45

Анонимен

преди 6 години

През новата година си пожелавам много покаяли се комунисти за престъпленията, които са вършили и отричане от сатанистката болшевичка идеология.Срутени бетоните на Орлов мост и на други места в България, Альошата да падне от Пловдив и ако може всичките им там 200 и няколко си бетона да се срутят.Освобождаване на съдебната система от игото на болшевизма, и създаване на реален съд, което става само с подмяна на тези "червени" кадри с чисти.Да се появи реална антикомунистическа партия.Дай Боже!

44

Анонимен

преди 6 години

Още една загубена година за хубавата ми Родина.

43

До 31 Анонимен

преди 6 години

Спокойно, тези, които плюят не са българи а платени *** с инструкции и опорни точки !

42

Брат Вурст

преди 6 години

Абе на снимката, първоначално не можах да разбера Тато или Боко е. Нямате ли чувството, че са рода ?

41

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя комунизъм се искат бсп аиде стига

40

нови

преди 6 години

нови престъпленияОсвирепял мъж нападна баба в Дупница. Инцидентът стана тази нощ. 74-годишната жена спяла, когато крадецът разбил входната врата и нахълтал в дома й. Нахвърлил се върху жената, заплашил я, че ще я изнасили, ако не му даде ценни вещи и пари, съобщи struma.bg. За да се отърве, стопанката му дала лаптоп, мобилен телефон и 20 лева. Тогава обирджията си тръгнал.

39

Анонимен

преди 6 години

Във Франция има 8 милиона от Африка, а Бойко се целува с Макрон, Франция е африканска колония, не искам да съм в един съюз с такава страна!!!!

38

факти

преди 6 години

В Сливен Кат спира ауди за превишена скоростОтваря се задния прозорец, подава се главата на Бойко и пита:- Абе вие момчета нямате ли си друга работа.- Ааа вие ли сте г-н Борисов. Не Ви познахме. Приятен път.

37

Анонимен

преди 6 години

Много здраве и щастие на всички истински българи!Ще доживеем по-добри времена, мили братя и сестри!!!!Бог да пази България!!!!

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен2009 година- 10,2 милиарда дълг - 2017 тодина -34 милиарда

35

Анонимен

преди 6 години

Нищо не се е променило в България......................на върха са такива като Цецо Крадецо с 6-те апартамента и леля Цецка - "гениалната" юристка.Дай боже през 2018 година да доживеем по-хубави времена за България.

34

Ала_Бала

преди 6 години

Срам ме е, че хора като Бойко, Цветанов и Симеонов стоят на върха на държавата ни. Могат само да разиграват театра. за до изнудват и рекетират. Пожелавам на тези рушители на Съвременна България през следващата година да изчезнат в политическото небитие!!!

33

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ загробиха България с нови дългове-още към 15 милиарда.Къде са "умните и красивите" продажни лекенца да протестират сега?Платените лигли и лиглювци студентчета и продажници от СДС, ДСБ и реформатори.Тия платени гадинки за пари продадоха майките и бащите си................за мръсните долари на престъпника Сорос.Орешарски го свалиха , защото искаше да вземе един милиард.

32

АНТИ

преди 6 години

Нови цени ... по-високи ...жалко.От ГЕРБ ... и господарите кукловоди !

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31 И първи по корупция ,смъртност ,мизерия !

30

Цако

преди 6 години

Всичко друго може да е ново, но докато старата тиква от банкя е е на власт , файда нема.

29

Анонимен

преди 6 години

Колкото по-бързо си тръгнат ГЕРБ.................толкова по-добре за България.Трагичното е , че герберите ни закопаха................след тях - потоп!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Рекордна инфлация, рекордна смъртност, рекодна емиграция, рекорден негативен прираст, който се сети нещо да добавя. наи точно казано

27

Анонимен

преди 6 години

новото е че тия крадливи б.клуци загробиха и затриха тази територия

26

Щерю

преди 6 години

Нова... мизерия...