158

Анонимен

преди 6 години

Само Борисов работи за тоя народ!Всеки ден се сртои нещо ново!

157

Анонимен

преди 6 години

Само Съд може да вкара някой в затвора.Виж се колко нищо не разбираш кой какво трябва да върши в Държавата :)))

156

Анонимен

преди 6 години

Борисов явно не помни клетвата си да служи на народа! Но ние помним. Толкова много грехове натрупа за тези 9 години, че Наказателния кодекс не ги побира! Как се изкупуват толкова грехове?

155

Анонимен

преди 6 години

Тоя трябва да излежи присъдите на всички, които обеща, че ще вкара в затвора, а остави да се разхождат на свобода. Вероятно ще му се съберат няколко десетки хилядолетия. Няма да имам нищо против приятелите му и родата му да ги излежават с него.

154

смехурко:))))))

преди 6 години

*** прости *** .Много бързо забравихте кой ограби народа и прояви геноцид към него.Как вашият президент лъга по националният ефир че е бил независим .А после обявава че е избран от БСП и са имали среща .За което отричаше,Как другарката баданарка стана милионерка от село.С таз къса памет Пайсий е писал о неразумни юроде.........

153

Анонимен

преди 6 години

Че ВЕЛИКИТЕ управляващи са загубили човещината си - това е факт, но те ходят вече по облаците.... От финансова гледна точка - прецакаха народа с няколко милиарда за да покрият гарантираните влогове в КТБ, въпреки че банката е юридическо лице и освен това има гаранционен фонд, колко милиарда потънаха в Белене... Защо не си кажат истината - не се справяме и това си е.... Ако отвориш депутатски череп - вътре няма мозък, а машинка за броене на пари... А народа да мизерства - на кой му пука....

152

К

преди 6 години

Да съм жив и този дебел папуняк ***, ще празнувам до полуда!!! Толкова е тлъст и оял се, с това кръвно наблягане, можем само да се молим, да го гушне Свети Петър и Българския народ да въздъхне с пълни гърди. И да им се търси сметка на Суджуците, за геноцида, разрухата и бедността. До един!!! Ще видите тогава, той разпореди, той каза, ние изпълнявахме заповеди!!

151

извратено е това

преди 6 години

Плащат за най-бедните.А за бедните, които са една много голяма част от този измъчен от нямане живот КАКВО ЩЕ СЕ НАПРАВИ ? Човешкият живот е прекалено кратък за скотско битуване, ей в кой век живеем, докога..?!

150

"-"

преди 6 години

Борисов: За всички ще се погрижим!------Не искам такива като тебе да се "погрижат" за мен!Искам такива като теб да не пречат на умните, интелигентни и инициативни хора в тази държава сами да се погрижат за себе си и близките си!!!!!!

149

Дядо Петър

преди 6 години

Да сте видели тоя ухилен нарцисиран тип от снимката (за когото бай ви Тошо е ментор, патрон и кумир) да свърши някоя полезна работа напоследък?Освен да се мляска с всякакви "политици" и денонощно да ни баламосва и лъже?Докато разбойниците му крадат ли, крадат, а приятелчетата му си пълнят гушките.

148

Анонимен

преди 6 години

Човек като гледа клиповете в ю туб какво се случва в България,се отчайва за бъдещето на страната и населението.Управлявай си,но нека има повече социална грижа за хората и по-малко диктатура.Хората не смеят да пръ.д.нат от страх,сковани са от страх в цялата страна,оплакват се от репресии и медиен диктат,дори хора които са гласували за вас.Един огромен страх е сковал населението и чувство за безизходица,отчаяние.

147

Zle

преди 6 години

Айде пак същите глупости говорим от 2009-а насам

146

Koly kucia

преди 6 години

Айдее пак данъкоплатеца ще го отнесе...абе терминал2 и да се затрива тази държава и това си е....

145

А

преди 6 години

Яжте банани и не се оплаквайте... Бъдете смирени, европейци... :))

144

ogin

преди 6 години

Обесете всички до един от дкевр.начело със председателя им,или никой да не плаща вода повече

143

Анонимен

преди 6 години

Още като дойде на власт каза , че му пречат пенсионерите и се погрижи за тях - да *** от глад ! Така ще се погрижи за всички българи , които не му снасят на него и престъпната му шайка !

142

погрижил се

преди 6 години

Ти вече се погрижи достатъчно....Моля те *** си...няма да боли, няма да си спомням гладните ми дни..... Ще дойде време, всички тези които гласуват сега за този индивид, да се крият и да не казват на никой за този си грях......но Бог вижда и ще ги накаже....

141

Анонимен

преди 6 години

Обещания .......за да сте зависими, роби ! .....и да слушкате чичо ви Тиквун!

140

df

преди 6 години

Тоя каквото е обещал се е извъртял,само че сега времето му дойде вече............

139

Анонимен

преди 6 години

Здравният м-р съобщи,че ще разгледат всеки отделен случай.И сега си представям как ще обикалят гетата,където няма водомери,канализация,улици и адреси и ще разглеждат всеки отделен случай.Там вода и ток има в изобилие и никой за нищо не им търси сметка,така че това са приказки на чиновник,който никога не е влизал в гетото и представа си няма каква анархия,слободия и безнаказаност царят там.