42

Анонимен

преди 6 години

Breh tiya musulmani sa vzeli uma i straha na bulgarite ,ta vie napravo treperite be ,abe ne se plashete be te sa tur4eta a ot turci da si vidql da se vzrivqvat nqkude ne

41

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че обучавате терористи. Едно е сигурно - не обучавате инженери в религиозното си училище, т.е. в 21-и век пълните главите на деца с идиотщини, вместо да ги учите на нещо смислено. И когато накрая животът им пропадне, нищо чудно да станат терористи.

40

до 44

преди 6 години

Значи спокойно можете да напуснете страната и да се върнете в туркието си...

39

хюго бос

преди 6 години

Ердоганов заяви, ч еислямъ т е един- терор, геноцид, диващина, джамии, смърт, разруха... това е ислямът- той е един. Смешниците от ДВ и днес.бг да продължават с лъжите и манипулациите си...

38

Анонимен

преди 6 години

В Турция има ли християнски училища?

37

U

преди 6 години

Каква е гаранцията, че сирийчето няма да се радикализира и взриви съучениците си.

36

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

защо турците финансират и децата учат безплатно.това са бг деца самата държава да финансира и да ги махне тези бурки.бурки не трябва да има в бг това е православна дхржава на които нему хареса в турско.тези деца един ден в името на алах ще поемат неправилният път.но има но .този които финансира и ще диктува. това е нашето правителство е без гласна буква.аз също съм от мюслюманско семейство и съм против изучаване в бг корана керим. семейството ми обича българия ние сме българии сме за българия

35

pagane8

преди 6 години

Религията ислям е агресивна още от създаването си и не се е променила от 622г. досега. Няма ислям, който да не е радикален. Жалко за България и за хората,които са си дали живота да се освободим от мюсюлманско робство!!!В самия Коран има призиви за физическо унищожаване на "неверници"! България я чака ислям, за съжаление.

34

Тинев

преди 6 години

Религиозни бун*аци!Психично слабите и неуравновесените са най-лесната плячка на мошениците попове / имами /. А иначе са прекрасен материал за самовзривяващи се ***!

33

Активист на БКП

преди 6 години

Баси цирка ако е некой от тия *** !

32

Анонимен

преди 6 години

Ние кога ще прочетем репортаж от ДВ с роднини на жертвите на ислямският тероризъм.Как живеят тези хора сега след смъртта на своите бащи, майки, деца?КОГА бе ?

31

Анонимен

преди 6 години

И майката където уби детето е мюсулманка кво ли и е проговорил алах

30

Национал-социалист

преди 6 години

До Анонимен Виж драги, религиите не са решение! Само атеизъм, никакви християнски училища! Нито ислям, нито християнство, и двете са отрови, наркотик за народите. Религиите да страшно проклятие за човечеството, причинили толкова много геноциди, войни и убийства, нали видяхте какво стана в Сирия.

29

Анонимен

преди 6 години

Исляма няма демократична форма.Той си е краен във всичките си форми и трябва да бъде забранен и заклеймен от съвременното общество!

28

Анонимен

преди 6 години

До Ислямът е ракВсяка религия е създадена с цел да контролира хората.

27

Национал-съциалист

преди 6 години

Съществуването на подобни училища е престъпление спрямо националната ни сигурност и държавна цялост! Тази *** евролиберастка и безотговорна политика на софийските лигльовци, подготвя бъдещата верско-етническа гражданска война, която рано или късно ще ни се стовари като гръм от ясно небе! Ислямът трябва да бъде забранен, като човеконенавистническа и умопомрачаваща идеология, която от превръща хората в садисти и убийци! Исляма е религия на насилието и смъртта, той проповядва смърт!

26

Ислямът е рак

преди 6 години

Ислямът е рак за Европа. Появата на подобни училища и в България става естествено благодарение на безродниците от ДС. Всички подобни училища се финансират от радикални ислямски организации. Просто проверете в google спонсорите на тези места. Таргет групата им са естествено бедни райони с нискообразовано население, което праща децата си на безплатно образование уж с добри намерения. Безплатен обяд няма, това е дългоосрочен план за разпространение на чумата ислям из Европа...

25

Анонимен

преди 6 години

Закриване на такива училища ,не знам дали в някоя мюсулманска срана биха открили християнско училище

24

Су 34

преди 6 години

Спокойно, като дойде моментът с шутове ще ги изгоним в Турция или това, което ще остане от нея!

23

Анонимен

преди 6 години

Значи облечени като лалета. Не съм чувал до сега лалета да взривяват бомби сред невинни. Не убивай, не кради - но те пак убиват, при това малки момиченца.