49

Анонимен

преди 6 години

Хибридна раса.Геноцид на бялата раса.Премахване на държавния суверенитет.Много се извинявам, но кому е нужно всичко това?Кому са нужни всички световни институции, мозъчни тръстове?1% от населението на света притежава 40% от капиталите на света.Кому са нужни тези 1% от населението на света?

48

Анонимен

преди 6 години

Империя построена от *** роби и китайци работници...

47

Иран

преди 6 години

Тръмп гаси пожари с бомби и ракети!

46

Анонимен

преди 6 години

След като с закон империята на злото забранява на обикновенният американец да притежава спестявания в злато почва бясно печатане на амбалажна хартия без покритие..

45

Анонимен

преди 6 години

По сведения на ЦРУ товариш Путинот от 40 дни усилено изкупува биткойни с личните си пари от 200-300 милиарда долара които са заплашени от конфискация. Смята че като ги прехвърли в биткойни ще успее да ги спаси. Днес биткойна прескочи 18 хиляди и ще продължава да расте поради огромното им търсене от кремълската шайка крадци откраднали между 1 и 2 трилиона долара.

44

Анонимен

преди 6 години

Империята на злото разбира че най продавана стока е илюзията и най удачливата дума е свобода и демокрация както и амбалажна хартия която няма покритие.

43

Безплатен руски трол

преди 6 години

САЩ могат когато си поискат, ама нанайс феродо. Ай на северна Корея да скочат, ама идея си нямаш кво ще стане. За разлика от вас умньовци , имат цели институти които моделират бъдещи военно сблъсъци и резултатите няма да ви харесат. Засрамете се, всеки държи в ръка компютър, а търсите в Гугъл шушана и бай Брадър

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Масони, фасони, песента на Русия и Путин е изпята. Колкото и да се пенявите защитниците на Империята на Злото РФ няма да успеете да я спасите.

41

Анонимен

преди 6 години

И нямат друг шанс освен да спазват римската синтенция Разделяй и владей..разделяй всявай омраза, настройвай брат срещу брата ,дете срещъ родители, християни срещу мюсулмани и Граби..

40

Анонимен

преди 6 години

След като масоните създават "Новият Свят" който всъщност е нов защото запърви път се налагат над цял континент и създават правила които удолетворяват Ротшилд и сие.. Подаракът от френските масони е така наречената Статуя на свободата, всъщност си е символ на масоните, и оттам натататък историята в спирана зависимост продължава с насилие, измами и отвърждаване на новият ред..

39

Анонимен

преди 6 години

Империята на злото създадена върху костите на избитите коренни жители от най пропадналата европейска сбирщина и масонски главатари сложили знаците си в новосъздадета общност от обединени корпорации с цел налагане на масонството в единна цел..

38

Анонимен

преди 6 години

Путин ще ги ръчка отзад още 6г. и ще назначи и следващиа президент на краварите.

37

Анонимен

преди 6 години

Е как да вярваш на глупостите на руснаците. Армията се казва "Нова сирийска армия" а не нова ислямска армия както се опитват да ни вменят руските пропагандисти. Асад ще си замине както Садам и Кадафи въпреки напъните на Путин да го спаси.

36

тереза мей

преди 6 години

Слава на Руската армия!

35

браво много хубаво

преди 6 години

Значи борбата срещу диктатора Асад продължава въпреки усилията на Русия да задържи диктатора на власт !

34

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са лъжливи кпути, заслужаващи да бъдат натоварени всичките на един ТУ154 на път за Сирия.

33

Анонимен

преди 6 години

Тук някой си мислят, че мирът е възможен. Ми не, не е. Човека не може да живее в мир и напълно нормално. Дори при животните е така, а ние сме част от тях. Големите си гледат интереса докато малките само гледат. Както САЩ така и Русия, че и Китай бъркат кафяво нещо в малките държавички около тях това никой не може да го успори. САЩ поради липса на такива си е харсала Близкия Изток. Общо взето: Deal with it.

32

бончо гончо

преди 6 години

Мирът съществува, или не съществува в душите на хората. Донасянето на мир е Божия привилегия, а не на някаква отделна държава...Още по-малко на държава издигнала в култ материализма.

31

Анонимен

преди 6 години

Благодарение на САЩ има мир на земяата, защото ако не са те злите сили ще направят от всяка държава една съветска ***

30

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе, Охрид географски винаги е бил в македонски земи.