25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25защото не си развял байрака да ги поведеш!

24

Анонимен

преди 6 години

Къде е онази смотана послушница Картофелия, къде е? Защо проблема се прехвърля върху трафика, като се знае, че е от битовото отопление и отоплението на ромовете, което става с горене на гуми, пластмаси, стари дрехи и в най-добрите случаи, на дърва и въглища. Защо тази смотанячка не отиде в махалите и не ги глоби или забрани да горят ***? Защото им се плаща за да гласуват за нея и става Параграф 22. И най-лесното е, да се удари трафика. Газификация трябва на цяла София но на нормални цени.

23

Анонимен

преди 6 години

Чудя се защо ударната група хoмoта от "Спаси София" не са начело и не развяват знамената на протеста.

22

до 18

преди 6 години

АААА, ама имаше и Кремиковци. Май си забравил какво правеше над София.

21

Бай Иван

преди 6 години

Пак организирани протести, особено в Младост. Някой май иска да го направи този квартал синя зона.

20

Един от Северозапада

преди 6 години

Странно, защо ли колкото повече ми обясняват , колко проспериращи и добре сме, как сме център на Европейската политика, и задаваме дневния ред, в коментарите нод тези статии има почти призиви за гражданска саморазправа с властта? или е както оня виц, за Иванчо, който като чул селския глашатай да търси кандидати да се оженят за трите девствени попски щерки, се почесал зад врата, и си казал-на барабанчето и глашатая ли да вярвам, или на оная си работа?

19

Анонимен

преди 6 години

Алоуу как е там в Софето..европредседателство..това..онова?Дишате ли мнг лски пушеци от гуми?Те опоскаха българия и сега е ваш ред!Мислите че ще ви се размине ли?Нека ви че да видите на какъв тормоз е подложен народа от ония!

18

Един от Северозапада

преди 6 години

До Демокрацията Както казва един форумен колега-"Наскачахте ли се?"

17

Анонимен

преди 6 години

Всичко е точно! Управляващите са впрегнали "електората" да прогони белите мислещи хора от столицата, че нещо много взеха да знаят.

16

Един от Северозапада

преди 6 години

До стрнджата Едно време нямаше климатици, вярно е, но във всяка къща, апартамент, студентско общежитие, имаше акумулиращи печки на ток, имаше и аец. Днес е демокрация, има изгорели гуми и БХК.Честито на печелившите!

15

Демокрацията

преди 6 години

има някои странични ефекти. Лошото е, че се проявяват извън гаранционния срок и връщане не е възможно. Кой не скача е червен. И ***.

14

АНТИ

преди 6 години

Като папкахте от меда,сега ще опитате жилото !

13

ЧИСТ ВЪЗДУХ ИМА

преди 6 години

ЧИСТИЯТ ВЪЗДУХ Е В ПЛАНИНАТА И ПО СЕЛАТА. КАТО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В ГЕТА АМА СТОЛИЧНИ, КОЙ ВИ КРИВ? В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ В ТАКИВА ЗОНИ ЖИВЕЯТ ЦВЕТНИТЕ ПРИШЪЛЦИ И БЕДНЯЦИТЕ. БГ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ, НАВРЯЛ СЕ В МНОГОЕТАЖЕН ТЕРМИТНИК И СИ ВЯРВА КОЛКО Е ВЕЛИК... ЗАЩО ДАВАТЕ ЛУДИ ПАРИ ЗА КОПТОРАЦИ И СТЕ КОМШИИ С МАНГУСТАЦИТЕ, МИ ИДЕТЕ В ПЛАНИНАТА, НА СЕЛО И ДИШАЙТЕ ЧИСТ ВЪЗДУХ, НЯМА ДА ВИ ДРЕМЕ КАКВО ДИШАТ ДИВАЦИТЕ ДЕТО ГОРЯТ КАКВОТО ИМ СЕ ИЗПРЕЧИ ПРЕД ОЧИТЕ.

12

стрнджата

преди 6 години

По времето на комунистите беше с пъти по хръсен въздуха нямаше климатици(с тях отоплението е много ефтино и чисто) парно имаха много малко хора и беше много по скъпо от колкото е сега.Софиянци се отопляваха на дърва,бъглища,гуми и изгоряло масло а камионите кразовете как пушеха но тогава нямаше демокрация и който се опта да се оплаче го пращаха в Белене до живот.

11

акуд

преди 6 години

след неуспешните магии на ***. БСП продължават с нови стари подривни действия. гладен народ лесно се вдига на въстание

10

Жимби

преди 6 години

А тези протестиращи кога ще се откажат от ежедневното ползване на колите си? Или проблема е само в тези дето горят пластамаси?

9

Анонимен

преди 6 години

Гледах предаването с представителя на местната власт. Вечните увъртания и празни приказки старателно избягвайки да назове нещата с истинските им имена. Как да го стори като благодарение на *** е на софрата???

8

123

преди 6 години

Значи като решат да ги изравнят със земята тези общежития да ме викнат. Аз по мирни протести не ходя.

7

Реалист

преди 6 години

Досега слепи ли бяхте. 6-волтов народ

6

Анонимен

преди 6 години

дръжте 1200 евро квадртания метър панелно жилище в тези район и всички останали. Знам, че има логика!!! Все се намери някой будала да ви ги купи.