52

Анонимен

преди 6 години

Ама как няма нито един коментар за съчувствие ,уважение и съжаление за показния разстрел,защо така..

51

Radio BG

преди 6 години

Corruption?

50

Анонимен

преди 6 години

Чак ми става кеф. Ушеф, петмъдест тарикат с карта, че от лакомия станал и бирник. Но народът е казал, гуз глава затрива.

49

Анонимен

преди 6 години

Абе само в Бг може да видиш държавен чиновник да кара жипка БМВ)

48

Анонимен

преди 6 години

Недей си мисли че не си е направил сметка за разходите по колата

47

Анонимен

преди 6 години

Абе то не е само да купиш джипа бе, това е кола 3 литров мотор, харчи като змей, да не говорим за комплект гуми колко му струват, че една смяна на накладки са му колкото заплатата му, ми масло, застраховки, данък... и аз карам кола за 15-20 хиляди ама народна малолитражка, пък съм с доста по-висока заплата от тая на чиновниците

46

Неа

преди 6 години

Просто тези неща които написа на мен не ги казвай на никой държавен служител ,нито от МВР нито от НАП , ще ти се смеят ..

45

Неа

преди 6 години

Ти ме уби ! Или 30 бона ти се виждат много или незнам ... Остави ме без думи признавам си .

44

Жокер

преди 6 години

Хораааааа, участвайте в томболката на НАП с касови бележки! Може да спечелите такава кола, без да ви гръмнат като пъдпъдък на улицата някоя сутрин!

43

До Неа

преди 6 години

Абе, ако те слуша човек ще каже че живеем в нормална правова държава. НЯМА висши държавни ръководни постове, където да не са поставени ''наши" хора. НЯМА държавна служба с такава "редовна" заплата, че да си позволиш кола за 30 бона. ТИ си тази/този, който живее в некъФ филм.

42

Неа

преди 6 години

И тоя джип за 30 бона го направи Каче ли е за милиони . Не прави сензации моля те !

41

Неа

преди 6 години

Абе какво ранно пенсиониране те гони ? Полицаите вече се пенсионират на 56 . Освен това от къде знаеш че не си е взел 20 заплати ? Сега ще гракнеш до небесата като ти кажа че има вариант да си вземеш прословутите 20 заплати по рано а не при пенсионирането нали? Ами айде граквай, щото има такъв вариант . Освен това сигурно човека не е опрял до тези пари. А и в МВР взимат по ниски заплати от НАП . Значи да предпочитъ да взимаш ниска заплата така ли ???

40

До неа

преди 6 години

И как си представяш, напуска от полицията, отказва сее от ранно пемсиониране, 20 заплати и отива в НАП и хоп става шеф на отдел) и хоп си купува кола за 30 бона, която харчи на месец колкото една чинпвническа заплата, викаш нищо страно няма?)

39

Неа

преди 6 години

И сега е по голям проблем как е бил назначен ли ? Ами...едва ли ще разберем .

38

Жокер

преди 6 години

До НеаТо конкурс за такива длъжности че има - ИМА! Ама тези конкурси ги провежда Цоко. Конкурсите за "директор" ги провежда Боко

37

Неа

преди 6 години

Не виждам нищо странно в това да има конкурс и да се явиш или да ти предложат пост ... Или гледаш много филми или познатите на такива постове са ти само в сънищата ... Съвсем елементарни неща ти се виждат странни . Не мога да повярвам честно !!!

36

Анонимен

преди 6 години

До Неа 37Минке, хайде успокой топката и престани да спамиш.На всички е ясно че си от ОПГ-ГРОБ=крадем неуморно ден и нощ.Данъчни стават само по една причина ...........КРАДЕНЕ.

35

До Неа

преди 6 години

Говориш глупости, абсолютно всички държавни служители нямат право да работят на друго място, особено пък служителите на НАП, да и още пп странмо ще е ако бил в икономичесла полиция и от там да е отишъл в НАП

34

Неа

преди 6 години

Освен това само служителите на МВР нямат право да работят и друго . Нормално че се е преместил и още по нормално ако развива и друг бизнес ...

33

Неа до 33

преди 6 години

Чакай сега не казват какво е работил в полицията . Ще е странно само ако не е бил в икономическа полиция . Иначе преминаването от една служба в друга си е ок ,особенно след като полицейщината ти натежава след 35 ... Хората се измарят все пак ;)