филмите ,вместо да превземе вниманието на зрителя.

6

хХх

преди 6 години

Излиза български филм и започват едни културни компетенти да ми обясняват колко е хубав, смислен, чудо. Авторите - първи борци срещу комунизма (горките, 28г., а те още го громят). Актьорите, разбира се, стават ВИП, а поради някаква причина се решава, че освен от кино екрана следва да ми се представят и в брадъри, предавания за лични истории и драми. Ако имаше как с час и половина филм директно да ги правят народни артисти.

5

Анонимен

преди 6 години

Откакто победи демокрацията ,всичко българско е падение ,падение .Камо ли българкото кино . Сричащо и гъгнещо .

4

Коректор

преди 6 години

"Хубав ли е филмът или РУСКИ?"Беше оригиналният лаф!

3

Анонимен

преди 6 години

Войвода !!!! Това е българското кино.

2

Анонимен

преди 6 години

Няма гледаеми български фими през последните 30 години. Факт.Хвалят някакви поредни слаби филми, но хората едва ли се лъжат.

1

АЛОООО

преди 6 години

Стига с тези платени реклами. Най - хубавият български филм тази и не само тази година е ДАМАСЦЕНА, Не го споменавате защото не мина през НФЦ, тоест не се нагушиха там от чужд труд.