37

ma4enik.

преди 6 години

Ot Bulgaria (1923) i ot Avusturia (1930) zapochna FASHİZMAT. Istoriyata se povtarya....A tozi ideot koito govori za "obrach na firmi" ako te nyamat firmi, i ako te ne smuchat ot omrazata e nay-golyamata lazha. Bulgaria i Austuria sa Fashistki darzhavi...

36

Хайде

преди 6 години

да изчакаме ратификацията на договора пък тогава да бием тъпана. Щото подписването е едно. а ратифицирането е съвсем друго войводо! Дано не гриземе дървото и този път след танковете армейското оборудване и т.н.

35

anonymous

преди 6 години

Македония е една третостепенна държава,от която нищо не зависи(дори и на Балканите) и която се командва отдавна от албанската мафия, имам си 2 албански партии така както в България има 2 турски партии.Открийте приликите сега!Добър вечер, селяни прости!

34

Анонимен

преди 6 години

Когато се обединят България и Македония тогава ще е успех. Всичко друго са приказки.

33

MKD

преди 6 години

Dvata naroda? Ta neli ne priznavase makedonski narod?

32

Ха-ха

преди 6 години

Щом им свършим работата на макетата,пак ще обърнат старата песен!Ама щом сме будали да им се връзваме,без да сме видели нищо черно на бяло.Ама нали е "велик " дипломат Боко-предава ни наляво и надясно за без пари,по Горбачовски,един вид.

31

AfD

преди 6 години

Смислено и съдържателно изказване на г-н Джамбазки, има моите поздравления ! Желая на ОП още по-голям успех, подобен на успеха на FPÖ в Австрия !

30

Гост

преди 6 години

Ако попитам това момче какви са целите на тяхната политика, няма да може да ми отговори. Човек, който руши, не може да мисли и действа конструктивно.

29

Мдааа,

преди 6 години

Затворихме за пореден път страницата на българското си достойнство.

28

Анонимен

преди 6 години

Браво но трябва да ги смачкаме още малко, нека всеки "македонец" подпише документ че признава че е българин и че не съшествува македония. После да целуват ръка на Бойко и нека ги помилва тея царвули и да им даде паспорти, но с ограничени права да са за 20-30 г.

27

Анонимен

преди 6 години

Понеже едни се научиха.да командват с пиене цял живот в ловеч държа да им заявя ако няма за мен ще им спра крана.им колкото до подигравките им и понеже се натискат около мен благодаря им не ме интересува никой и да прод ължават все така успех оттука и пиите повече

26

Петров

преди 6 години

Джамбазки ми прилича на гол ***. И по приказки и по държане. Абе, джамбазинът си е джамбазин, колкото и "чист" българин да се пише.

25

Анонимен

преди 6 години

"Голяма любов с македонците от тук нататък. Пробвайте да се разходите из Скопие с българското знаме да видите как ще целунат земята пред вас..."Носихме го.. и го целуваха преди има няма 3-4 години точно в Скопие.

24

Анонимен

преди 6 години

Хора които за 23 години на една трета станаха сърби а след още 45 години на 90% антибългари и горди "етнически македонци"а само за десетина години над 50% си вярват че са потомци на древните македони НЕ МОГАТ ДА МИ БЪДАТ НИКАКВИ,още по-малко пък някакви братя и сестри,ТОВА СА МНООО....ЛЕКОВЕРНИ ДА НЕ КАЖА ДРУГА ДУМА ХОРА!!!Побеснявам от това плуж-ев-ско вменявано отношение към вардарци,това е унижение на ента степен на квадрат!Заради някаква МАЛумна сантименталност на някои "политици".

23

Анонимен

преди 6 години

До Мaкедония и УкрaйнaНо защо ... Защо искаш другите да страдат ? Нима твоят живот е толкова скапан, че да намираш удоволствие в мъката на другите ...

22

цакат с топла бира

преди 6 години

Айде нЕма нуЖда .....

21

Членска карта №7

преди 6 години

до 5Много сте лековерен... Нито в Македония, нито в България има Външна политика....

20

Китов

преди 6 години

Само, че отворихте антибългарската страница в София.Депутатите на ПатрЕотите подркепиха ДПС в искането им за отпадане на анонимността на сигналите за корупция. ПатрЕотите са по-жалки и от еничарите на ДПС, защото се заиграват с родолюбието на хората, за да си въртят гнусните схеми.

19

Членска карта №7

преди 6 години

Уффф... До къде я докарахме! Това мунче, да се изявява в ролята на будител и просветител...

18

Анонимен

преди 6 години

да не бързаме с оценки, да видим първо на действия как ще се държат, иначе на думи много са силни. 100 години антибългарска политика и насаждане на омраза не се заличават е подписване на договор. трябва да минат поне още толкова години, за да се нормализират нещата, а то я камилата я камиларя догодина. в среда на все по-голяма политическа несигурност не е ясно това на хубаво ли е или не. само времето ще покаже. така че да не слагаме каруцата преди коня...